Gość MaRuH Opublikowano 23 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2008 (edytowane) Co do tych przycinek to była to wina sterowników po aktualizacji wszystko chodzi ok. ''Gra prezentuje się wyśmienicie na komputerach obdarzonych dwurdzeniowym procesorem i kartą graficzną z serii GeForce 8800, podczas gry zdarzyły się niewielkie spadki fps, jednak jak zapewnia recenzent nie musimy się tym specjalnie przejmować //Edit: Okazało się, że problemem były nieaktualne sterowniki karty. Po aktualizacji wszystko jest ok '' źródło gtasite.net Mam 9600GSO więc taki trochę okrojony 8800GT i mam nadzieję że gra będzie ładnie działac :razz:, specjalnie kupiłem dodatkowy 1GB ramu dla tej gry :rolleyes: Edytowane 24 Listopada 2008 przez maruh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remiky Opublikowano 23 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2008 i masz dwa rdzenie;] Gta IV? Nic mnie już w tej grze nie zaskoczy. Zbierają żniwa z tytułu:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misieek Opublikowano 23 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2008 Dobrze pilnuja tej gry :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remiky Opublikowano 23 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2008 Całą ekipę trzymają w biurach bez okien z pancernymi drzwiami. Mam nadzieję, że nasi jakże ambitnie pseud programiści wymyślą dużo fajny modów. Chociaż na początek sama gra wystarczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 24 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2008 Mnie cieszy podwojona ilość graczy w multi chociaż przydałby się jakiś mod jak do SA na 200 osób. Dobrze też, że te ścinki to wina sterowników no i oby GTA IV nie wyciekło do sieci przed premierą z resztą ja i tak lecę do MM :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 24 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2008 (edytowane) W serwisie Kotaku.com zostały zamieszczone dwa filmiki pt. "Comrades" i drugi pt. "Burgatory", które zostały nakręcone na PC-towej wersji GTA IV przy użyciu zapowiedzianego Video Editor. Tych, którzy chcą przekonać się o możliwościach Video Editor zapraszam tutaj. Info z gtasite.net Edytowane 24 Listopada 2008 przez mastertab Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 24 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2008 Filmików jest więcej http://pc.ign.com/articles/931/931444p1.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 24 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2008 (edytowane) Powiedziałbym, że ten video editor + wsparcie w postaci modów czynią z tej gry nie tylko must have, ale także od razu wiadomo dlaczego warto mimo wszystko jeszcze inwestować w gry na kompa. Z tego co widzę ten video editor to kawał porządnego narzędzia już widzę ten wysyp własnych filmów po 3 grudnia, będzie co robić przez świeta :razz: Edytowane 24 Listopada 2008 przez mastertab Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 26 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2008 (edytowane) Preview multi i filmik SuperNiko zrobiony w edytorze http://www.1up.com/do/previewPage?cId=3171505 filmik z użycia video editora <lol2> http://www.gametrailers.com/player/43131.html Swoją drogą R* chyba dla siebie zrobili ten edytor bo wydają po kilka filmików dziennie ^ ^ Edytowane 26 Listopada 2008 przez chronicsmoke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 26 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2008 Całą ekipę trzymają w biurach bez okien z pancernymi drzwiami. Mam nadzieję, że nasi jakże ambitnie pseud programiści wymyślą dużo fajny modów. Chociaż na początek sama gra wystarczy A zamiast siedzieć na krzesłach i spać w łóżkach to leżą na stertach wytłoczonych płyt :lol:. Nie wierze,że jakiś maniak nie wyniesie kopi z tłoczni, albo chociaż skopiuje. Chociaż wcale R$ nie życzę, bo w pełni zasłużyli na te pieniądze. Gra jest naprawdę znakomita. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plastekk Opublikowano 26 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2008 http://www.gtam.pl/ O____O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrjancy Opublikowano 26 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2008 GTA 4 MultiPlayer nie dla Polaków 2 Grudnia Empik - kolejka do kasy, wszyscy stoją po GTA 4, które zostało właśnie wydane. Na okładce widzimy wspaniałe logo Windows Live! Jesteśmy ucieszeni tym, że z kolegami zagramy w multiplayer. Zainstalowaliśmy grę! Odkrywamy nasze rozczarowanie po kilku godzinach. Niestety sprzedano nam bubel bez multiplayera. Nie możemy zarejestrować się w usłudze Windows Live!. - tak wyglądać może nasz scenariusz. Tydzień przed premierą postanowiliśmy zapytać microsoft co sądzi o usłudze Windows Live i kiedy zostanie wprowadzona! Zadzwoniliśmy do kilku konsultantów by informacja ta była pewna. Uzyskaliśmy odpowiedź. Nie zagramy legalnie w multiplayer, jedynym wyjściem jest rejestracja w innym kraju ale... - możemy stracić konto - możemy mieć z tego powodu nieprzyjemności - nie będziemy mogli uzyskać pomocy technicznej - KONSULTANCI WYRAŹNIE DALI NAM DO ZROZUMIENIA ŻEBY SIĘ TAM NIE REJESTROWAĆ Microsoft odpiera zarzuty. "My nie zajmujemy się sprzedażą tej gry w Polsce". Chcieliśmy zapytać dystrybutora gry dlaczego sprzedaje nam bubel. Niestety na oficjalne zdanie Cenega Poland Sp. z o.o. musimy zaczekać do jutra. Pani na zegarku miała godzinę 17:56 i nie miała ochoty prowadzić już rozmowy bo śpieszyło się jej do domu. Minute później cała infolinia nie odpowiadała. http://www.gtam.pl/index.php?mod=comment&a...amp;id=10000230 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nappy Opublikowano 26 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2008 Chyba sobie jaja robią. Przecież multi w większości gier jest jedynym wabikiem do zakupienia oryginału. Żałosne, programiści zarobią mniej tylko dlatego, że microsoft dał [gluteus maximus]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 26 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2008 Przez kilka lat Xbox Live też oficjalnie w polsce nie było a wszyscy grali ;] Swoją drogą mam problem z powiązaniem konta na social club z kontem Windows Live Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrjancy Opublikowano 26 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2008 Powiem tak miałem kupić oryginał (dla multiplayera) teraz stoi to pod znakiem dużego zapytania - no cóż jak nie chcą mojej kasy ich problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazzi Opublikowano 26 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2008 zenada! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marminho Opublikowano 26 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2008 (edytowane) Przecież to śmieszne mam kupować grę która tak naprawdę nie jest pełna (taka prawda przecież multi bardzo zachęcało do zakupu). Serdeczne dzięki... Edytowane 26 Listopada 2008 przez marminho Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plastekk Opublikowano 26 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2008 chyba odwołam preordera na allegro jeśli można. Co mi z gta bez multi a może napiszmy do ms może zrobią coś z tym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 26 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2008 Hehe szykuje się oblężenie serwisów warezowych przez polski naród xD Microsoft sam przyczynił się do zwiększenia piractwa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2008 (edytowane) M$ nie banuję za konta tworzone na adres z innych krajów*... co nie zmienia faktu, że cała ta sytuacja z polskim live jest żałosna. * przynajmniej na klocku, bo tak wygląda korzystanie z "najlepszej usługi sieciowej na konsolach" w naszym kraju. Edytowane 26 Listopada 2008 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 26 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2008 Marudzicie, działa live bez problemów na konsolach to czemu ma nie działać na PC? Zresztą pomoc techniczna jest, dzwoniłem do UK na infolinie i załatwiłem to co chciałem. Wyszedł poradnik oficjalny gta4poradnik.pl ja zamówiłem sobie, może wreszcie skończę tą grę. Nie grałem od czerwca. Nie ma co sie zbytnio napalać na tą grę naprawdę. A co do multi w tej grze to jest beznadziejne jak utwory polskiego popu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 26 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2008 W previewach wszyscy piszą, że multi na PC jest lepszy więc takiej tragedii jak na konsolach nie będzie. A jeśli historia lubi się powtarzać to GTA IV powinno wyciec jutro ( na konsolach wyciekło 6 dni przed premierą). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g00dMan Opublikowano 26 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2008 Nie rozumiem waszego płaczu :| posiadacze xbox'ów w Polsce mają tak od zawsze - zakładacie konto z danymi adresowymi USA / UK i tyle. Opanujcie się... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 26 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2008 (edytowane) Nie rozumiem waszego płaczu :| posiadacze xbox'ów w Polsce mają tak od zawsze - zakładacie konto z danymi adresowymi USA / UK i tyle. Opanujcie się...To nie jest śmieszne białe pudełko z podstawką na piwo (nie brać tego do siebie sam miałem to białe pudełko) tylko urządzenie na którym od wieku wieków MP był łatwy, prosty, przyjemny, bezpłatny (oprócz MMORPG) i wszędzie dostępny <_< Co nie zmienia faktu, że moje konto Live jest bodajże zarejestrowane na adres jednego z pałaców królowej Anglii. Edytowane 26 Listopada 2008 przez mastertab Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 26 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2008 No to ciekawa sytuacja, miałem tą grę kupić tylko dla multi, a tu takie kwiatki :/ Zresztą większość znajomych mówiła, że kupi tą grę przede wszystkim dla MP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 26 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2008 A ja na to leję i czekam na mafijkę 2 :). Nawet tego nie zainstaluję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 26 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2008 Ja i tak kupie bo MP będzie działał najwyżej nie będę zarejestrowany jako Polak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 27 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2008 W gazetce Saturna jest zapowiedź i planowana cena to 149 zł, strasznie drogo, zdecydowanie najdroższa gra na PC od dawna, jeśli miała by to być zwykła edycja, a na to wygląda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 27 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2008 Drogo, drogo bo i premiera w Polsce to pełna partyzantka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1710 Opublikowano 27 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2008 Cenega udzieliła nam wyczerpującej odpowiedzi drogą elektroniczną. Wraz z grą w pudełku znajdziemy kupon na którym znajdą się login i hasło do usługi Windows Live oraz unikalny kod(o czym doskonale wiemy już od kilku tygodni). Problem z serią GTA IV został częściowo rozwiązany.Potwierdzimy jeszcze tą wypowiedź w rozmowie telefonicznej.Dziękujemy za zainteresowanie i obiecujemy go nie zmarnować. Za kilka dni zostanie wysłane drogą tradycyjną pismo do Microsoftu z prośbą o udzielenie informacji na temat wprowadzenia usługi Windows Live.Pozostały jeszcze pytania:1) W jaki sposób zarejestrować się na games for Windows Live, jeśli usługa nie jest u nas oficjalnie dostępna (do tego celu właśnie dostajemy kupon, który sam w sobie bez rejestracji jest bez użyteczny)2) Jakie gwarancje daje nam Cenega jeżeli konto takie zostanie zablokowaneNa te pytania jeszcze dzisiaj udzielimy odpowiedzi. Żródło: http://www.gtam.pl/index.php?mod=comment&a...amp;id=10000230 Wiec może cos z tym fantem zrobia. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...