wyrko Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 Gra wysypuje sie po kilku minutach. W czym problem ? Stery 8.11 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 Omg cienie w tej grze to totalna porażka, nie mogę patrzeć na drzewa i ich cienie :/ Po naciśnięciu "P" już to jakoś wygląda, ale za to reszta jest mdła. Piszę tego posta bo właśnie wywaliła do pulpitu bez żadnego błędu. Wróciłem do sterów 174.12 a do GTAIV wrócę, gdy wyjdzie patch. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVyKoMp Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 :D ROTFL ^^ widać podejście R* do tej gry... zainstaluj .net framework 3,5! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g00dMan Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 Nie. Wywalałem driver cleanerem w normalnym trybie Spróbuj w awaryjnym wywalić stare stery driver cleanerem po czym tak dla pewności użyj driver sweeper'a zrób reset i ponownie w awaryjnym zainstaluj stery 180.70 - zrobiłem tak u siebie i pomogło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 Gra wysypuje sie po kilku minutach. W czym problem ? Stery 8.11Sprawdź bety 8.12 sporej liczbie osób pomogło na CTD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 mam dobre wieści dla wszystkich co chcieliby pograć również na słabszym sprzęcie. Jeśli ktoś bardzo chce to idzie grać nawet na geforce 6600 128mb :rolleyes: oto dowód: http://www.youtube.com/watch?v=C-JgvfHElu0 :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 No to sobie wyobrażam jak bym grał na moim 73GT :P Ciekawe czy da się wymusić 320x240 xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 66GT i GTA4 :lol: Jedziesz z dużą prędkością a tu nagle budynek przed tobą wyrasta bo się doładował dopiero <lol2> :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVyKoMp Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 to dopiero dodaje pikanterii tej grze ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyrko Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 Sprawdź bety 8.12 sporej liczbie osób pomogło na CTD. To samo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fafowicz Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 Spróbuj w awaryjnym wywalić stare stery driver cleanerem po czym tak dla pewności użyj driver sweeper'a zrób reset i ponownie w awaryjnym zainstaluj stery 180.70 - zrobiłem tak u siebie i pomogło. Nie działa. Jakieś inne pomysły? co za gra... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 Jak to jest z tymi Achivmentami? Jak jakiegos nie zrobie to moge go zrobic potem czy juz lipa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 wiecie co? Oczywiście sp.....li. ale nie jest tak źle. Pobuszowałem trochę i do w miarę kulturalnego grania wystarczy: GF 8600 512 MB który kosztuje poniżej 300pln; Phenom x3 (nawet z oficjalnych danych wynika, że rekomednowanym sprzętem jest x3 2,1 ghz, lub core quad 2,4 ghz - phenomik kosztuje na allegro ok. 300pln, w sklepach ostatnio podrożał, ale po świętach znowu wróci do normy i 2 GB ramu, którą to większość zainteresowanych posiada. GRA chodzi dobrze praktycznie na wszystkim co ma więcej niż 2 rdzenie. i GTA zawsze w momencie premiery (no może poza Vice City) zawodziło wymaganiami i animacją. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVyKoMp Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 To samo. tak jak pisałem .net framework 3.5! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 Macie taki problem ze czasami gra zamiast wyjsc do pulpitu (kiedy chce ja wylaczyc z menu) to mam tylko czarny ekran i zero reakcji, alt+tab, alt+f4 czy ctrl+alt+del nie dzialaja. Znaczy manager zadan wyskakuje w tle bo slysze ale nie moge sie na niego przelaczyc. Co drugie/trzecie wyjscie z gry tak mam. O co moze chodzic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piet Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 Robil moze ktos porownanie Corei7@4.0 vs. Q9XX@4.0 ? U mnie Q6600@3,8 wysiada momentami. Zastanawiam sie ile daje w GTA 4 procesor 3x drozszy od mojego. Google na razie nic nie znalazlo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 Ja mam czasami tak, ze gra chodzi normalnie 5h, a nagle po kilkunastu minutach zawiesza sie obraz i komp mi sie resetuje :blink: Moze ktos zna tego przyczyne? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyrko Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 tak jak pisałem .net framework 3.5! To samo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omgwtf Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 Ponawiam pytanie genghiskhana: jak zmienic rozdzielczosc na jaka chec... albo textury na lepsze? mam ten głupi licznik pamieci na grafie i jak cos przestawiam to mi sie resetujęicon_sad2.gif da sie to ominąć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 (edytowane) Niech ktos z posiadaczy 4850/4870 z 1GB Ramu na pokladzie ewentualnie 8800GT/9800GT 1GB zapoda jakies screeny porownawcze grafiki z Texturami na Medium ( ograniczenie kart z 512MB ) oraz z Texturami na High. omgwtf Pewniakiem bedzie albo juz jest jakis Fix umozliwiajacy zapodanie wyzzszych ustawien na kartach z 512MB Ramu tylko wtedy pewniakiem doswiadczymy mnostwa bledow , powierzchni bez textur znikajacych obiektow itp , skoro nie ma miejsca w pamieci graficznej to jak niby ma wszystko dzialac normalnie ? Tak sie tez zastanawiam po zabawie z GTA4 , kurna przeciez 512MB Ramu na grafie to Ja juz mialem 4 lata temu :/ czas na zmiany , w koncu moze zaczna wykozystywac wiecej niz owe 512MB Edytowane 6 Grudnia 2008 przez Mario2k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 @Mario2k Na tej stronce są porównania low vs high. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 Manhunt Dzieki za linka Widac tak naprawde to lepsze textury sa dosc nielicznie wykozystane :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgf1 Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 Wartaloby polaczyc sily z roznymi forami, userami zarowno polskimi jak i zagranicznymi. Puscic lawine emaili do Rockstara kazdy ile moze... Zasypac ich serwery, moze to ruszyloby ich... Petycje jakies tez czy cos. Ludzie wydaja kase na produkt niedokonczony i nie sprawny, smiech na sali po prostu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fofox Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 (edytowane) To samo. Ja mam 4870 od szafira , zmiana biosu na nowszy który nie zawiera jakiegoś błędu pomogła - teraz zero crashy. Edytowane 6 Grudnia 2008 przez Fofox Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 wiecie co? Oczywiście sp.....li. ale nie jest tak źle. Pobuszowałem trochę i do w miarę kulturalnego grania wystarczy: GF 8600 512 MB który kosztuje poniżej 300pln; 8600 z 512mb ? i myślisz że ta karta podoła takiemu wyzwaniu jak pół GB tekstur?? Jak już tak szukasz to poszukaj lepiej... 330zł i masz 9600GT Tak sie tez zastanawiam po zabawie z GTA4 , kurna przeciez 512MB Ramu na grafie to Ja juz mialem 4 lata temu :/ czas na zmiany , w koncu moze zaczna wykozystywac wiecej niz owe 512MB Tak sobie to tłumaczcie a producenci gier jeszcze mniej do roboty będą mieli bo winę można zrzucić na "niedomagające" komputery. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1710 Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 (edytowane) Do użytkowników geforców. Próbował juz ktos odpalać GTA IV na tych nowych sterach 180.84 beta?? Na jednym forum wyczytałem, że gosciowi na GF8800 GTS przybyło na tych nowych sterach średnio 10 fps-ów. Edytowane 6 Grudnia 2008 przez pawel1710 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedly Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 (edytowane) fck, zrobiłem formata i odpaliłem sobie nową gre a tu po 30 sekundach (od kąd ruszyłem samochodem z portu) uruchomił "stan upojenia" i jak nazłość niechce przestać! :? dojechalem do "Roman place" i zapisałem gre - wciąz to samo, przespałem sie z 3 razy - wciąż sie kiwa kamera, kupiłem se hotdoga - bez rezultatu pozytywnego, zabiłem sie, utopiłem, spaliłem, dałem aresztować, zresetowałem gre potem kompa i NIC wciąż sie kiwa ta głupia kamera :mur: :mur: :mur: jasny gwint - tak mnie to strasznie irytuje ze mam ochote wywalić gre przez okno :-| Edytowane 6 Grudnia 2008 przez kedly Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 Masz pirata, proste. A to jest jedno z zabezpieczeń twórców ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedly Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 Masz pirata, proste. A to jest jedno z zabezpieczeń twórców ! własnie nie! oryginał! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omgwtf Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 (edytowane) Oryginał masz? edit: spózniony... Edytowane 6 Grudnia 2008 przez omgwtf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...