RySiOtm Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 Witam... mam dosc powazny problem... sasiadka pisala prace dyplomowa przez dlugi okres czasu (ponad 80stron). Wszystko to robilka na komputerze w archiwum... Po powrocie do domu chciala kontynuowac prace,ale jak sie okazalo z tekstu zostalo cos takiego: Ma ktos pomysl jak to naprawic? kobiecina sie sporo napracowala a tu takie buty... co najdziewniejsze podobno pisala to w wordzie (nie wiem jaka wersja) a plik zapisany jest jako rtf... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 Niech spróbuje otworzyc to w wordpadzie i zapisac do doc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RySiOtm Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 wlasnie zapomnialem napisac... zmiana kodowania nic nie daje... zmienia sie tylko kilka krzaczkow na inne krzaczki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 Za szybko odpisujesz :) . Zmieniłem calkowicie to co napisalem. Zobacz jeszcze raz poprzedniego posta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RySiOtm Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 nie pomaga... dalej tak jak wczesniej... nie mam juz pomyslow co z tyum zrobic... probowalem juz kilku programow do naprawy plikow worda i nic nie daly Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 (edytowane) probowales to otwierac na innej wersji worda? ablo w OO? Edytowane 5 Czerwca 2007 przez greg505 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RySiOtm Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 probowalem w roznych wersjach worda i nic... Open Office'a nie mam wiec nie ma jak sprawdzic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Ja tu widzę poprawny plik RTF.. ale otwierany jako TXT. Jakie ma rozszerzenie ten plik?? Wordpad na 99% otworzy go poprawnie. No chyba że na początku nagłówek jest skopany... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RySiOtm Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 w wordpadzie tez probowalem i nic. rozszerzenie rtf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Masz konto na google? Jeśli nie, to załóż. Tam jest edytor tekstu, który chyba otwiera RTF. Może on sobie poradzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 Glupie pytanie, ale: czy to na pewno jest RTF? Bo wyglada mi to, jakby sasiadka, majac wylaczony widok rozszerzen plikow (czyli standard w XP), wpisala sobie rozszerzenie .rtf, ale zapisala przypadkiem jako .txt. Sprawdzales? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RySiOtm Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 tak, tyo napewno rtf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...