carck3r Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2008 Niedługo wyjdzie patch, następne sterowniki i będzie dużo więcej FPS... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedly Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2008 (edytowane) Niedługo wyjdzie patch, następne sterowniki i będzie dużo więcej FPS... oby oby bo jak nie to bedzie kiszka i pasztet PS. a spolszczenie ? no kto to widział zeby cenega wydała gre bez PL Edytowane 7 Grudnia 2008 przez kedly Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2008 Ja, powielu eksperymentach z ustawieniami, dałem w końcu to, co gierka proponuje do mojego konfigu - Auto Configure. I nie zajmuję się więcej płynnością tylko rozgrywką. Tylko domyślne ustawienie tekstur na HIGH powoduje "cięcie". Problem rozwiązuje wyłączenie recordera albo przejście na tekstury med. No i rozdziałkę sobie ustawiłem o jeden stopień niżej niż natywna - z 1920x1200 na 1680x1050. Wg. mnie takie "rozciąganie obrazu" daje lepszy efekt niż rozmycie pod "P". Niweluje trochę "ząbki", a nie wygląda tak paskudnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misieek Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2008 I mamy odkrytą już trzecią wyspe :) Coraz cięższe się robią te misje... nie lubie tego "U" :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omgwtf Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2008 Powiedzcie mi tylko, tak orientacyjnie czy jest sens instalowac ta gre na kompie. X2 2.2ghz 3gb ram 8600 gts 256 mb. Zdaje sobie sprawe ze nie jestescie wyrocznią, ale wole chociaż tak sprawdzic tą gre przed zakupem. Wg mnie sensu nie ma. Dlaczego odpowiadasz głupoty, skoro nie grałeś? I naprawdę te 22 FPS jest. Przy tłoku oczywiście spada, ale i tak nic nie tnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2008 Po kilku godzinach grania musze powiedziec ze gta4 wsysa jak czarna dziura swiatlo, na tyle ze nawet na niski framerate nie zwracam uwagi. I Wam polecam to samo, wylaczcie ten glupi fraps i cieszcie sie gra, bo ma do zaoferowania cos wiecej niz testowanie wydajnosci sprzetu. Wracam do grania... :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2008 Dlaczego odpowiadasz głupoty, skoro nie grałeś? Sorry Winnetou ale skoro wiesz lepiej czy gralem czy nie gralem to juz Twoj sprawa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2008 Wreszcie ktoś mówi po ludzku ;)) Ciągle spoglądanie na fps'y niszczy grę :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nick126 Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2008 Ktoś wyżej pisał o zainstalowaniu sterowników NV 180.xx i że pomogło. Chodzi mi o tą osobę z 73xx. Jak tego dokonać? Mam 7600gs i nie mogę zainstalować 180 :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.mb Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2008 Mam 7600GT i mam problem bo po wyjechaniu z portu nie mam tekstur. Instalowałem już wszystkie sterowniki nawet najnowsze 180.xx i dalej to samo, a widzę ze niektórzy graja na 7300gt i nie maja problemów :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2008 Problemem może być 1GB RAM, zła instalacja sterowników. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m1xer Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2008 o co chodzi z tym okienkiem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2008 Każdy tak ma na wersji od Cenegi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2008 Nie tylko od Cenegi... wersja USA też tak w PL działa :E Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m1xer Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2008 Każdy tak ma na wersji od Cenegi.ok ale co tam pisze? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2008 pewnie po domyśleniu się po polsku to instaluj i anuluj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omgwtf Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2008 Sorry Winnetou ale skoro wiesz lepiej czy gralem czy nie gralem to juz Twoj sprawa.Wiem, bo napisałeś, że nie warto instalować gry na 8600GT 256MB - a ja ci udowodniłem, że jak najbardziej można i można grać komfortowo na całkiem dobrych ustawieniach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamski8 Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2008 jak zainstalowalem nowe sterowniki? konkretniej 180.70 zainstalowalem i problem ze znikajacymi teksturami przestal istniec. normalnie sciaganalem te stery i zainstalowalem.. nawet sie nie bawilem w odinstalowanie starych ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudesmen Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2008 Phenom X3 bez problemu pociągnie grę? Czy będzie tylko na styk? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carck3r Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2008 Phenom X3 bez problemu pociągnie grę? Czy będzie tylko na styk?Bez problemu. Teraz moje głupie pytanie - jak wyłączyć ten edytor video? Dzięki temu zabiegowi podobno mają skoczyć FPSy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2008 (edytowane) Ktoś wyżej pisał o zainstalowaniu sterowników NV 180.xx i że pomogło. Chodzi mi o tą osobę z 73xx. Jak tego dokonać? Mam 7600gs i nie mogę zainstalować 180 :/Ściągnij 180.70 z guru3d.com - śmigają na wszystkich gpu. Mam 7600GT i mam problem bo po wyjechaniu z portu nie mam tekstur. Instalowałem już wszystkie sterowniki nawet najnowsze 180.xx i dalej to samo, a widzę ze niektórzy graja na 7300gt i nie maja problemów :/1GB ramu :) o co chodzi z tym okienkiem? [/img]http://img230.imageshack.us/img230/8281/schowek02us0.jpg[/img] Lewy - instaluj Prawy - anuluj U mnie w wersji US jest identyczne okienko, tylko mam same kwadraciki, zamiast chińskich znaczków ;] Potem cała instalacja już jest ok i widać cały tekst ;) EDIT: @down Czytaj temat :mur: Edytowane 7 Grudnia 2008 przez Lanc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej_27 Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2008 Co dziwnego stał mi się z grafiką , tekstury zrobiły się przezroczyste wzystko jakby pomieszane, czy też tak macie, co z tym zrobić ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2008 Nagle się zrobiły, czy od początku tak masz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2008 Rozwiązanie i tak jest takie same... :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej_27 Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2008 Nagle się zrobiły, czy od początku tak masz ? Przy drugim włączeniu gry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek46op Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2008 Panowie, dostałem oryginała. Zainstalowałem i musze powiedzieć że banan z twarzy nie znika :D 30 klatek w miare, wylaczylem FRAPSa mo mnie ino wciach!*** :D zainstaluje nowe stery moze coś dadzą ale gra full wypas, takie realistyczne wszystko... tylko ta je*** kamera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2008 (edytowane) Stery wgraj najnowsze od karty graficznej. http://pl.youtube.com/watch?v=VLZKuil5zO4 Klimatyczny "filmik", polecam zapoznać się z nim, rozwiązuje problem z chorym SC i GFWL. Edytowane 7 Grudnia 2008 przez Stachuuu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek46op Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2008 Pobieram: GeForce Forceware 180.84 Windows Vista 32-bit Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasażer Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2008 Dzisiaj zakupiłem gre i już mi nerwy puszczaja. Instalacja, logowanie wszytsko. Uruchamiam gre pokazuje sie menu, wciskam start i po chwili wywala do windowsa z komunikatem "fatal error: rc 20" co jest grane? Moj komp x2 @ 2800mhz 2gb @ 1000mhz 8600 gt @ 750-1800-2000 Z tego co widze powinno smigac bez problemu. Mial ktos cos takiego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej_27 Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2008 Stery wgraj najnowsze od karty graficznej. http://pl.youtube.com/watch?v=VLZKuil5zO4 Klimatyczny "filmik", polecam zapoznać się z nim, rozwiązuje problem z chorym SC i GFWL. Stery mam 180.84 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...