rosik Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 (edytowane) Witam Mam taki problem bo mam komputer sam skladalem i nie wiem dlaczego ale nie wlącza mi sie monitor gdy chce uruchomic komputer co moze byc nie tak ? Procesor Athlon x2 3800+ płyta głowna ABIT KN9 karta graficzna GF 8600 gts palit 256 mb \128 bit\GDDR3 ram Kingston KVR667D2N5K2/1G Zasilacz 400W monitor lg flatron F700b dysk sagate 80GB 7200.7 ata Prosze o pomoc Edytowane 6 Czerwca 2007 przez rosik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zasilacz 400W to jest Twój problem. Pewnie jakiś Codegen albo inny shit. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosik Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 to jest i-box nowy czyli co mam wymienic na wiekszy jestes tego pewien ze to jest moj problem ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°°° Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 Heh , też miałam kiedyś fajny sprzęcik na abicie nf7 i barton 2500 nówka sprzęt, i do tego codgen :(, wtedy nie wiedziałam że może źle skończyć , i niestety płyta poszła do krainy wiecznych łowów i to dzięki codeshitowi :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 Powiedz ile możesz wydać na zasilacz? Najlepiej pożycz od kogoś markowy zasilacz i sprawdź czy będzie działać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Qroń=- Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 Powiedz ile możesz wydać na zasilacz? Najlepiej pożycz od kogoś markowy zasilacz i sprawdź czy będzie działać. NIe ma to jak te zasiłki sprzedawane razem z budami :), tracer i Ibox wymiatają pod tym względem. Żeby te 400W były chociaż od Delty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...