manieq1 Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 Mam kompa jak w podpisie i od pewnego czasu mam problem. Przestal mi dzialac dzielnik pamieci. Jak go zmienie, obojetnie jak to komputer nie bootuje. Kiedys dzialal, teraz nie. Zmienialm kiedys bios, ale juz sie nie bawilem dzielnikiem, moze to byc od biosu? Jak ktos cos wie to prosze o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 co znaczy przestal dzialac ? na nf2 nie ma dzielnika co dokladnie zmieniasz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manieq1 Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 To znaczy ze nie dziala. W biose mozna w procentach ustwaiac taktowanie ramu. Dziala tylko synchronicznie z procesorem. jak zmienie np. na 120% to sie nie bootuje. Wczesniej dzialalo, teraz juz nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 (edytowane) na nforce2 najwydajniesze jest ustawienie synchroniczne poza tym ustawiajac na 120% pamiec leci 480, a tyle pewnie nie daja rady... Edytowane 6 Czerwca 2007 przez greg505 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manieq1 Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 Wiem ze najwydajniejse jest synchronicne. Ale to nie zmienia faktu ze dzialalo a nie dziala. 120% bylo przy szynie 166, pozatym ustawialem tez np. 83, i tez nie dziala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...