danieldz Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 Hej moze ma ktos namiary (linki) do tego typu filmikow, powiem szczerze fajnie je sie ogląda :) jakby co piszcie tutaj lub na danieldz@wp.pl lub gg 1601144 (liniki do filmow) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldz Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 I jszcze jedno wie ktos moze jakim programem mozna sie bawic w przyblizanie czegos w filmikach??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedNacz Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 fajnie może i ogląda, ale jakbym miał coś robic z procem to na 100% wybrałbym thg. sorry (taka prawda) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 popieram rednacza (1 raz) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedNacz Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 popieram rednacza (1 raz) HA... no to jak to było w piosence... "do zakochania jeden krok...." :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 ale porownanie zes dal ;) hihi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 :arrow: mi tam filmik srednio sie podobal, troche nawet mnie ubawil - 'reset, reset ... ten drugi' ;) samej akcji odblokowania athlona zabardzo nie widac, ale autorem nie jestem, tylko 'krytykiem filmowym'. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 a ja ciagle sciagam hehe 84% :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...