sbchp250 Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 Motorolka zorganizowala konkurs na strone, z 250storn zakwalifikowalo sie do ścislego finalu 20, miedzyinnymi strona mojego brata :) Adres stronki: http://whatsnext.aspweb.cz/ Mozna wygrac takze nagrode internautów, wystarczy zaglosowac na stronke - w tym przypadku prosze o glosowanie na drugą pozycje od góry:) Link do sondy internautów. http://www.diversity.pl/index.php?option=c...369&lang=pl Z góry dzieki za ewentualne głosy na pozycje nr2 :) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 Fajna stronka, co prawda glos lektora taki sredni, ale za to teksty niezle ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 Naprawdę ciekawa. Pogratuluj bratu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbchp250 Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 (edytowane) Mozecie jeszcze głosowac ?? Czy mi sie zdaje czy zamneli sonde ?? Głos lektora taki sredni bo nagrywany na mikrofonie typu "patyk" :) Jak by nie bylo wszystko zostalo zrobione w domowych warunkach, duzo rzeczy bylo recznie malowane (jak kinder niespodzianka) :) Edytowane 4 Czerwca 2007 przez sbchp250 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ladymc2 Opublikowano 15 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2007 Jestem pod wrażeniem!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz34 Opublikowano 22 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2007 :o :o :o WOW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...