Gość Coccolino_ Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 Odtwarzacz Audiovox MP3 jest skierowany przede wszystkim do tych, którzy ostrożnie wydają swoje pieniądze. Wyposażone w 512MB pamięci urządzenie kosztuje tylko 20$. Player wyposażony jest w jasny wyświetlacz OLED, equalizer oraz tuner FM z możliwością zapamiętania 20 rozgłośni. Produkt obsługuje pliki MP3 i WMA. Dobre wrażenie, jakie wywołują niezłe parametry za niewielkie pieniądze psuje zbyt słaba bateria, która wytrzymuje zaledwie kilka godzin. Niektórym może też brakować złącza na dodatkowe karty pamięci. Audiovox MP3 w wersji z 1GB pamięci kosztuje 30$. Źródło: Coolest Gadgets / 4Press Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 Nie jestem audiofilem, ale muzyki z takiego odtwarzacza bym nie słuchał. Minimum dla mnie to creative muvo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 minimum = creative muvo Ojojoj! po tych słowach ciężko mi Ciebie nazwać człowiekiem słuchającym muzyki a co dopiero audiofilem... :huh: PS. News wg. mnie zbędny bo cena tego odtwarzacza wcale nie jest świetna przy tym co nam oferuje czyt. [g***no] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy05 Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 creative muvo powiadasz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 No tak - wszyscy przecież wiemy, że MP3 to idealna bezstratna kompresja w skrajnie wysokiej jakości i taki odtwarzacz mógłby pogorszyć jakość naszej muzyki. Szczególnie w tej idealnej ciszy, jaka panuje na uczelni, w autobusie/metrze/tramwaju, na środku miasta, podczas biegania czy jazdy na rowerze... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 muvo ssie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 muvo ssie :) A co w podobnej/niższej cenie nie ssie specjaliści ;) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 To ludzie uzywaja jeszcze mp3? Oo [[[; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 Niektórzy wolą nosić pudełko od zapałek czy zapalniczke w kieszeni a nie spłaszczoną cegłę [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...