Sens Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Witam mam mercedesa w124 300e usa z 1990r. W samochodzie wogole nie dziala dmuchawa, klima, ogrzewanie ani zaden przelacznik dotyczacy ustawien temp w aucie. Natomiast caly czas miga dioda na wlaczniku 'cyrkulacji powietrza' ktora wg mnie wskazuje jakis error. Sprawdzalem bezpieczniki i nic. Cisnienie freonu od klimy rowniez jest ok. Czy ktos z Was spotkal sie juz z czyms takim? z gory thx z pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 Czyżby moduł sterujący? Ewentualnie coś się rozłączyło. Wg mnie powinieneś udać się do mechanika. Ostatecznie ASO, ale to może być droga impreza. Bezpieczniki sprawdzałeś... a przekaźniki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sens Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 Jezeli przekazniki to sa takie jakby kostki ktore mozna wyciagnc i wsadzic (skrzynka z nimi znajduje sie nad skrzynka z bezpiecznikami) to sprawdzalem i nawet przy wyjetych wszystkich ta zasrana dioda sie palila, a smochod byzl w stanie jezdzic. Jestem teraz w stanach a tam przecietny mechanik niewiedzial by nawet o co chodzi (nawet w aso), a jakby ktos wiedzial to by ostro za to skasowal (dobre kilka razy wiecej niz w Polsce). A gdzie znajduje sie ten modul sterujacy??\ Kurcze tu jest taka temperatura i wilgotnosc powietrza ze bez klimy mozna sie posrac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardas Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 Spróbuj spytac tutaj, bo forum komputerowe to raczej nie miejsce na otrzymanie konkretnej odpowiedzi na takie pytanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sens Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 pytalem sie juz na inych forach i tez nic ;/ ameryki nie odktyles Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...