trymek Opublikowano 30 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2008 A, ze okres swiateczny to i bony 15% na konsole i gry video rozdaja(chce ktos?) Takze za 110zł mozna kupic, bo to dobra cena. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 30 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2008 Idę jutro do Carrefour'a zobaczyć jak sprawa wygląda :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2008 A, ze okres swiateczny to i bony 15% na konsole i gry video rozdaja(chce ktos?)Ja chce, daj namiar :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trymek Opublikowano 30 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2008 Ja chce, daj namiar :mrgreen:Juz nie mam. Jak bede mial jeszcze jeden to ci przesle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 30 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2008 O co chodzi z tymi kuponami? Tez jestem zainteresowany, bo przydaloby sie X360 wymienic na wersje z wiekszym dyskiem i HDMI ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 30 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2008 To ja też proszę na PW w razie jak będziesz miał namiary ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trymek Opublikowano 30 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2008 O co chodzi z tymi kuponami? Tez jestem zainteresowany, bo przydaloby sie X360 wymienic na wersje z wiekszym dyskiem i HDMI ;)15% na dowolna konsole lub gre video w sieci carrefour. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamee Opublikowano 30 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2008 Idę jutro do Carrefour'a zobaczyć jak sprawa wygląda :P Byłem przed chwila w Carrefourze w Białymstoku i nie ma GTA, więc możliwe, że tylko 1 sklep się wyłamał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 30 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2008 15% na dowolna konsole lub gre video w sieci carrefour.OK, ale jak to sie zdobywa? Rozdaja w carrefourach, jest w pudelku z gra, czy jak? ;) O to mi chodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1710 Opublikowano 30 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2008 O co chodzi z tymi kuponami? Tez jestem zainteresowany, bo przydaloby sie X360 wymienic na wersje z wiekszym dyskiem i HDMI ;)Co za czasy. Nawet konsole juz trzeba upgradedować, żeby grać w wyższej rozdziałce. :razz: A co do tematu, to ja byłem dzis w "kerfurze" i nie looknąłem na stoisko z grami. Szkoda. :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 30 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2008 (edytowane) Byłem przed chwila w Carrefourze w Białymstoku i nie ma GTA, więc możliwe, że tylko 1 sklep się wyłamał. A co do tematu, to ja byłem dzis w "kerfurze" i nie looknąłem na stoisko z grami. Szkoda. :sad: We Wrocku też nie ma niestety :cry: Edytowane 30 Listopada 2008 przez mastertab Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 30 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2008 Co za czasy. Nawet konsole juz trzeba upgradedować, żeby grać w wyższej rozdziałce.Jakiej znowu wyzszej rozdzialce? Gram w 1080p, wiecej sie nie da ;) Chce po prostu uproscic polaczenia w sprzecie, a wiekszy dysk przyda sie na zgrywanie gier, bo na 20GB zaczynam sie kisic. Wydajnosc nie ma tu nic do rzeczy, chodzi o komfort uzytkowania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1710 Opublikowano 30 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2008 (edytowane) We Wrocku też nie ma niestety :cry:A byłes w obu "kerfurach" w Borku i w Futura Park?? Jakiej znowu wyzszej rozdzialce? Gram w 1080p, wiecej sie nie da ;) Chce po prostu uproscic polaczenia w sprzecie, a wiekszy dysk przyda sie na zgrywanie gier, bo na 20GB zaczynam sie kisic. Wydajnosc nie ma tu nic do rzeczy, chodzi o komfort uzytkowania. Myslałem, że jak masz konsole w wersji bez HDMI, to masz ją podłączoną przez zwykłe gniazdo EURO do TV, a wtedy, oczywiscie o wysokich rozdziałkach mozna zapomniec. ;) Edytowane 30 Listopada 2008 przez pawel1710 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 30 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2008 A byłes w obu "kerfurach" w Borku i w Futura Park??W Borku byłem do Factory nie dojechałem bo do 21, a na Hallera byłem o 20:50. Z ciekawości może jutro podjadę do tego drugiego Carrefoura, ale nie spodziewam się żebym zastał tam GTA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 30 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2008 Ehh ja pewnie swoją paczkę z grą dostane najpóźniej w piątek, ale miło będzie poczytać posty osób które już będą szpilać :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 30 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2008 Ja bylem dzis ale niestety po klocki lego. :( Jutro sprawdze jak to u mnie wyglada ale watpie ze w tym gownianym sklepie bedzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -X- Opublikowano 30 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2008 No dla mnie premiera będzie kiedy złamią grę i udostępnią na P2P Gier zabezpieczonych DRM nie kupuje... Ciekawe czy wszyscy czytający ten temat wiedzą że oprócz aktywacji i tak gra nie uruchomi się bez płyty w napędzie - co za bezczelność wydawcy. Dopóki nie będzie wydania bez DRM ode mnie ani grosza nie dostaną. To jest nawet śmieszne bo kasy nie dostaną za swoją głupotę, bo i tak gra będzie w tydzień złamana a gdyby nie było DRM-a to kupił bym oryginał. Jeśli ta tendencja z DRMowanie gier się utrzyma to "zakupy" do mojej kolekcji będą wyglądać tak: Do 2007 roku same oryginały Do 2009 Kilka piratów ze złamanym DRM Po 2009 Same piraty Może się w końcu nauczą... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 30 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2008 Jakoś nie widzę nic złego w DRM jeśli chodzi o gry tzn. może, nie że nic złego, ale jakoś nie szczególnie mi to przeszkadza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cwaniak666 Opublikowano 30 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2008 fakt, wyjący napęd może dobić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misieek Opublikowano 30 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2008 A Steam? Tam nie ma płyty więc i zabezpieczenia są inne. Aha i to potwierdzone że np. jesli kupie jutro grę to i tak jej nie zainstaluje (nie zagram) wczesniej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 30 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2008 Czyli, panie -X-, rozumiem, ze od wielu lat nie kupiles zadnej oryginalnej gry, bo praktycznie kazda wymaga co najmniej plyty w napedzie? Myslałem, że jak masz konsole w wersji bez HDMI, to masz ją podłączoną przez zwykłe gniazdo EURO do TV, a wtedy, oczywiscie o wysokich rozdziałkach mozna zapomniec.Jest jeszcze Component, po ktorym mozna przesylac obraz HD (+optyk do amplitunera). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 30 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2008 (edytowane) A Steam? Tam nie ma płyty więc i zabezpieczenia są inne. Aha i to potwierdzone że np. jesli kupie jutro grę to i tak jej nie zainstaluje (nie zagram) wczesniej?Zainstalować zainstalujesz, tylko że nie uruchomisz. Edytowane 30 Listopada 2008 przez mastertab Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -X- Opublikowano 30 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2008 (edytowane) Czyli, panie -X-, rozumiem, ze od wielu lat nie kupiles zadnej oryginalnej gry, bo praktycznie każda wymaga co najmniej płyty w napędzie? Ależ oczywiście kupiłem, tylko od razu daje cracka lub miniiso do DT i mam spokój. DRM z wiadomych względów nie ma u mnie (i nie tylko) żadnej akceptacji co oznacza mimo, że chce zapłacić na dobrze wykonany produkt, ale zasady mi nie pozwalają. Oczywiście po premierze wyślę maila do rockstara z wyśmianiem ich złamanego zabezpieczenia i poproszę o możliwość zakupu kopi bez drm. Mam nadzieje, że taka wyjdzie po kilku miesiącach aby dodać kolejną niezłą grę do kolekcji. A jak nie to nie... A Steam? Tam nie ma płyty więc i zabezpieczenia są inne. Aha i to potwierdzone że np. jesli kupie jutro grę to i tak jej nie zainstaluje (nie zagram) wczesniej? Ha Ha Ha tak właśnie jest jak się kupuje z ciach!em co się nazywa DRM - kupujesz, instalujesz i nie działa bo DRM stwierdza, że dziś nie masz prawa do gry mimo, że za nią zapłaciłeś. To nabywca powinien zdecydować co zrobi z produktem po zakupie a nie jakiś system... Edytowane 30 Listopada 2008 przez -X- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misieek Opublikowano 30 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2008 Tricki ze zmiana daty nie daja rady? To rozumiem ze trzeba miec dostep do internetu...:> ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1710 Opublikowano 30 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2008 A Steam? Tam nie ma płyty więc i zabezpieczenia są inne. Aha i to potwierdzone że np. jesli kupie jutro grę to i tak jej nie zainstaluje (nie zagram) wczesniej?Jest nadzieja, że jeszcze przed premierą pojawi sie jakieś ciasteczko :wink: do GTA IV, to wtedy w single pograsz. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 30 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2008 (edytowane) fakt, wyjący napęd może dobić... Mój benq dw1650 chodzi już jak stary odkurzacz, ale co tam..., ważne że w napędzie będzie gta 4 :razz: A poważnie to nie przeszkadza mi bardzo płyta w napędzie, pewnie przy uruchomieniu gry będzie buczeć a potem cisza, no może w czasie gry z 3 razy da o sobie znać jeszcze... :razz: Edytowane 30 Listopada 2008 przez maruh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 30 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2008 -X- - przemysl sytuacje z drugiej strony, jakbys Ty cos zrobil i chcial to zabezpieczyc. I nie mow ze bys nie zabezpieczyl swojego dziela. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 30 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2008 a nie mozna przy tym calym drm do oryginalu cracka dograc zeby smigal bez plytki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 30 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2008 mozna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 30 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2008 (edytowane) Przecież X o tym wspomniał. A tak w ogóle X to DRAMATYZUJESZ. Kolejny co szuka sobie wymówki by nie kupić oryginała. Mnie też denerwował na początku taki StarForce w Prince Of Persia Dwa Trony. Bo gra czasem po prostu nie chciała odpalić mimo, że miałem oryginał i włożoną płytkę do napędu. I wtedy ściągałem cracka i grałem. Ale to nie jest powód do niekupowania oryginałów. Rockstar po prostu chcę ograniczyć straty jak się tylko da. Większość posiadaczy komputerów ma dziś dostęp do internetu i takiemu zagorzałemu graczowi nie będzie też przeszkadzać głośno pracujący napęd z GTA 4 w środku . Ja dość szybko się przyzwyczaiłem do X360 jak grałem właśnie w GTA 4 ;) Bo to była pierwsza gra jaką kupiłem na tą konsolę. A napęd w tej konsoli jest dość głośny. To takie typowo polskie marudzenie. Nie dają jest źle. Dają to nie do końca dobrze. Po prostu trzeba się pogodzić z tymi zabezpieczeniami . DRM w GTA 4 to z pewnością nie pierwsze i ostatnie. Może być tylko gorzej eh ;) Edytowane 30 Listopada 2008 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...