pawel5000 Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Kupiłem sobie kartę TV taka http://www.allegro.pl/item200709418_tuner_...ry_tv_hurt.html zainstalowałem stery do karty i program DScaler do oglądania tv wszystko niby pięknie obraz jest a nie ma głosu Próbowałem rożnych ustawień w programie DScaler i nic nie mogę sobie poradzić Będę wdzięczny za każda pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1999 Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 (edytowane) Sprawdź w mikserze - podnieś głośność wszystkich urządzeń - może pomoże, a jak nie, to się pomyśli. Spróbuj innych programów (np: iuvcr - tam ustawia się tylko typ tunera PAL DK). Edytowane 5 Czerwca 2007 przez luk1999 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel5000 Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 (edytowane) Jóź sobie poradziłem poszperałem coś w ustawieniach i już jest głos A znacie jakiś fajny darmowy programik do obsługi karty tv najlepiej polski Edytowane 5 Czerwca 2007 przez pawel5000 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel5000 Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 Powiem tak telewizja śmiga podłączyłem kamerę analogowa i tez śmiga to znaczy jest obraz i głos ale przy próbie nagrywania czy z TV czy kamerki jest obraz a niema dźwięku Kartę TV mam podłączoną kabelkiem z płytą główna żeby był głos Czy trzeba jeszcze jednego kabelka żeby był głos przy nagrywaniu czy co :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1999 Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 W mikserze karty dźwiękowej od nagrywania musisz wybrać odpowiednie źródło. Jeśli kabel idzie do płyty głównej to prawdopodobnie AUX, jeśli przez wejście karty muzycznej, to line in :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel5000 Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 W mikserze karty dźwiękowej od nagrywania musisz wybrać odpowiednie źródło. Jeśli kabel idzie do płyty głównej to prawdopodobnie AUX, jeśli przez wejście karty muzycznej, to line in :). Wielkie dzięki Luk1999 za pomoc pomogło :banana: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...