s3bx Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Witam Przymierzam sie do zakupu kosci 800mhz~ tylko nie wiem jakie kosci wybrac;) Co mysliscie o Patriocie a Geilu? Ktore leprze do o/c? Ktore wydajniejsze? Macie leprze propozycje? Piszcie! Pamieci moga byc do 285zl~ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Bierz Kingstony Value PC5300... na kościach Mosel'a Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s3bx Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 (edytowane) Bierz Kingstony Value PC5300... na kościach Mosel'aTeraz mam kingi i calkiem ladnie sie kreca lecz chcialbym cos z 800Mhz..:) Pamieci maja byc ok do konfigu w sygnaturze;p Edytowane 5 Czerwca 2007 przez seb_x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aldam Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Bierz Kingstony Value PC5300... na kościach Mosel'aMożesz napisać jakie wyniki uzyskują te pamiątki? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo3642 Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Bierz Kingstony Value PC5300... na kościach Mosel'a I jak poznać, że są na Moselach? Po prostu jest to napisane na kościach, czy trzeba jakieś dedektywistyczne metody stosować? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 Możesz napisać jakie wyniki uzyskują te pamiątki? koło 500 5-5-5-15 2,1v i 500 4-4-4-12 2,4v I jak poznać, że są na Moselach? Po prostu jest to napisane na kościach, czy trzeba jakieś dedektywistyczne metody stosować? Na kościach jest takie logo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo3642 Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 Dzięki, żeby nie zaśmiecać forum, to podłącze się z jeszcze jednym pytaniem: Właściwie, to planuje większą ilość ramu niż 2GB. I rozważam 3 opcje: 1) 4x1GB 2) 3x1GB 3) 2x1GB + 2x512MB Wszystko pod kontrolą 32-Bitowego XP (nie planuje w najbliższym czasie przesiadki na 64bity, ale w przyszłości - za rok, półtora - kto wie...) I teraz tak: Jeśli problemy wynikające z 1) opcji związane są tylko z tym, że część ramu (jak duża?) nie będzie widoczna, ale poza tym wszystko będzie działać ok, to raczej jestem za tą opcją. Jeśli lepiej mieć 3GB, wtedy zostają 2 pozostałe opcje, a różnica między nimi to brak duala w drugim przypadku (czy to będzie miałojakiekolwiek znaczenie w grach - jakoś nie wygooglowałem odpowiedniego tekstu). Prosze o radę, która opcja będzie najlepsza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...