CzArNy` Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 560/1500 to nie tak zle :) daj znac czy idze wiecej bez artow (troche temperatura otoczenia moze przeszkadzac) btw. jak z chlodzeniem? ciche jest? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naxt Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 chlodzenie choć nie mam tej karty to jest to samo co w 8600GT Galaxay czyli suszara,OC tego GF 7900GS srednie ale jak za tą ceną może byc :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avoid Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 560/1500 to nie tak zle :) daj znac czy idze wiecej bez artow (troche temperatura otoczenia moze przeszkadzac) btw. jak z chlodzeniem? ciche jest? Musze potestowac bo nie podlaczylam 2 wtyczki zasilajacej (kabel zasilajacy rozgalezia sie na 2 wtyczki a ja podlaczylam ino 1) Co do halasu hmmmm mam teraz bude otwarta i kompa jakies 30-40 cm od siebie i COS tam slychac a temp w idlu to ok. 48 C. jak zamkne bude pewnie bedzie lepiej (o jest lepiej). Dobra testuje dalej i jakby co daje cynk. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 a jest to takie samo chlodzenie jak na ver. 600/1600 tzn. Cooler Master? bo po fotce wnioskuje, ze bardzo podobnie wyglada... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matik16 Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 daj znac ile z niej wycisłes Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avoid Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 a jest to takie samo chlodzenie jak na ver. 600/1600 tzn. Cooler Master? bo po fotce wnioskuje, ze bardzo podobnie wyglada... tak to dokladnie to samo chlodzenie i nie wiem jak to teraz wyglada ale ciekawa jestem czy w kazdym sklepie, ktory sprzedaje te tansze (niedotaktowane :lol2: ) grafy maja one na starcie wyzszy takt rdzenia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Angels Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 co myslicie o: http://www.pcprojekt.pl/?/p__katalog_produ...256_bit_PCI_E_/ zerknijcie na testy: http://www.egielda.com.pl/?str=art&id=2954-13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 (edytowane) za drogi (228 zl) wiecej... po oc 79GS bedzie lepszy od Radeona - sa tez Powercolory x1950Pro za 450 zl Edytowane 7 Czerwca 2007 przez DarkArrow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 zerknijcie na testy: http://www.egielda.com.pl/?str=art&id=2954-13 No test z Gothica pokazuje że wcale 8600 nie jest lepszy a wręcz gorszy w nowych grach. No chyba że mówimy o momencie gdy nie jest grywalne to wtedy 8600 jest "naprawde mocniejszy" ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...