Gregu Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2008 niekoniecznie o ile pamietam sama karta jest 256 bit :) ale takze szyna pamięci w takiej karcie była 256 więc o ile to nie jest jakis wybrakowany model to opis jest zgodny z rzeczywistoscią to radki 9600, 9800pro niektore modele miały 128bit szynę pamięci, najłatwiej rozpoznawalną po kosciach- tsop'y, kazda true 256 miała bga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2008 http://eddie_allegro.fm.interia.pl/9500pro/IMG_1447.JPG http://eddie_allegro.fm.interia.pl/9500pro/IMG_1448.JPG 128 bit jak sie patrzy przecież. 256 to kostki ułożone w "L". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2008 Co radzicie w sytuacji, gdy sprzedajacy zwleka z wystawieniem komentarza po zakonczonej kilka tygodni temu aukcji? Zwrocic sie z tym do allegro? Ze swojej strony dopelnilem wszystkich obowiazkow kupujacego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2008 2865858[/snapback] Co radzicie w sytuacji, gdy sprzedajacy zwleka z wystawieniem komentarza po zakonczonej kilka tygodni temu aukcji? Zwrocic sie z tym do allegro? Ze swojej strony dopelnilem wszystkich obowiazkow kupujacego. Ja na niektore czekam ponad rok :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2008 Co radzicie w sytuacji, gdy sprzedajacy zwleka z wystawieniem komentarza po zakonczonej kilka tygodni temu aukcji? Zwrocic sie z tym do allegro? Ze swojej strony dopelnilem wszystkich obowiazkow kupujacego.Jeżeli bardzo Ci załeży - męcz sprzedającego mailami/na gg. Ja nie mam ~10 komentarzy od firm (bo się tym nie przejmują) i żyję :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2008 (edytowane) Ja na niektore czekam ponad rokJa dostalem komenta po prawie 2 latach od zakonczenia aukcji :mrgreen: Nawet do allegro napisalem, ze nie bralem udzialu w takiej aukcji (nie spojzalem na date) - okazalo sie ze bralem - dwa lata temu :lol: Co do karty, to jest 256bitowa; ino magistrala pamieci 128 ;] Edytowane 2 Stycznia 2008 przez cvir Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2008 Co radzicie w sytuacji, gdy sprzedajacy zwleka z wystawieniem komentarza po zakonczonej kilka tygodni temu aukcji? Zwrocic sie z tym do allegro? Ze swojej strony dopelnilem wszystkich obowiazkow kupujacego.Komentarze są nieobowiązkowe, to tylko dobra wola kontrahentów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2008 Komentarze są nieobowiązkowe, to tylko dobra wola kontrahentów.komentarz to pewna forma potwierdzenia transakcji, jeśli jedna ze stron robi wielką łaskę że wystawi to won z allegro, pewne zasady obowiązują Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2008 Tia, tylko jakbyś sprzedawał po kilkadziesiąt/set przedmiotów codziennie to nie wiem czy byś miał czas każdemu potwierdzać transakcję. Często firmy wystawiają hurtowo raz w tygodniu/miesiącu, a niektórzy o tym zapominają więc jak bardzo komuś zależy na komentarzu, mail z powiadomieniem nie powinien zaszkodzić. Ja tam przestałem już na nie patrzeć ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2008 http://www.allegro.pl/item288442082_it_pow..._w_wroclaw.html Ale to już moim zdaniem przegięcie :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2008 http://www.allegro.pl/item288442082_it_pow..._w_wroclaw.html Ale to już moim zdaniem przegięcie :/ Co tu jest nie tak, bo nie lapie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2008 Przedstawia jakiś zasilacz IT POWER i nazywa go Fortronem :/ Chyba coś nie tak, nieprawdaż? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2008 A miałeś go na testach i znasz jego pochodzenie żeby wysnuwać takie wnioski? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek-o Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2008 "zasilacz jest wykonany na bazie płyty FORTRON z aktywnym PFC" hmm ten gość raczej sie zna na rzeczy, pewnie wnętrze jest od fortrona tak jak napisał brałem u niego juz 6 zasilaczy i żadnym nie było problemu, jak odbierasz osobiscie to nawet mozesz cene ponegocjować Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2008 "zasilacz jest wykonany na bazie płyty FORTRON z aktywnym PFC" hmm ten gość raczej sie zna na rzeczy, pewnie wnętrze jest od fortrona tak jak napisał brałem u niego juz 6 zasilaczy i żadnym nie było problemu, jak odbierasz osobiscie to nawet mozesz cene ponegocjować Wiesz teoretycznie każdy może tak napisać bo kto to sprawdzi? 1-5% kupujących... No ale skoro u niego kupowałeś to wierzę mu ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 4 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2008 (edytowane) ja tam nie ufam zasilaczom poniżej 200 pln :D, a takimi za 45 dokarmiam maziego... Edytowane 4 Stycznia 2008 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2008 Kiedyś za dawnych czasów zorganizowali by jakąś promocje tzn. obniżyli by wystawianie do 1gr albo coś w tym stylu - a dzisiaj - nikt się już tym nie przejmuje ;] Nawet użytkownicy sobie odpuścili.. O ja niewierny.. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
regaciarz Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2008 ja kupiłem u niego fortona 400wat, chodzi już ponad rok i nic się nie dzieje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2008 z racji tematu o allegro... to tak nieśmiało powiadomię iż pod tym adresem można głosować na obudowy zmodowane :). Są wśród nich zdaje sie 3 z PPC... Namawiać do głosowania na swoje nie można... no ale namawiać do głosowania ogólnie można... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2008 (edytowane) Małe how to apropo postepowania z oplatami allegro ;) » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « :lol: Edytowane 8 Stycznia 2008 przez MaSell Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr^_^max Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2008 (edytowane) dostałem list od firmy windykacyjnej, że zalegam z opłatami na ~17zł. najlepsze, że datowany jest na 11.12.2007 z "nakazem" zapłacenia do 18.12.2007, a przyszedł już po nowym roku... szczerze to nie chce mi się nigdzie dzwonić czy pisać maila... wcześniej allegro przysyłało powiadomienia o rachunku, tym razem nic nie dostałem. wie ktoś czy mogę najzwyczajniej zapłacić rachunek na podane konto w allegro, czy na konto podane w tym liście? w pierwszym przypadku nie musiałbym płacić gigantycznych odsetek (48gr) ^_^ Edytowane 8 Stycznia 2008 przez mr^_^max Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gollumek Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2008 w zupelnosci wystarczy jak wplacisz na konto z allegro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2008 Pewnie zamykając rok Alledrogo sprzedało dłużników firmie windykacyjnej :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzus Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2008 Hmm mam nadzieje ze nie wpadnie mi komornik i nie zabierze pary skarpet Zapłace dopiero jak mi cos przysla :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gollumek Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2008 Hmm mam nadzieje ze nie wpadnie mi komornik i nie zabierze pary skarpet Zapłace dopiero jak mi cos przysla :P przysla Ci dopiero jak przekroczysz 10zł tak ze sie nie martw :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2008 a ja mam pytanie do wszystkich niepłacących: dlaczego nie płacicie za coś, z czego korzystacie i jeszcze się tym chwalicie, bo nie bardzo rozumiem? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2008 (edytowane) bo tacy są polacy :lol: aczkolwiek też tego nie popieram i płace za wszystko za co się komuś należy :) Edytowane 8 Stycznia 2008 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr^_^max Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2008 (edytowane) bo zapłacą jak będą musieli? prędzej czy później będzie trzeba jakąś aukcję wystawić i w końcu saldo przekroczy te 10zł. zapłaciłem już kilkanaście rachunków, co z tego, że jeden np. po pół roku? liczy się, że w końcu zapłaciłem. jakby allegro chciało to by nakazało płatności po każdej wystawionej aukcji która się skończyła. tyle, że takie coś jest niewygodne. co to za różnica czy zapłaci ktoś 20x5zł czy 1x100zł? ^_^ Edytowane 8 Stycznia 2008 przez mr^_^max Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2008 bo zapłacą jak będą musieli? prędzej czy później będzie trzeba jakąś aukcję wystawić i w końcu saldo przekroczy te 10zł. zapłaciłem już kilkanaście rachunków, co z tego, że jeden np. po pół roku? liczy się, że w końcu zapłaciłem. jakby allegro chciało to by nakazało płatności po każdej wystawionej aukcji która się skończyła. tyle, że takie coś jest niewygodne. co to za różnica czy zapłaci ktoś 25x5zł czy 1x100zł? ^_^Ok, to kupie coś od Ciebie i zapłacę za pół roku, zgadzasz się? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ludzikos Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2008 a ja mam pytanie do wszystkich niepłacących: dlaczego nie płacicie za coś, z czego korzystacie i jeszcze się tym chwalicie, bo nie bardzo rozumiem? :? teraz w Polsce taka moda ze jak ktos za cos nie placi lub ukradnie to jest cool, a ten ktory placi to frajer. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...