cavarr Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 (edytowane) nowe prototypy od Thermalright Scythe :blink: Edytowane 5 Czerwca 2007 przez cavarr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mookie Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 nowe prototypy od Thermalright Scythe :blink: Wydajne jest na pewno ale raczej nie ma prawa bytu, bo nikt nie zamyka boku obudowy na amen. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Nieee, to dla jaj chyba tylko albo zeby pokazac, ze mozna ;-) Przeciez to ma wydajnosc jak kaloryfer jak nie wyzsza. Kazdy proc by na tym pasywnie smigal. I tak, chce to miec :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 to w końcu jest słuszna opcja wiadomo było, że takie wyjście jest optymalne, w końcu obudowa jest wogóle niewykorzystana i można ją także optymalnie wykorzystać do chłodzenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Hmm... Odciaga to pewnie z 200W pasywnie :wink: Przerost formy nad trescia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 A mi się podoba. Niech jeszcze tylko wykombinują elastyczne ciepłowody, które można odginać dowolną ilość razy i będzie się tylko podłączać grafę, proca i NB do takiego "kaloryferka" na jednym boku obudowy i po sprawie :) kain, no nie wiem czy każdy proc by dał radę pasywnie. Na HP mogą być duże straty przesyłu ciepła przy takiej długości. Tak myślę że jednak nie da rady np. z czymś takim: » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « OCZY! :lol: :lol: :lol: A tak na serio to jakis mocno podkręcony C2D raczej by miał zbyt dużą temperaturę, ale to tylko moje mniemania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guma104 Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 to juz nieprzypomina obudowy do komputera tylko silnik z chlodnica w seju:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labovsky Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 W moim odczuciu całkiem ciekawe... ale nie mam pewności czy się sprawdzi w związku z dość prozaicznym... kurzeniem się. Czyszczenie każdego fina z osobna? W pewnym momencie sprężone powietrze nie wystarczy :unsure: Aczkolwiek jak zobaczyłem rzecz na stronie Thermalrighta, to przez ułamek sekundy pomyślałem, że czas pozbywać się mojego Asusa Vento. Ale póki co trwało to tylko ułamek sekundy :D Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...