Skocz do zawartości
case

Master of Orion 3

Rekomendowane odpowiedzi

No wlasnie Master 3 mie zawiodl!! Tak skopanej gry to jeszcze ni widzialem, ergonomia ZADNA, interfejs ANI LADNY ANI PRZEJRZYSTY. Dla mnie DNO. Master 2 to bylo cos. Ale juz tyle razy to przeszedlem i szukam cos innego.

Meczylem Stars ale tam znowu same tabelki (wiadomo kto robil, goscie od Exela). Teraz wlasnie szukam usilnie czegos co by zapelnilo ta luke. Jakies propozycje?

Ps. Skonczylem HomeWorld i O.R.B. (ten pierwszy lepszy) Jeszcze hegemoni nie roszalem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Coz, mnie nowy Master of Orion tez zawiodl. Nawet pokusilem sie o napisanie recenzji do nowego numeru Revoltera (taka mala kryptoreklama - www.revolter.deo.pl :>).

Z innych kosmicznych strategii polecam Rebellion w swiecie Star Wars i archaiczne juz K-240 na Amige :D Hegemonii nie ruszalem, wiec sie nie wypowiem. Mozesz jeszcze siegnac po dodatki do Homeworld.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Coz, mnie nowy Master of Orion tez zawiodl. Nawet pokusilem sie o napisanie recenzji do nowego numeru Revoltera (taka mala kryptoreklama - www.revolter.deo.pl :>).

Z innych kosmicznych strategii polecam Rebellion w swiecie Star Wars i archaiczne juz K-240 na Amige :D Hegemonii nie ruszalem, wiec sie nie wypowiem. Mozesz jeszcze siegnac po dodatki do Homeworld.

O ile się nie myle Hrgemonia i Homeworld to RTS-y

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

SPACE EMPIRES IV Gold

Aktualnie gram w demo - i jest niesamowisie wciagajace - tak genialnie ergonomicznych menu nigdzie nie spotkalem, grafika, klimat, wszystko doskonale ! A gierka wydana w 2000 czy 2001... 8O

Ale jest taki problem - nie ma jak tego dostac w Polsce... Pozostaja piraty - ale z tym tez jest problem. Jak ktos wie, gdzie mozna dorwac/udostepnil - bylbym wdzieczny ! Ja tego potrzebuje jak tlenu... :wink: :P

Jakby ktos mial - to jestem rowniez zainteresowany odkupieniem Master of Orion 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

SPACE EMPIRES IV Gold

Aktualnie gram w demo - i jest niesamowisie wciagajace - tak genialnie ergonomicznych menu nigdzie nie spotkalem, grafika, klimat, wszystko doskonale ! A gierka wydana w 2000 czy 2001... 8O

Ale jest taki problem - nie ma jak tego dostac w Polsce... Pozostaja piraty - ale z tym tez jest problem. Jak ktos wie, gdzie mozna dorwac/udostepnil - bylbym wdzieczny ! Ja tego potrzebuje jak tlenu... :wink: :P

Jakby ktos mial - to jestem rowniez zainteresowany odkupieniem Master of Orion 2

491426[/snapback]

Mogę Ci sprzedać oriona. Moje gg : 4100875

Mogę Ci także pomóc grać online.

PK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi