Cinkos Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 Witam. Problem zaczął się od tego, że padl system. Puściłem naprawianie i działa, ale... Jest problem ze sterownikami od modemu neo. Po podłączeniu w menedzerze urządzen jest modem w urządzeniach, ale wyżej jest konflikt z speedtouch adsl ppp (czy jakos tak). Nie chca sie do niego zainstalowac sterowinki. Ciągle wyskakuje ze brak pliku. Przy instalacji z plytki neostrady, gdy wyskakuje żeby podlaczyc modem wyskakuje (czekaj...), w systemie wyskakuje ze znaleziono nowy sprzet, instaluje sie speedtouch 330, a za mooment wyskakuje, ze nie mozna zainstalowac adsl ppp. Modem sprawny, bo sprawdzałem na innym kompie. Co z tym zrobic? Z góry dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 Odinstaluj sterowniki od modemu. Odłącz modem zainstaluj sterowniki i go podłącz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cinkos Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 Tak już robiłem, to samo ciągle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 A próbowałeś wyczyścić rejestr z błędnych wpisów i zbędne pliki ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cinkos Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 A które pliki mogą przeszkadzac przy instalacji sterowników? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...