Ozzy_diamond Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 Kurde mam monitor dopiero niecały rok a tu dzisiaj wyprowadzam go ze stanu wstrzymania i geometria całkowicie się rozleciała -aż oczy bolą. Obraz zwężony (lewo-prawo) - nie można nawet całkowicie rozciągnąć, zachwiane proporcje - lewo prawo. Próbowałem różnych rozdzielczości, różnych odświeżań, różnych systemów operacyjnych i kurde nic :!: :cry: :cry: :cry: :cry: Degauss/recall nic nie dało. A jeszcze do tego przepadł mi oryginalny karton :!: :!: :!: Napiszcie mi co mam zrobić, może padła karta graficzna (chyba niemożliwe-nawet nie kręcona). Dodam że ostatnią grą w którą grałem przed tym, feralnym zdarzeniem byłe deluxe ski jumping korzystająca z dziwnych rozdzielczości - 720 i odświerzania 70Hz może to ona rozwaliła monitor :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ozzy_diamond Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 Nikt z Was niechce napisać słówka :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 kilka miesiecy temu na moim CTX EX710F chyba mialem podobne objawy... srodek monitora zwezony, a boki strasznie rozszerzone (tez stalo sie to nagle ;) )... zapakowalem monitor do kartonu zadzwonilem po kuriera (monitor mam z AB) zawiozl go do serwisu za dwa dni przyjechal sprawny monitorek z wpisem w gwarancji "naprawa ukladu liniowosci" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ozzy_diamond Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 kilka miesiecy temu na moim CTX EX710F chyba mialem podobne objawy... srodek monitora zwezony, a boki strasznie rozszerzone (tez stalo sie to nagle ;) )... zapakowalem monitor do kartonu zadzwonilem po kuriera (monitor mam z AB) zawiozl go do serwisu za dwa dni przyjechal sprawny monitorek z wpisem w gwarancji "naprawa ukladu liniowosci" Mam to samo, ale dzwonię od 2 dni na 0801 307896 i nikt nie odbiera! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...