Skocz do zawartości
Bull_Byk

Ile Ciepla Wydalaja Te Procesory? Duron I Barton

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pytanie jak w temacie. otoz w zwiazku z tym ze coolery na socket A sa ciezko dostepne wynika moje pytanie. kumpel ma coolera praktycznie do oddania tylko uzywal go na duronie 1200 a ja bym potrzebowal na Bartona 3000+ i stad moje pytanie czy podola?? nie umiem znalezc specyfikacji ilosci wydalanego ciepla poszczegolnych procesorow.

a zeby juz nie zaczynac drugiego tematu. Jaki mozna najwiekszy procek dac na plyte glowna K7S5A v.3.0. Pojdzie Athlon Xp 2000+ ?? zakladam ze nie chce zmieniac Biosa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do K7S5A - obsłuży wszystkie na Socket A, tylko nie we wszystkich poprawnie rozpozna nazwy i nie wszystkie będą pracować z pełną prędkością. Obsługuje FSB max 133MHz - czyli z pełną wydajnością będą pracować wszystkie Thoroughbred. Z Bartonami będą już problemy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

YogiCK napisał(a):

Co do K7S5A - obsłuży wszystkie na Socket A, tylko nie we wszystkich poprawnie rozpozna nazwy i nie wszystkie będą pracować z pełną prędkością. Obsługuje FSB max 133MHz - czyli z pełną wydajnością będą pracować wszystkie Thoroughbred. Z Bartonami będą już problemy.

Wiekszosc. (2600+-2800+ - fsb 166)

Wiem ze sie czepiam ale jak juz mowic to dokladnie

:wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...