KZI Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 Cześć! Szukałem, ale nie znalazłem tematu o Hamachi, więc piszę w najodpowiedniejszym dziale (tak sądzę) :) Przeklejam (to się dzieje u kumpla): "Dluzszy czas korzystalem z hamachi i nie bylo zadnych problemow - az wczoraj odmowilo posluszenstwa. Odpala sie normalnie ale przy probie polaczenia z serwerem posredniczacym dostaje: Gdyby coś nie działało, przepiszę: "Mediation serwer sent a message that doesn't make sense." probowalem wywalic hamachi, instalowac najnowasza wersje, wywalilem wszystkie wpisy w rejestrze i dane na dysku i to samo.... Jedyne co udalo mi sie osiagnac to, ze przy "wyczyszczeciu" dysku i rejestru z hamachi i po ponownej jego instalacji udaje sie polaczyc z serwerem - ale przy probie zalozenia sieci jest juz blad j.w Google milczy na temat tego bledu. Moze ktos spotkal sie jednak z tym? W koniguracji karty sieciowej, czy ogolnie sieci nic nie zmienialem - przestalo dzialac z dnia na dzien." Dodam, że u mnie łączy bez jakiegokolwiek problemu. Wtedy łączyło, teraz też jest ok. Bardzo proszę o pomoc! Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wodnik. Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 Nie widzisz ze to nie ma sensu ? :lol: :D Jak ci tu nie pomoga to zajrzyj na http://hamachi.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 (edytowane) Dlaczego nie ma sensu? :) Edit: Dzięki za adres! :) Widzę, że wiele osób ma taki problem :( Edit2: Ehh, teraz zrozumiałem, że nawet serwer pisze, że to nie ma sensu, ciemny jestem ;) Edytowane 4 Czerwca 2007 przez KZI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...