ModdingKing Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 Dzisiaj wykonałem modyfikację mojego zasilacza oceńcie sami całoś opisana na www.mod-case.com CRYSTAL POWER a oto kilka zdjęć Zapraszam do przeczytania całej modyfikacji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr.y Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 jest fajny tyle zastanawiam siem czy nie dało by rady zrobić całej z plexy (chiba by tio lepiej wyglądało) ale tak naprawde tio mi siem bardzo podoba i zamierzam w podobny sposób zrobić swojego tyle że nie ma nigdzie plexi niebieskiej :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 w sumie to pol zasilacza jest przezroczyste :) ladny efekt daje swiecacy coolerek ;) ogolnie 4+ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 no, zasilacz zajebisty. Ale ludzie swieci :-). Skad wy bierzecie takie narzedzia?? 8O 8O 8O Jak bede miec czas w koncu to tez chetnie zabralbym sie za takie cos, bo bede miec szybe u gory budy, taka idealna na zasilke. Po za tym kable musze wybrowadzic tez inaczej bo sa za krotkie. Ale z moim "arsenalem" niestety nie bedzie to raczej wykonalne....chodzi mi glownie o zaginanie pleksy.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 Bardzo fajny, tylko szkoda, że nie przód i tył nie przeźroczyste. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 piekna zecz :D do tego jeszcze obudowa z pleksi i wszystko gra :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...:::Piter:::... Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 No właśnie ja mam juz ten problem bo mam szybe z góry budy i ta zasiłka... :cry: Zabieram sie do zrobienie takiego zasilacza już od dwóch miesięcy i nie moge znaleść natchnienia. A plekse taką kupiłeś czy sam formowałeś ? Jak sam to jak to zrobiłeś? Ale ogólnie jest spoko :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 qrwa, sorry :-) ale zajrzales chociaz na ten link ktory thorn podal? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 No ladne cacko :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 :arrow: bardzo fajne zrobione. tylko tak jak hotkey wspomnial - szkoda, ze nie caly przezroczysty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 Wunderbar!! Efekt jest ładniutki, tylko czemu ten sticker Spire tam jest?? Sponsor?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 dobre. ja jutro robie przezroczysty caly. po robocie zapodam foty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 ej to ma ktos jakis pomysl jak powyginac plekse? Oczywisice oprocz tego thorna :-). Brak tools`ów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 ej to ma ktos jakis pomysl jak powyginac plekse? Oczywisice oprocz tego thorna :-). Brak tools`ów taki palnik jak ma Thorn kosztuje max 6 zeta w Tesco. pewnie gdzie indziej tez da rade kupic. mozesz sprobowac opalarka. albo super suszarka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexus Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 jest fajny tyle że nie ma nigdzie plexi niebieskiej :( kumpel ostatnio kupil przezroczystą plexe i nakleił na nią specjalną folię. kolorow folii bylo kilka do wyboru. niebieskich byly dwa rodzaje. niestety nie jestem w stanie ci powiedzieć, gdzie to mozesz dostać. kumpel to kupił niedaleko raciborza, ale chyba słabo cie interesują te rejony ;-). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 ej to ma ktos jakis pomysl jak powyginac plekse? Oczywisice oprocz tego thorna :-). Brak tools`ów taki palnik jak ma Thorn kosztuje max 6 zeta w Tesco. pewnie gdzie indziej tez da rade kupic. mozesz sprobowac opalarka. albo super suszarka ;) 6 zł :-). To ja chetnie kupie od Cieibe palnik za 6 zł :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 ej to ma ktos jakis pomysl jak powyginac plekse? Oczywisice oprocz tego thorna :-). Brak tools`ów taki palnik jak ma Thorn kosztuje max 6 zeta w Tesco. pewnie gdzie indziej tez da rade kupic. mozesz sprobowac opalarka. albo super suszarka ;) 6 zł :-). To ja chetnie kupie od Cieibe palnik za 6 zł :D. jesli mi nie wierzysz to sprawdz w tesco. a jak nie bedzie to wysle Ci poczta. no problemo. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 ej to ma ktos jakis pomysl jak powyginac plekse? Oczywisice oprocz tego thorna :-). Brak tools`ów taki palnik jak ma Thorn kosztuje max 6 zeta w Tesco. pewnie gdzie indziej tez da rade kupic. mozesz sprobowac opalarka. albo super suszarka ;) 6 zł :-). To ja chetnie kupie od Cieibe palnik za 6 zł :D. jesli mi nie wierzysz to sprawdz w tesco. a jak nie bedzie to wysle Ci poczta. no problemo. :D No pewnie ze sa po 6zl Moze koledze sie cos pomylilo i myslal, ze to jakis duzy palnik. :lol: :D To taka popierdulka wielkosci dlugopisu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 jesli mi nie wierzysz to sprawdz w tesco. a jak nie bedzie to wysle Ci poczta. no problemo. :D Ok, :-) za jakis czas jak dostane kase, to sie odezwe jezeli nie znajde ;-). Thx No pewnie ze sa po 6zl Moze koledze sie cos pomylilo i myslal, ze to jakis duzy palnik. :lol: :D To taka popierdulka wielkosci dlugopisu. Dokladnie nie wiedzialem ze sa jakies "mini-palniki" :-) :lol: . Myslalem, ze to jakis taki dupny :-). Jak na ulicach widze np. spawaja rożne rzeczy hehe :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
--Ja[x]a-- Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 Super sprawa z tym zasilaczem. Natchnołeś mnie Thorn :) Thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobo Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 z tego co widzialem to zaginaja plexe tez za pomoca opalarki i to chyba lepszy pomysl niz dawac po niej palnikiem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 z tego co widzialem to zaginaja plexe tez za pomoca opalarki i to chyba lepszy pomysl niz dawac po niej palnikiem :POpalarka to tez palnik :lol: Na to samo wychodzi. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 z tego co widzialem to zaginaja plexe tez za pomoca opalarki i to chyba lepszy pomysl niz dawac po niej palnikiem :POpalarka to tez palnik :lol: Na to samo wychodzi. :) Troszke sie mylisz Spider. Opalarka elektryczna to tez palnik ? 8O Miales chyba na mysli "LutLampe" na benzyne ? Opalarka elektryczna bedzie znacznie lepsza od minipalnika, w ogole od palnika. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 z tego co widzialem to zaginaja plexe tez za pomoca opalarki i to chyba lepszy pomysl niz dawac po niej palnikiem :POpalarka to tez palnik :lol: Na to samo wychodzi. :) Troszke sie mylisz Spider. Opalarka elektryczna to tez palnik ? 8O Miales chyba na mysli "LutLampe" na benzyne ? Opalarka elektryczna bedzie znacznie lepsza od minipalnika, w ogole od palnika. No o to mi chodzilo. Wlasnie lut lampe mialem na mysli. Piszac o niej mialem przed oczami wujka co opalal framugi okienne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZOh1w2 Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 Fajne tylko po co ta naklejka Spire na górze :( .... chyba nikt ci nie płaci za ich reklamowanie . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 Świetny efekt. Też nad czymś takim myślałem ale z braku chęci wybrania się po pleksę zrobię zasilacz bez obudowy :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 jesli mi nie wierzysz to sprawdz w tesco. a jak nie bedzie to wysle Ci poczta. no problemo. :D witam :-) niestety mam problem z tym palnikiem....i mam prośbe jak moglibysmy sie umowic? :) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3ho Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 jak dla mnie, to jest spoko. ladnie wyglada. po ile mozna takie oprawki do kabli kupic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 Mnie tam wlasnie sie podoba ze troche z plexy a troche z metalu ale faktycznie z tym napisem to srednio wyszlo no chyba ze za to placa :D Ale ogolnie jest okej :) Ps. Wize Thorn ze tez kozystasz z benzyny kometa... ja ostatnio przeszedlem na zippo jest jednak roszke lepsza... :P Pozadrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 jak dla mnie, to jest spoko. ladnie wyglada. po ile mozna takie oprawki do kabli kupic? Chodzi ci o tą linkę?? Poszukaj w alpinistycznym (czy jakoś tak). Są różnej grobości. Kiedyś (rok , 2 temu) widziałem o grubości 0,5cm za 50gr/m a taką 1 czy 1,2cm za 3zł/m. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...