SGJ Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 == klik == Strona cały czas w budowie, ale podstawy praktycznie skończone. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 W sumie kilka tematow nizej jest juz topik o Twojej stronie, mogles zrobic bumpa po prostu - http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=205744 ... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 Wiem ze jest, ale to jest tak na stronie, a troche niby osobno. Nawet inaczej wygląda. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 tak, bym rzekł... viściano po trosze :D Przyda się jak najdzie mnie ochota :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 Ja tam używam Nlite... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 nLite wielu rzeczy nie potrafi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...