bartek46op Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 Microsoft wiedział kiedy obniżyć ceny :D Teraz będą mieli kase na X-Boxach... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NZR Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 Tez czytalem, ze lepiej gra chodzi na 8600gt niz na 4850 ;) Oczywiscie mowimy o rozdz. 1024x768. na 8600gt lepiej niz na 4850 ? cos ci sie chyba pomylilo <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 kilka szybkich screenów: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Paulo_ Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 Wedlug screenow ktore przegladalem w sieci i opinii tak wlasnie bylo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 (edytowane) http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=44196 Zgodnie z tekstem The Graphic Setting of Grand Theft Auto IV PC, dostępnym na stronie pomocy technicznej Rockstara i wskazanym na naszym forum przez użytkownika Miniu, optymalne ustawienia graficzne dla czwartej części serii to na dzień dzisiejszy opcje średnie. Oznacza to, że twórcy odradzają granie w maksymalnych ustawieniach, gdyż, jak sami piszą, przeznaczone są one wyłącznie dla konfiguracji sprzętowych niezbyt rozpowszechnionych jeszcze na rynku w grudniu 2008 roku. :lol2: :lol2: Zdam zaraz relacje jak chodzi to na 4870. Edytowane 3 Grudnia 2008 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 Gra nie lubi radkow :] http://www.pcgameshardware.com/aid,669170/...patch_en-route/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVyKoMp Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 panowie trzeba się rejestrować jako anglik tak ? jaki adresik dać ? bo nie znam tych postalów z UK - pomożecie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robinxp Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 czy jakiś użytkownik odpalił grę na 8600GT ?? jakie wrażenia jestem ciekaw czy mam szanse pograć w ta gre na moim configu :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sopel Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zamiast stękać może idźcie po X-boxa tak samo szybko jak po gta? Gra jest nie cały dzień dostępna,więc poczekajcie na patche/łatki? Z tego co widzę to zdania są podzielone, jednym chodzi dobrze-grają.Inni stękają... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malyna Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 Cos mi sie wydaje ze nawet nie bede otwieral swojego pudelka, tylko od razu je odesle spowrotem i najpierw sciagne z netu kopie zeby zobaczyc ocb, bo te 130zl moglem pewnie lepiej spozytkowac.. Rockstar why/how? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek46op Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 Wydadzą łaty spokojnie nie podejmuj pochopnej decyzji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malyna Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 (edytowane) nie, nie, wiem.. ale powaznie mam wrazenie ze kupno tej gry to byla pochopna decyzja :P Edytowane 3 Grudnia 2008 przez malyna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek46op Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 Jednak lepiej poczekać kilka dni po premierze i dopiero kupować :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVyKoMp Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 pomóżcie z tą rejestracją :P bo kompletnie nie wiem co robić ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1710 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 Co do łat do GTA IV, to R* jak na razie nie planuje zadnej, a za jakis czas wyda tylko łatkę do obsługi SLI i tyle. Wiec sprawa z wydajnoscia ma szanse sie tylko poprawić w przypadku jak kos ma dwie grafy w SLI, a u innych nic sie nie poprawi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malyna Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 (edytowane) gosc gra na 3870 512mb, c2d 2ghz + 2gb ram, nie jest zle patrzac przez pryzmat tego co niektorzy tu pisza Edytowane 3 Grudnia 2008 przez malyna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzeg255 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=44196 :lol2: :lol2: Zdam zaraz relacje jak chodzi to na 4870. Jakbys czytal watek,to zwrocilbys uwage,ze juz to wklejalem wczesniej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 Jakbys czytal watek,to zwrocilbys uwage,ze juz to wklejalem wczesniejPrzepraszam Cię bardzo, jak ja mogłem to zrobić :| Po co ten cytat i post o_O ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasyndrom Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 panowie trzeba się rejestrować jako anglik tak ? jaki adresik dać ? bo nie znam tych postalów z UK - pomożecie? chocby taki adres daj :) 95 Cedar Ridge BT71 6UD tak tak to moj adres :D (sprzed roku :D) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 Co do łat do GTA IV, to R* jak na razie nie planuje zadnej, a za jakis czas wyda tylko łatkę do obsługi SLI i tyle. Dla mnie bomba - sprecyzowali kiedy można się tego spodziewać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1710 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 (edytowane) Dla mnie bomba - sprecyzowali kiedy można się tego spodziewać?Na razie nic nie sprecyzowali: Rockstar nie zapowiedział żadnych łatek usprawniających działanie gry, chociaż w powyższym dokumencie pisze o planowanym wprowadzeniu wsparcia dla SLI (współpraca kilku kart grafiki).To mozna wyczytac na gry-online w linku, który był tutaj podawany: http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=44196 Edytowane 3 Grudnia 2008 przez pawel1710 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Helldud3 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 hah R* ma nas w [gluteus maximus] i tyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 Panowie odpalał toto ktoś pod xp64 ? SP3 wymagane w każdej wersji systemu ? mimo wszystko mnie kusi żeby się wybrać po pudełko z grą..:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek46op Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 Piraci byli cwani... to R* sie tak wycwaniło że ponad połowa piratów nie działa itp... ehh ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość grubys Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 Moim zdaniem fps-y w Radkach seri 4000 przybędą po wyjściu nowych sterów do karty czyli 10grudnia.Będą obsługiwać psyhix co w tej chwili obsługują tylko GF-y. Mam nadzieję że tak właśnie będzie bo nie po to wydawałem kupę kasy na kompa żebym teraz nie mógł w pełni wykorzystać walorów nowych tytułów na rynku gier. Mój sprzęt: E8400 3.0GHz OC 3.6GHz 2GB 1066MHz 4-4-4-12 Radeon 4870 Sapphire Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVyKoMp Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 chocby taki adres daj :) 95 Cedar Ridge BT71 6UD tak tak to moj adres :D (sprzed roku :D) walnąłem tego postala na socialu... ale na windows live nawet nie chciał adresu xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crazyPL Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 nie chce być jakimś wyznawcą teorii spisku, ale mam wrażenie, że zarówno m$ jak i R* zależy na tym, żeby to chodziło słabo na pc bo dzięki temu może wzrosnąć sprzedaż konsol (szczególnie x-pudła). Poniekąd troszkę osób może tak postąpić, jednak mam nadzieje iż tak nie będzie, lepiej NIE kupić tego zarówno na pc jak i konsolę niż kupić ale konsolę. Jak się chce to można zrobić dobry port z konsoli na pc, a nie tylko myśleć o zabezpieczeniach i zbijaniu $$$. Ludzie coraz bardziej zwracają uwagę na to co dostają za wydawane przez siebie pieniądze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba84_2005 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 :lol: http://pl.youtube.com/watch?v=nufiLWT5lQw http://pl.youtube.com/watch?v=NxTCMKaGh5Q http://pl.youtube.com/watch?v=qTFDGuVItCA http://pl.youtube.com/watch?v=zZFeJas-kMA http://pl.youtube.com/watch?v=tYH-U8rqY1k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 I jak to jest w końcu z tym multi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnZi Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 mi chodzi multi:) Na xp64 nie trzeba sp3. Smiga na sp2 bez problemu:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...