qba Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 (edytowane) Często mam tak, że wkręci mi się kilka utworów i słucham ich po kilkadziesiąt razy dziennie jadąc autobusem. Mysle sobie wtedy, ze posluchalbym czegos w tym stylu, ale czesto po prostu nie wiem czego. Dlatego wpadlem na pomysl, zeby zalozyc ten oto tutaj topic i jezeli ktos z was bedzie mial kiedys wkrete na utwor np. ze stylistyki, ktorej nie slucha, a chcialby posluchac czegos w tym stylu, to niech zamiesci nazwe tutaj i a noz widelec ktos mu cos podrzuci ciekawego... Mam nadzieje, ze przeslanki sa zrozumiale. Jezeli temat jest bez sensu to niech go ktos skasuje. Zaznaczam tylko, ze to nie to samo co poszukiwane kawalki z reklam, itp. bo w sumie nie wiem czego szukam. :) Oczywiscie sam zaczne (bo nie oszukujmy sie: po to ten temat powstal). Jakos w grudniu bylem na bitwie skreczowej w moim miescie (Poznan) i generalnie pozamiatal tam koles, ktorego ksywy nie moglem dziwnym trafem sobie przypomniec nastepnego dnia (hangover tak zwany). Ostatnio z TV doszlo do mnie, ze bedzie on znowu bral udzial w jakiejs imprezie w Krakowie.. chyba. Ale wracajac do rzeczy - podali jego ksywe, wiec zaraz wygooglowałem jego stronę www.djtigerstyle.com. Utwory tam zamieszczone sa nieco inne od tego czego normalnie slucham, ale to nie powod, zeby nie poszerzyc sobie horyzontow. Jezeli ktos zna cos podobnego do kawalkow Ice Flavoured Crisps, Me vs. Me czy Race ya z tej strony, to bylbym wdzieczny za info. Znam chyba tylko kawalki Timo Mass'a, ale to nie do konca to samo... Edytowane 5 Czerwca 2007 przez qba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 www.djtigerstyle.com. Utwory tam zamieszczone sa nieco inne od tego czego normalnie slucham, ale to nie powod, zeby nie poszerzyc sobie horyzontow.Jezeli ktos zna cos podobnego do kawalkow Ice Flavoured Crisps, Me vs. Me czy Race ya[/] z tej strony, to bylbym wdzieczny za info. Znam chyba tylko kawalki Timo Mass'a, ale to nie do konca to samo... Fingathing Dwa kawalki na zachete. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 9 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2007 jak lubisz jakis kawalek, wykonawce, to w last.fm znajdujesz wykonawce, i dajesz find similar artist itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 O dobre! Dzieki. Uzywalem kiedys Pandory, ale ostatnio ja zamkneli i jest tylko na US. Co sie dzieje z tym internetem... To w sumie temat mozna zamknac, chyba ze komus sie jeszcze do czegos przyda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...