rudy 102 Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Spójrzcie na tę aukcję: PAPSTY 92mm Pytanie jak w temacie. Jak ze wskaźnikiem wydajność/cena? Jak z ciszą? Fandery są droższe, tak samo Nexusy. Wyraźcie swoje opinie. Poszukuję dwóch 92 do mojego Chiefteca i stąd to pytanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kater Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Jak trafisz na takiego co nie terkocze, to super. Ale z 3 jakie słyszałem (2 miałem właśnie dokładnie od tego gościa, chyba nawet ten model) 3 terkotały (tego trzeciego miał kumpel). Kupowałem je z dużą nadzieją, a się srodze zawiodłem. No ale jak nie jesteś maniakiem i zbokiem, to może Ci takie delikatne terkotanie nie będzie przeszkadzać. Fanderów nie kupisz teraz. Wyszli. Albo bym szedł w Nexusy albo Noiseblockery XE1. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...