RS Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 Trza było mówić wcześniej, bym ci swoją za 50 zł odsprzedał. Mnie hustler już nie wystarcza do TTI 770. Troszku mały zasięg. Na razie tyle co mogę powiedzieć, że na Sunkerze pracuje się z mniejszymi szumami, bo można bardziej podkręcić sql i jeszcze ludzi słychować ;) , ale jeszcze go nie zestroiłem, bo facet na obiad w sklepie poszedł :D Resztę opiszę jutro jak przyjadę z trasy. czesc Benito :) pamitasz ty mnie jeszcze ? mam taki sam zestaw i spisuje sie znakomicie. Tylko na parkinach podzeimnych szoruje antenom po suficie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 Pewnie że pamiętam, jeszcze z Tweaka i Dziwnowa. Antenka jest ok a ja praktycznie po takich parkingach nie jeżdżę, wtedy hustler jest lepsiejszy, ewentualnie metrówka Presidenta albo Wilson Little Will. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2008 http://www.policja.pl/portal/pol/1/19416/ " Kierowcy mogą rozmawiać przez CB-radio" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 17 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2008 Naprawde kompaktowy zestaw za rozsadne pieniadze. Any ideas? [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 17 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2008 ostatnio też właśnie interesowałem się kupnem CB i Kwiecień z naszego forum który sprzedaje już jakiś czas radyjka polecił mi zestaw: ONWA MK3 Sirio AS-100 na allegro za całość zapłacimy około 350zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 17 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2008 Uderzylem do Kwietnia [; Sadze ze bedzie miec rozeznanie OCB i co wziac zeby 1km wczesniej wiedziec o robotach drogowych, utrudnieniach, wesolych ludziach suszacych maski [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 19 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2008 Onwa mk3 + lemm AT 1200/Sirtel Gamma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 19 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2008 Onwa mk3 + lemm AT 1200/Sirtel Gamma te antenki mają trochę małe wzmocnienie, słabe radia często sobie z tym nie radzą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 19 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2008 Urwałeś się z choinki że takie bzdury piszesz. To co podają to tylko marketingowy bełkot, a żadna antenka nie wzmacnia ci sygnału. :lol2: Lemm jest dość popularny i niezawodny, przy tym ma dobre osiągi, a sirtel to antenka helikalna(z włókna węglowego), która przewyższa osiągami wszystkie tradycyjne anteny do 1,3m długości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 20 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2008 swoja droga... ostatnio do mnie do roboty przyjechal typek maluszkiem z batem o dlugosci 1.8 metra? No ze 2 razy wyzsza byla ta antena od malucha :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 20 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2008 żadna antenka nie wzmacnia ci sygnału.Polecam poczytac troche o teorii anten (hasla-klucze: "zysk kierunkowy" i "bilans lacza radiowego"), bo wlasnie zrobiles z siebie glupka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...