marcellus Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 Witam :) Zarzadzanie pamiecia w Windows XP (generalnie w produktach Micro$oftu) budzi u mnie mieszane uczucia... :') Jaki program polecacie, ktory *efektywnie* wykorzysta duza ilosc pamieci RAM (no... wzglednie duza jak dla kogo...). Na netcie calkiem popularne sa Cashemem i RAM Idle... no ale chcialbym poznac opinie uczestnikow forum :twisted: 768 MB DDR PC2100 CL2 Windows XP EN, SP1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 NIe ten dział kolego.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
firefl00d Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 Mnie się podoba Cacheman. Po ustawieniu wszystkiego miałem zamiast 78% zasobów aż 92% 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcellus Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 NIe ten dział kolego....W takim razie na ktory powinienem wyslac moj post? Oprogramowanie? :) OK - tak zrobie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...