Bull_Byk Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 Mam pytanie jak w temacie. otoz w zwiazku z tym ze coolery na socket A sa ciezko dostepne wynika moje pytanie. kumpel ma coolera praktycznie do oddania tylko uzywal go na duronie 1200 a ja bym potrzebowal na Bartona 3000+ i stad moje pytanie czy podola?? nie umiem znalezc specyfikacji ilosci wydalanego ciepla poszczegolnych procesorow. a zeby juz nie zaczynac drugiego tematu. Jaki mozna najwiekszy procek dac na plyte glowna K7S5A v.3.0. Pojdzie Athlon Xp 2000+ ?? zakladam ze nie chce zmieniac Biosa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 Da rade. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 chyba wydzielaja a nie wydalaja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bull_Byk Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 KaxxL napisał(a): chyba wydzielaja a nie wydalaja no czepiasz sie jezyka polskiego :P moze bys lepiej powiedzial ile wydalaja tego ciepla ?? :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meesha Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 http://www.amd.com/gb-uk/assets/content_ty...ion_Rev_ENG.pdf specyfikacje elektryczne i termiczne procków siódmej generacji - patrzysz na kolumnę TDP (obliczeniowa moc cieplna) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bull_Byk Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 meesha napisał(a): http://www.amd.com/gb-uk/assets/content_ty...ion_Rev_ENG.pdf specyfikacje elektryczne i termiczne procków siódmej generacji - patrzysz na kolumnę TDP (obliczeniowa moc cieplna) dzieki bardzo mi pomogles :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 Co do K7S5A - obsłuży wszystkie na Socket A, tylko nie we wszystkich poprawnie rozpozna nazwy i nie wszystkie będą pracować z pełną prędkością. Obsługuje FSB max 133MHz - czyli z pełną wydajnością będą pracować wszystkie Thoroughbred. Z Bartonami będą już problemy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deadfrog Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 YogiCK napisał(a): Co do K7S5A - obsłuży wszystkie na Socket A, tylko nie we wszystkich poprawnie rozpozna nazwy i nie wszystkie będą pracować z pełną prędkością. Obsługuje FSB max 133MHz - czyli z pełną wydajnością będą pracować wszystkie Thoroughbred. Z Bartonami będą już problemy. Wiekszosc. (2600+-2800+ - fsb 166) Wiem ze sie czepiam ale jak juz mowic to dokladnie :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bull_Byk Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 spoko dziekuje za informacje ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...