nosweratu Opublikowano 28 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2010 Ja się spotkałem już wielokrotnie - Ty jesteś S P A M E R E M a drabiny bywają też tańsze :D czemu spamerem? dlatego że spytałem o coś co mnie interesuje? - chcialem wiedziec jak to możliwe bo czegos takiego nie widziałem wcześniej , a to że drabiny bywają tańsze to akurat inna sprawa - przytaczam mechanizm nie cenę 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosolini Opublikowano 29 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2010 czemu spamerem? dlatego że spytałem o coś co mnie interesuje? - chcialem wiedziec jak to możliwe bo czegos takiego nie widziałem wcześniej , a to że drabiny bywają tańsze to akurat inna sprawa - przytaczam mechanizm nie cenę Znane powiedzenie mówi: "Nie ma przypadków, są tylko znaki". Tutaj z daleka śmierdzi reklamą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 29 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2010 czy Wy tez macie tak, ze w zakonczonych i obserwowanych do konca pozostało 14800 dni ? oraz to ze nie mozna edytować notatek przy aukcji? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 29 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2010 2 x TAK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nosweratu Opublikowano 29 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2010 Znane powiedzenie mówi: "Nie ma przypadków, są tylko znaki". Tutaj z daleka śmierdzi reklamą. Fajnie... tak się składa że nie mam absolutnie nic wspólnego ze sprzedawcą - po prostu szukałem sobie drabiny i nie wiedziałem czemu nie mogę zalicytować - liczyłem na jakąś odpowiedź - nawiasem mówiąc fajnie by zamiast kretyki właśnie ona padła... mam wrażenie że zmieniają coś w samym allegro - wie ktoś co to ma mieć na celu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaz!o Opublikowano 30 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2010 Szybkie pytanie: Jak robię płatność przez allegro (które jest obsługiwane przez płatności.pl) to nie ponosze dodatkowych kosztów (pomijam kwestie prowizji za przelew w banku). Jak dostaje pieniądze od kogoś to też wypłacam je bez kosztów. Kto za to płaci? Jak zarabiają płatności.pl i inne tego typu serwisy. Dzięki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 30 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2010 Allegro płaci? Może te koszty wliczyli w prowizję, albo za jakiś czas zrobią tą usługę płatną jak się już ludzie przyzwyczają. A do tego czasu korzystajmy za darmo ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pix3l Opublikowano 3 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2010 (edytowane) Wyobraz sobie ze na allegro ma kilka milionow uzytkownikow. Teraz powiedzmy ze 2 miliony z nich dziennie przesyła jakąs kwote (powiedzmy srednio pow 100zł) przez 'płacę z allegro'. Pieniądze te muszą przejsc przez konto portalu, przez co caly czas znajduje sie tam KILKASET milionów złotych a allegro wysyła je do uzytkownikow z reguly po 1-2 dniach od klikniecia 'wypłać'. Wiekszosc uzytkownikow pewnie korzysta z automatycznej wypłaty raz w tygodniu. Muszę wyjasniać resztę?:) Czysty biznes, 'jak nic nie robic a zarobic' :) Z innej beczki: Czy inni uzytkownicy Opery mają problemy z dzialaniem allegro? Ja np mam tak, ze klikając w co 2-3 odnosnik musze się ponownie logować, co jest mega wkurzające przy licytowaniu. Do tego co jakis czas dostaje komunikat 'Ciasteczka są wyłączone' gdy probuję sie zalogowac. Pisałem do allegro ale nawet nie raczyli odpowiedziec:/ Edytowane 3 Lipca 2010 przez pix3l Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 12 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2010 TRANSMITER FM 4w1 MP3 WMA Z LICENCJA SISVEL 24 GW (1123603223) - Aukcje internetowe Allegro czy tylko u mnie nie widać sprzedawcy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolara Opublikowano 12 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2010 nie tylko u Ciebie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjkuba Opublikowano 15 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2010 Witam Mam pytanie. Czy allegro zezwala na wrzucanie zdjęć na jakis darmowy serwer (imageshack itp) i umieszczanie ich na aukcjach? Bo w sumie w ten sposób omiajmy opłaty. Zauważyłem, że sporo osob tak robi, a ze musze wystawic aukcje, gdzie bedzie sporo zdjec stad pytanie. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 15 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2010 Zezwala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.PaVLo. Opublikowano 16 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2010 Sunbeam SP-BA 20 in 1 Superior Panel panel przedni 5,25'' - opinie ekspertów na Skapiec.pl :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 16 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2010 Sunbeam SP-BA 20 in 1 Superior Panel panel przedni 5,25'' - opinie ekspertów na Skapiec.pl :lol2: No co, jedną z tych 20 funkcji widocznie jest smażenie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobota Opublikowano 17 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2010 Czy da się wypłacić na konto tylko część sumy z płace z allegro?? Czy zawsze czeba całość? Pytam się bo nie mogę znaleźć odpowiedzi nigdzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 18 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2010 jakim trzeba byc debilem zeby taki koment wystawiać Informacje o Użytkowniku julek42 - Aukcje internetowe Allegro To nie tak było, jak pan mówi bo napisałem sobie w opisie pozwalam sobie na zakończenie aukcji przed czasem lub po czasie jeżeli cena będzie dla mnie zbyt niska. No i cena była zbyt niska i zakończyłem aukcje po czasie. Więc za co neutral ??[Odpowiedź z:śro 09 cze 2010 14:01:58 CEST] Sorki ale nie "przyjmuję" tego negatywa. Jezeli zależalo Panu na kasie trzeba było dać opcję kup teraz lub zaznaczyć kwotę min., dlatego dałem delikatnie neutrala. Na przyszłość proszę nie dawać pochopnie negatywów przy15 transakcjach ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carek Opublikowano 18 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2010 Jak można zakończyć już zakończoną aukcje ?. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finchy Opublikowano 18 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2010 powinien się cieszyć że TYLKO neutral :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 19 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2010 za podobny numer dostal tez nega od innego kolesia i to kupujacemu zawiesili konto :lol: cale allegro. Wszystko było zgodne z opisem, i proszę nie wymyślać takich bajek. Proszę sobie poczytać moje inne komentarze, Jakoś inni użytkownicy allegro piszą że wszystko zgodne z opisem, a Pan sobie wymyśla takie bzdury... [Odpowiedź z:śro 07 lip 2010 00:17:19 CEST] Zgodny z opisem to jest twój niewyparzony język... młodzieniec nie ma pojęcia o handlu, radzę uważać na niego aby nie naciąć się na zupełnie inny towar niż ten z aukcji. Wynika to albo z braku doświadczenia, braku wiedzy, lub braku lat.. Informacje o Użytkowniku RozniakowskiShop - Aukcje internetowe Allegro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agr Opublikowano 20 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2010 Witam Mam pytanie. Czy allegro zezwala na wrzucanie zdjęć na jakis darmowy serwer (imageshack itp) i umieszczanie ich na aukcjach? Bo w sumie w ten sposób omiajmy opłaty. Zauważyłem, że sporo osob tak robi, a ze musze wystawic aukcje, gdzie bedzie sporo zdjec stad pytanie. pozdrawiam Jak masz wiele fotek to polecam aukcjoner.pl jak juz zrobisz galerie wyswietli Ci sie link do wklejenia w opis i tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafiki20 Opublikowano 23 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2010 Witajcie ile czekaliście na wypłatę z allegro (płacę z allegro ) na swoje konto bankowe ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 23 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2010 Witajcie ile czekaliście na wypłatę z allegro (płacę z allegro ) na swoje konto bankowe ?? u mnie dwa razy szlo ostatnia sesja tego samego dnia co zlecalem wyplate. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafiki20 Opublikowano 23 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2010 (edytowane) U mnie coś to długo trwa pomijając sobotę i niedziele i do teraz nie widzę kasy na moim koncie chyba będę musiał się przejechać do poznania do allegro i uciąć miła pogawędkę z księgowa :mad: :mur: Edytowane 23 Lipca 2010 przez rafiki20 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.PaVLo. Opublikowano 23 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2010 A podałeś to konto (ustawiłeś specjalne opcje) jak zleciłeś wypłatę środków ?, bo jeśli nie to kasę dostaniesz, ale pocztą, a to trwa. U mnie to był jeden dzień. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafiki20 Opublikowano 24 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2010 (edytowane) Podałem konto i swoje dane ale nad tymi trzema ramkami wisi taka informacja Nie możesz wypłacić środków z konta Płacę z Allegro. Przejdź do zakładki Konfiguracja konta i podaj niezbędne dane po konfiguracji konta w zakladce (Saldo i wypłata środków)mam podana kwote i swoje konto i dane a kasy nie widac na moim koncie zal.pl Edytowane 24 Lipca 2010 przez rafiki20 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 24 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2010 No jak dopiero zleciles wyplate to odrazu bys chcial zeby juz byly ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafiki20 Opublikowano 24 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2010 no tak tylko ze ja czekam na ten przelew tydzień czy według ciebie tak długo idą przelewy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hoobcio540 Opublikowano 27 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2010 (edytowane) Pierwszy raz jak wypłacałem to doszła kasa na drugi dzień, ale przy kolejnych razach 3-4dni. Raz szedł 7dni :angry: Edytowane 27 Lipca 2010 przez hoobcio540 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafiki20 Opublikowano 27 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2010 Ja czekam już 6 dzień a kasy nie widac na koncie bankowym i powoli zaczynam sie martwic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosolini Opublikowano 27 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2010 (edytowane) Jedyna rada w tej sytuacji, to wysyłać towar po otrzymaniu pieniędzy na własne konto. Oczywiście poinformować o tym kupujących w opisie i zaproponować tradycyjny przelew jako preferowaną formę płatności. imho. allegro tnie w ch*** przetrzymując pieniądze!!! Edytowane 27 Lipca 2010 przez rosolini Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...