Manhunt Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2008 W "Kerfurze" u mnie w wiosce nie ma także ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2008 Dzięki kuebk za info że u nas we wsi niema. ;) W końcu kiedy ma się pojawić w tych sklepach? Jutro czy po jutrze, bo nie wiem czy na okienku lecieć jutro do Kerfura :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2008 Dzięki kuebk za info że u nas we wsi niema. ;) W końcu kiedy ma się pojawić w tych sklepach? Jutro czy po jutrze, bo nie wiem czy na okienku lecieć jutro do Kerfura :P Ja chyba w Katowicach kupie ale tez nie wiem bo dzwonilem tam do nich i gosc uparcie twierdzil ze dopiero w srode bedzie na polkach a tu widze ze juz we wtorek o 18 ma byc gdzieniegdzie, mowa o Empiku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2008 Aha. Czyli się, w takim razie, nigdzie nie spieszę. Dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vodor Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2008 w przeciwnym przypadku, jak to napisal ath, "postrzela sie kilka banow i bedzie placz".lol myślisz, że ktoś będzie płakał bo mu zbanowali konto na forum ? Tak grałem już w GTA, jeśli ktoś liczył na graficzny hit, to się zawiedzie. Przykro mi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satou Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2008 Tu http://pl.youtube.com/watch?v=pokcZ1Hcu-c macie gameplay z kompato jest fake. http://www.gametrailers.com/player/34412.html - filmik z x360 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian1024 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2008 (edytowane) » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - o ile nie fake to jednak gdzies bylo Edytowane 1 Grudnia 2008 przez adrian1024 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2008 lol myślisz, że ktoś będzie płakał bo mu zbanowali konto na forum ? Tak grałem już w GTA, jeśli ktoś liczył na graficzny hit, to się zawiedzie. Przykro mi.Graficznym hitem to jest Crysis GTA to GTA jedyne co chcę i co będzie to możliwość grania w tą grę na PC, graficznie może być tak jak na X360 z tym, że na kompie mogę przynajmniej ustawić większą rozdzielczość oraz AA i AF będzie się cieło to się kompa zmieni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Helldud3 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2008 ahh pogrzebałem w portfelu i wreszcie zamówiłem szkoda , że tak poźno ;/ ale ahh ten weekend będzie piękny :D mam nadzieje ,że wybrałem dobry sklep online Ultima.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2008 (edytowane) lol myślisz, że ktoś będzie płakał bo mu zbanowali konto na forum ? Tak grałem już w GTA, jeśli ktoś liczył na graficzny hit, to się zawiedzie. Przykro mi. GTA nigdy nie było piękne pod względem graficznym, i nawet dobrze bo przy takim obszarze jaki mamy gra miała by kosmiczne wymagania. Dla mnie grafika w GTA4 (na razie tylko na X360 bo nie wiem jak na PC to wygląda) jest wystarczająca. Ta gra nie musi mieć super grafy ważne że ma dużo smaczków i to coś i niezły fun :D Mam takie pytanie to ludzi którzy już grali w GTA4 oczywiście na X360/PS3 :wink:. Czy ruch uliczny dalej jest taki powolny jak to miało miejsce w poprzednich częściach?, że wszyscy jeżdżą z prędkością max 30km/h :razz: i tylko my gnamy ile wlezie czy w końcu to wszystko jakoś szybciej się rusza?. Edytowane 1 Grudnia 2008 przez maruh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2008 maruh wejdz sobie na yt wpisz gta4 gameplay i ocen czy jest dla ciebie wolno czy nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2008 (edytowane) wow, ale grafa, warto bylo czekac ;) wyjdź i zgaś światło... Tamten screen jest z Xboxa 360 U mnie w Szczecinie nie ma w MM ( mówią, że 3 będzie ) w carrefour też nie mają Edytowane 1 Grudnia 2008 przez chronicsmoke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RBEJ Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2008 wyjdź i zgaś światło... Komentarz na poziomie zakompleksionego 15-latka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2008 (edytowane) Komentarz na poziomie zakompleksionego 15-latka. Poziom dobiera się do dyskusanta :wink: gta na klocku jest brzydkie, ale nie az tak :D a jednak Ten screen jest z konsol na IGN jest tutaj http://media.xbox360.ign.com/media/827/827005/imgs_10.html http://xbox360.ign.com/dor/objects/827005/...1032336032.html Nie łykajcie tak wszystkiego Edytowane 1 Grudnia 2008 przez chronicsmoke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2008 (edytowane) Fanatyka do tego jakiegoś. Wszystko co na konsolę to be. Grałeś w to w ogóle na X;ie czy tylko potrafisz wlepiać linki do tych screenów ? Ja już nie będę pisał o tym czego możemy się spodziewać. Wszystko na ten temat juz napisałem . Możemy się zawieść i to mocno pod względem grafiki. Ale skoro na X360, podłączonym do 37' TV, akceptowałem te słabe tekstury to i z pewnością na PC też będę mógł to ścierpieć. Byle AA było lepsze, bo te schodki mnie dobijają czasem. Edytowane 1 Grudnia 2008 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makar06 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2008 Ruch jest duży ;) Na autostradzie szybko smigaja po miescie też sie nie wleka ;)Ogolnie fajnie sie grało na X360 ale płytke miałem porysowana i sie wieszal co jakis czas xD (x360 od kumpla wiezilem) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Helldud3 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2008 niby z wersji pc ale coś ta grafa nijaka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2008 kolejny fake, hud tak nie wyglada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2008 A jakby zdjąć blur z tego skrina nałożony w photoshopie (który nap... po oczach jak komety) to grafa wyglądałaby jak port z ps2. Co jednak mnie nie zdziwi jak będzie tak w rzeczywistości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Helldud3 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2008 (edytowane) jeśli fejk spoko jesli nie to ta grafika mnie przeraża Edytowane 1 Grudnia 2008 przez Helldud3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2008 a jednak Ten screen jest z konsol na IGN jest tutaj nie wiem czy zwrociles uwage, ale na ign ten screen jest malutki... to oczywiste, ze po rozciagnieciu na caly ekran i zapewne jakiejs kompresji bedzie marniej wygladal... takze podtrzymuje swoje zdanie ;) btw ciekawy jestem ile kont musisz jeszcze stracic zeby przestac trolowac... panie mreko ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2008 Na x0 wygląda bardzo podobnie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2008 (edytowane) Fanatyka do tego jakiegoś. Wszystko co na konsolę to be. Grałeś w to w ogóle na X;ie czy tylko potrafisz wlepiać linki do tych screenów ? Ja już nie będę pisał o tym czego możemy się spodziewać. Wszystko na ten temat juz napisałem . Możemy się zawieść i to mocno pod względem grafiki. Ale skoro na X360, podłączonym do 37' TV, akceptowałem te słabe tekstury to i z pewnością na PC też będę mógł to ścierpieć. Byle AA było lepsze, bo te schodki mnie dobijają czasem. Tak jeden wielki fanatyk który z Xboxem jest od początku pierwszego X'a i któremu włażenie na forum i wpie*** się z cynizmem i subiektywnym zdaniem mówiącym na Xie jest cool na Pc ssie dawno się znudziło. Wiesz z czasem nabiera się obiektywności liczę, że kilka osób stąd też kiedyś takie coś odnajdzie. 1024x576? trochę dziwna rozdziałka jak na PC KnnD cyhba żartujesz ;] ? Powiększony screen z wklejonym hudem Z resztą chyba nie zamierzacie znów tu tylko pisać by udowadniać posiadaczom PC o ile gorsza będzie ich wersja? Edytowane 1 Grudnia 2008 przez chronicsmoke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Helldud3 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2008 dobra sa screeny z gameplaya wersji pc http://www.gamestar.de/screenshots/action/52716/gta_4.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2008 (edytowane) No i na jednych wygląda całkiem ładnie na innych koszmarnie ;). Ciężko ocenić. Parę przykładów. Nie wiem na jakich to detalach jest i czy faktycznie przy rozdziałce 800x600, ale miejscami to wali po oczach brzydotą ;) http://www.gamestar.de/_misc/galleries/det...27054&pid=6 http://www.gamestar.de/_misc/galleries/det...27050&pid=6 http://www.gamestar.de/_misc/galleries/det...;pid=6&p=84 http://www.gamestar.de/_misc/galleries/det...;pid=6&p=92 O np. tu wyraźnie widać: http://www.gamestar.de/_misc/galleries/det...;p=93&pid=6 http://www.gamestar.de/_misc/galleries/det...;p=96&pid=6 Edytowane 1 Grudnia 2008 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2008 Devil - nie wiem czy zauwazyles ale te screeny do ktorych podlikonwales sa z maja czyli z wersji konsolowej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2008 (edytowane) No nie zwróciłem uwagi, bo dla mnie dziwne jest mieszanie screenów z PC z X360. Ale jeśli to faktycznie z X360 to dziwne. Bo co jak co, ale to tak koszmarnie nie wygląda na X360... Te pierwsze screeny wyglądają naprawdę całkiem ładnie. Edytowane 1 Grudnia 2008 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2008 No nie zwróciłem uwagi, bo dla mnie dziwne jest mieszanie screenów z PC z X360. Ale jeśli to faktycznie z X360 to dziwne. Bo co jak co, ale to tak koszmarnie nie wygląda na X360... Te pierwsze screeny wyglądają naprawdę całkiem ładnie. Tez tak wlasnie na poczatku pomyslalem ze raczej nikt by nie mieszal, no ale jak popatrzalem na date to watpie zeby w maju juz byly screeny z wersji PC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2008 (edytowane) No nie zwróciłem uwagi, bo dla mnie dziwne jest mieszanie screenów z PC z X360. Ale jeśli to faktycznie z X360 to dziwne. Bo co jak co, ale to tak koszmarnie nie wygląda na X360... Te pierwsze screeny wyglądają naprawdę całkiem ładnie. Na TV źle nie jest ale monitor nie "zamaskowuje" już żadnych wad :wink: Z resztą po wyjściu gry pewnie znów się zrobi temat GTA PC vs GTA konsolowe.... Edytowane 1 Grudnia 2008 przez chronicsmoke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2008 (edytowane) Od tego masz recenzje i opinie innych graczy. Tu raczej nikt Ci kitu nie wciśnie, bo zaraz taka osoba jak Ja napisze jak jest faktycznie. Poczekaj ze 2-3 dni. Ja będe kupował tą grę i parę osób jeszcze na pewno, a nie zaraz lecieć na p2p. Co jak co, ale to zwykła kradzież. Czepiam się,bo jestem na to wyczulony. Sam kiedys nie byłem bez skazy, ale zrozumiałem, że od czasu do czasu zakup oryginału i położenie pudełeczka na półce obok innych przynosi większą satysfakcję niż tani nośnik w pogniecionej i brudnej kopercie. Zaraz napiszesz, że materialista ze mnie jakiś. Ale to nie o to chodzi. Na prawdę sporo moich znajomych też sięga częściej po oryginały. Kombinują z kupnem używanych, albo po przecenie. Jak się chcę to może raz w miesiącu kupić coś ciekawego. A piractwo ma spory wpływ na dzisiejszy całokształt rynku gier. A 129 zł za GTA 4 to imo nie taki duży pieniądz. Po ostatnich screenach jest IMO na co czekać. Obawiałem się grafiki niczym Resident Evil 4 PS2<>PC, ale chyba się myliłem Costi Sorry za to, że znów poruszam ten temat, ale chciałem chociaż po części uświadomić niektórym młodszym jak to wygląda w moim mniemaniu. A w tym temacie to okazja, ze więcej to przeczyta. Nikomu nie zarzucam piractwa. Pisać sobie może każdy, byle nie podawał linków skąd to ma . Z mojej strony EOT. Nie będę więcej poruszał tego tematu w żadnym topicu o grze. Edytowane 1 Grudnia 2008 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...