Gidi Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 Kupilem karte Rx700Pro, niestety muszę zmienic agp z 8x na 4x. Nie mogę nigdzie znaleźć tej opcjii. Szukalem nawet w biosie z Ctrl+f1 i dalej nie moge znaleźć. Gdzie to moge zmienic. Prosze o wypowiedź ludzi którzy mają tę płytę, ew wiedzą jak to zrobic. PozdrO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 (edytowane) Można zmienić w Windows. Właściwości: Ekran | Ustawienia | Zaawansowane | SMARTGART. Edytowane 7 Czerwca 2007 przez YogiCK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gidi Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 Niestety, ale z tym jest problem. Mianowicie po wgraniu sterowników, ekran działa jakieś 5sek, po czym monitor się wyłącza i nie zdążę tego zrobić. Podobno zmiana agp na x4 powinna zniwelować ten problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 (edytowane) Mnie to wygląda na duży syf w sterownikach/Windowsie, a nie problemy z AGP... Edytowane 7 Czerwca 2007 przez YogiCK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gidi Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 Birorąc po uwage, ze przed włożeniem karty, robiłem formata, to chyba to nie jest syf ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
St.Anger Opublikowano 12 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2007 (edytowane) Najnowszy Via pack 4in1 albo hyperion zainstalowany? Edytowane 12 Czerwca 2007 przez St.Anger Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...