Marcin_gps Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 Mam problem z ftp na IIS, nie mogę zmienić limitu połączeń, mimo że w systemie mam na unlimited (zmieniałem w xp-AntiSpy). W konsekwencji bardzo często pokazuje się błąd 421 (max connections reached) Jakieś sugestie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 Przede wszystkim - jaki system - XP czy 2003? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 naturalnie XP -> IIS v5.1 dobija mnie to Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2007 Przede wszystkim - jaki system - XP czy 2003? I co, nic mądrego Hanu nie podpowiesz? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiPhO Opublikowano 16 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2007 widac xp-antispy nie dokonca zadziala poszukaj w necie ktory klucz rejestru trzeba zmienic, zeby zdjac z xp ograniczenie do 10 polaczen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 ->HiPhO to nie ten problem, okazuje sie ze w IIS w XP jest po prostu zablokowane do 10 połączeń, jest na to jedna rada: This can be bumped up to 40 but not higher (40 is the hardcoded limit). To do this, find the adsutil.vbs script (should be in c:\inetpub\AdminScripts or similar) and run the following command: adsutil set w3svc/MaxConnections 40 zawsze dobre i 40 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiPhO Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 no to wlasnie o tym napisalem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 no to wlasnie o tym napisalem nie, Ty pisałeś o kluczu w rejestrze XPka, a tu faktycznie działało, a mnie chodziło o połączenia dla IIS, a konkretnie dla FTP, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiPhO Opublikowano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2007 cos mi tam swita, ze mozna to zmienic w rejestrze, tylko jeslio masz winde orginala to chyba traci on woja legalnosc ale moge sie mylic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2007 tak, naruszasz warunki licencji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...