kukov Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Hi, kolega podrzucil mi motke zebym spr co z nia nie tak .. no i wiadomo , uwalony soft przy probie flashowania - to nie problem, problemem jest ze bateria padla [rozladowala sie..] i teraz przy probie ladowania czy to via pc czy to z gniazdka doladuje troche i wlacza bootloadera i przestaje ladowac pokazujac low battery .. moje pytanie jest czy da sie ja naladowac ja w ten sposob czy musze sie bawic clipami i naladowac baterie w innej v3'ce .. ? z gory thx za jakeis wskazowki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 (edytowane) a naładować bezpośrednio z ładowarki ? Ja kiedyś musiałem baterie doładować a na tal padł układ ładowania to podłączyłem ładowarkę bezpośrednio do styków baterii. Zrobiłem sobie takie styki z miedzianego drutu. Jedynie trzeba miernikiem kontrolować napięcie na baterii i zakończyć ładowanie jak osiągnie 4.1 - 4.2 Edytowane 5 Czerwca 2007 przez IGI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 naladuj ta baterie z motorolce jakiegos kumpla... takie kombinowanie z ladowaniem bateri moze sie srednio zakonczyc... pamietaj ze teraz glupie baterie maja uklady sterujace :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...