adas01 Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 no właśnie. na razie mam podpięty 1 dodatkowy pod mobo i ciut mi spadło 12v (z 11.8~11.7 na 11.7~11.6), oprócz tego 2 dodatkowe na 5v wpięte prosto z zasilacza - 5v się mi ciut podniosło, za to 3.3v bardziej skacze (już nie 3.26~3.28 tylko 3.248~3.28). tak więc pytam dzie lepiej. wiatraki i tak nie mają wskazań obrotów więc od tej strony to i tak ryba aha. jeśli to podpada pod chłodzenie to przepraszam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas01 Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 od razu korekta - tam dzie jest mordka miało być '3.248~3.28' i zamknięcie nawiasu. głóópi kąpóter! ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CthulpiSS Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 LOL niezależnie gdzie podłączysz i tak będzie z zasilacza prąd ciągnął :P a jeśli możesz pod zasiłke to podpinaj tam bo po co niepotrzebnie układy MoBo obciążać ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 oczywiscie ze do zasilacza!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 oczywiscie ze do zasilacza!!!!!!Dokładnie tak. Bo jak wiatrak ciągnie bardzo dużo prądu to może dojść do spalenia gniazda na płycie (czasem sie zdarza) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...