DrKleiner Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2007 Za małe :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heryf Opublikowano 22 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2007 aktualnie wyglada to tak, sam juz nie wiem o co chodzi :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 22 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2007 Temperatura rdzeni 27*C ?? :blink: Tak jak wcześniej ktoś pisał..zmierz temperaturę wody... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heryf Opublikowano 22 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2007 a co myslicie o tym reziku ? jest w ogole sens kupowac takie cos ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 22 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2007 Lepszy i ładniejszy będzie taki http://www.cooling.pl/product_info.php?cPa...roducts_id=2034 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradGT Opublikowano 22 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2007 Ten płyn to jest taki różowy czy go rozcieńczałeś? Może to tylko na zdjęciach taki różowy jest? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heryf Opublikowano 22 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2007 plyn jest taki od poczatku, co do tego rezika tez o nim myslalem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 22 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2007 rezik przydaje sie gdy coś często robisz w układzie BTW temperatura grafiki jest normalna ale czujnik od proca jest na 100% zwalony 27*C to Ty pewni w pokoju masz czyli jest o 5-10 *C co najmniej za zimny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 22 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2007 O-Tank O-Tank O-Tank :D Odnośnie temp już wszystko zostało powiedziane ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heryf Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 efekt niestety nie jest taki jak chcialem, widac na zdjeciu, dlaczego tak jest moze ktos mi powie ?! :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 rozcieńczałeś ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heryf Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 wlasnie ze nie :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 ja bym napisał maila do coolinga ciekawy jestem co powiedzą jakie masz węże i katody ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heryf Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 katody revolteca, a weze innovatek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil2201 Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 Weże przezroczyste? Ile jest tych katod? Przystaw je bliżej weży i daj foto. kamilcom tylko jakoś w butelce się świeci ok. Ale można napisać o zwrot kasy i kupić barwnik np coolteca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heryf Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 a wiec tak to wyglada blizej wezy, cos jest nie tak z tym napewno, o jakim barwniku mowice ? dajcie jakis link co do tego dolac bo nie da sie na to patrzec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil2201 Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 Baardzo dziwne, ja bym dał na reklamacje i wymiane na to http://www.cooling.pl/cooltek-barwnik-uv-c...odukt,1463.html Dostalem gratis z rezem i miałem go już resztki dosłownie kropelki a świeci widać w moim temacie w WC.. heryf bierz czerwony będziemy mieli chociaż inne te układy a nie same tylko niebieskie i czarne :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heryf Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 czyli ten barwnik smialo moge dolac do tego plynu ? ps. wlasnie im napisalem maila o co z tym chodzi i zeby przyslali mi barwnik ! ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil2201 Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 Ja miałem dość intesywne petrygo niebieskie po dolaniu paru kropel coolteca zrobiło się fioletowo a potem dolałem reszte i bylo już tak jak jest czyli delikatna czerwień.. W uv podchodzi pod pomarańcz. Ten barwnik pierwszy był czerwony myśle że teraz po dolaniu tego coolteca będzie lepiej i śmiało mozna go dolać ;] pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 czyli ten barwnik smialo moge dolac do tego plynu ? ps. wlasnie im napisalem maila o co z tym chodzi i zeby przyslali mi barwnik ! ! dodałeś zdjęcie mam nadzieje :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heryf Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2007 oczywiscie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 odpowiedzieli ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heryf Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2007 tak odpowiedzieli i przyslali mi barwnik za darmo solidna firma !! w nocy zrobie jeszcze kilka fotek bo efekt jest teraz bardzo zadowalajacy ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2007 A co to za barwnik :?: Bo wygląda naprawde bardzo fajnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heryf Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2008 (edytowane) Feser One 1L UV Red + Cooltek barwnik UV czerwony Edytowane 9 Marca 2011 przez heryf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heryf Opublikowano 9 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2011 Witam Panowie, nastapil dzien w ktorym padla pompka, chcialem kupic cos odrazu z jakims malym rezikiem i natrafilem na cos takiego Kliknij aby zobaczyć zdjęcie w oryginalnej wielkości Alphacool AGB-Eheim 600 Station II 12V co o tym myslicie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 9 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2011 Jak chcesz trwałą pompkę to nie kupuj wirnikowej akwariowej, tylko coś w stylu lainga. Minus to oczywiście cena, można rozglądać się w dziale sprzedam, ewentualnie allegro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heryf Opublikowano 9 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2011 w sumie to chyba zdecyduje sie na Coolriver rev.2 poprzednik chodzil u mnie prawie 4 lata i spisywal sie bez zarzutow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master4life Opublikowano 9 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2011 (edytowane) Ewentualnie bw silentpump 12v, to samo co cr.2. A jak masz większe fundusze to laing... tylko pytanie po co? Edytowane 9 Marca 2011 przez master4life Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klami85 Opublikowano 9 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2011 Witam Panowie, nastapil dzien w ktorym padla pompka, chcialem kupic cos odrazu z jakims malym rezikiem i natrafilem na cos takiego Kliknij aby zobaczyć zdjęcie w oryginalnej wielkości Alphacool AGB-Eheim 600 Station II 12V co o tym myslicie? W tej cenie można mieć Lainga używkę z jakimś lepszym topem. A to już klasa sama w sobie. Poszukaj na allegro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...