PhantomG Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 Naprowde fajny efekt :) A szczególnie w nocy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 heh qrfa dwa palniki zepsulem :-). To znaczy chyba ja, popalil sie i przy drguim papelnieniu juz sie nie chce zpalaic. Pierwszy wymienili z drugim nawet jzu nie chce isc. Wkurzylem sie pocialem ta plekse co mam :-) i zrobie caly z przezroczysty :D nie tylko gore. Jeden bok mi sie tylko fajnie ugial :-) drugi z nerwow urwalem :twisted: :-) mam nadzieje ze nic nie zwale....bede sie smiac jak po tygodniu padnie mi zasilka, ktora jeszcez ...jest na gwarancji...hmmmn :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rangerek Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 czy tylko ja mam taki problem czy link do tego opisu nie dziala :( ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maros Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 A ten napis Spire, został samodzielnie wykonany czy gotowy? Jeżeli tak, to w jaki sposób? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...