Skocz do zawartości
-=Qroń=-

Galaxy 7900gs Za Cztery I Pół Stówy

Rekomendowane odpowiedzi

Kupilem ta karte na poczatku roku w wersji 540/1400 w techplanet.pl za jakies ~560zl. Obecnie chodzi u mnie na 620/820, wiec Wasze problemy z pamieciami bardzo mnie dziwia. Podejrzewam, ze jeszcze kilka Mhz da sie wycisnac. W stresie ma 75 stopni w idle okolo 50. Nie wiem, jak wyglada sprawa wersji 475/1400, ale moja moge z czystym sumieniem polecic :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam nadzieje, ze mi sie taka nie tafi bo !@#$% - mowa o piszczacej elektronice

panowie z drugiej strony nie przesadzacie za bardzo? ogolnie i tak jest troche podkrecona bo mialo byc 475/1400 a jest 540/1400

po zastosowaniu lepszego chlodzenia/radiatorkow te 600/1500 spokojnie mozna osiagnac, a to wszystko juz za bagatela 392 zl

odsylam to topicu o 7900, avoid kreci tego GS'a i na rdzeniu osiagnal juz 605 MHz, pamieci lipa (ale co zrobic)

680/850

test na forum na wzorze egieldy ,raczej czytales odejmij od tamtego GS 630/850 jakies 10% od wynikow i sytuacja jasna.

Coj 8600

Stalket 8600 poza jedna mapa

G3-2 mapy 8600 jedna 7900gs

RS Vegas 8600

quake4 =remis

Xpand Rally Xtreme-8600

Call of Duty 2-7900gs

Company of Heroes -7900gs

Test Drive Unlimited-8600gt

Gothic III -2 mapy 8600gt jedna 7900gs

Battlefield 2142-8600GT

to po odliczeniu 10& wzgledem testowanego GS

losta i dirta zostawie w spokoju bo tu kazdy wie co lepiej chodzi

FB nie jestem tylko sie to zmnienia za kazdym wypustem sterow.

Zaraz bedzie ze tamten test nie na najnowszych sterach tych samych co 8600GT ale prawda jest taka ze na tych sterach na serji 7 niema skoku wydajnosci bo sa dedykowane serji 8.

Edytowane przez ChrisG

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi