Skocz do zawartości
KZI

Hamachi Nie Chce Się Połączyć.

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć!

Szukałem, ale nie znalazłem tematu o Hamachi, więc piszę w najodpowiedniejszym dziale (tak sądzę) :)

Przeklejam (to się dzieje u kumpla):

"Dluzszy czas korzystalem z hamachi i nie bylo zadnych problemow - az wczoraj odmowilo posluszenstwa. Odpala sie normalnie ale przy probie polaczenia z serwerem posredniczacym dostaje:

post-102111-1180980686_thumb.jpg

Gdyby coś nie działało, przepiszę: "Mediation serwer sent a message that doesn't make sense."

probowalem wywalic hamachi, instalowac najnowasza wersje, wywalilem wszystkie wpisy w rejestrze i dane na dysku i to samo.... Jedyne co udalo mi sie osiagnac to, ze przy "wyczyszczeciu" dysku i rejestru z hamachi i po ponownej jego instalacji udaje sie polaczyc z serwerem - ale przy probie zalozenia sieci jest juz blad j.w

Google milczy na temat tego bledu. Moze ktos spotkal sie jednak z tym?

W koniguracji karty sieciowej, czy ogolnie sieci nic nie zmienialem - przestalo dzialac z dnia na dzien."

Dodam, że u mnie łączy bez jakiegokolwiek problemu. Wtedy łączyło, teraz też jest ok.

Bardzo proszę o pomoc!

Pozdrawiam!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dlaczego nie ma sensu? :)

Edit:

Dzięki za adres! :)

Widzę, że wiele osób ma taki problem :(

Edit2:

Ehh, teraz zrozumiałem, że nawet serwer pisze, że to nie ma sensu, ciemny jestem ;)

Edytowane przez KZI

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi