Helldud3 Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2008 czy ktoś wie czy w wersji pc gta4 jest dostępny czołg ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CheesmanGamer Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2008 Sluchajcie bo teraz to juz jestem zielony ;/ Wyzej opisywalem problem dotyczacy tekstur w grze. Otoz po godzinie grania (a raczej probowania grania) bez tekstur, tekstury zaczely sie pojawiac :D Po 2 godzinach wszystkie tekstury byly (z tym ze wolno sie pojawialy i bardzo niska jakosc) RAM i tak kupuje. Moze to dlatego ze mam zrobione troche "ramu" na twardym dysku? I poprostu tekstury sie wczytuja ale baaaaardzo dlugo (dlatego po rozpoczeciu gry ich nie ma a po 2 godzinach sa) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek46op Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2008 (edytowane) http://www.gram.pl/art_8AnhHO0_GTA_IV_rece...)_strona_5.html Przy okazji: nowe drivery do Nvidii dostępne są tutaj: http://www.nzone.com/object/nzone_gtaiv_downloads.html. Użytkownicy ATI wciąż muszą czekać... I wiecie co? One DIAMETRALNIE poprawiają grafikę i płynność (sprawdziłem tuż przed oddaniem tekstu). Na testowym GF 8800 wszystkie detale skoczyły na High i gra w końcu nabrała rumieńców. Cóż - tak jak można było przypuszczać, w wysokich ustawieniach grafika przebija to, co znamy z konsol (wkrótce dostarczę garść screenów). Poczekajmy teraz spokojnie na patch, a gra z pewnością zajmie w historii należne jej miejsce. Coś te stery dają. Zaraz zdam relację od siebie. BTW. Bajecznie sie gra z padem http://www.microsoft.com/poland/hardware/g...ls.aspx?pid=090 Edytowane 7 Grudnia 2008 przez bartek46op Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blood_brother Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2008 Co do robaczków w oknie instalacyjnym to ja sobie poradziłem odnajdując na płycie plik setup.exe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2008 A wie ktoś coś odnośnie patcha na poprawę mapy ? :lol: Głupota głupotą ale jednak razi... ;) Translator ? Czy jak... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zrobilem formata i teraz jak wlaczam GTA to w menu glownym mam komunikat ze nie mam Flasha przynajmniej w wersji 9 i zebym uzyl skrotu z menu start zeby zainstalowac. Wchodze na stronke Adobe [korzystajac wlasnie z owego skrotu] i mam komunikat ze mam wersje 10 - jak to u was wyglada? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zrobilem formata i teraz jak wlaczam GTA to w menu glownym mam komunikat ze nie mam Flasha przynajmniej w wersji 9 i zebym uzyl skrotu z menu start zeby zainstalowac. Wchodze na stronke Adobe [korzystajac wlasnie z owego skrotu] i mam komunikat ze mam wersje 10 - jak to u was wyglada? Pewnie musisz to zrobić przez jedyną słuszną przeglądarkę ;) IE. U mnie zawsze tak trzeba i działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2008 (edytowane) Panowie mam prosbe, moze mi ktos wyeksportowac wpis GTA4 z rejestru i wrzucic na serwer? :) postawilem na nowo system i nie chce instalowac tego od nowa, a zapomnialem sobie wyeksportowac. Z gory dzieki i czekam ;) tutaj bedzie HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Rockstar Games\Grand Theft Auto IV Edytowane 7 Grudnia 2008 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheNaturaT Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2008 (edytowane) Mnie osobiście rozwala to że mam radeona 4870, Procesor C2D E8400, 2GB ramu 800 i mam 10 fps na najnizszych detalach. Czy to wina mojego sprzętu ?Raczej nie! Patrz na sprzet z mojej sygny - mam FPS rzedu 35-40 Zaczne sie bawić to poustawiam na fulla wszystko (weekend poza chatą i juz 5 stron z tematu w plecy :P:P ) Edytowane 7 Grudnia 2008 przez TheNaturaT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TranceFan Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2008 (edytowane) W cenie tego CPU masz X360. I twoje problemy znikną raz na zawsze... kupić konsole żeby pograć na PC mądre walnij się w łeb człowieku jakby ktoś chciał grać na konsoli to by dawno grał Wie ktoś kiedy będą jakieś sterowniki od ATI? Bo na 4850 gra sie slabo Edytowane 7 Grudnia 2008 przez TranceFan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRANDMASTER Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2008 CYTAT(Soundwave @ 7 XII 2008, 12:37) W cenie tego CPU masz X360. I twoje problemy znikną raz na zawsze... kupić konsole żeby pograć na PC mądre walnij się w łeb człowieku jakby ktoś chciał grać na konsoli to by dawno grał Wie ktoś kiedy będą jakieś sterowniki od ATI? Bo na 4850 gra sie slabo wcześniej była mowa o kupnie proca, ramu i grafy żeby pograć w jedną grę ;) cena tych wszystkich części na pewno przekroczy cenę konsoli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TranceFan Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2008 (edytowane) wcześniej była mowa o kupnie proca, ramu i grafy żeby pograć w jedną grę ;) cena tych wszystkich części na pewno przekroczy cenę konsoli. jestes idiota czy tylko udajesz? Jak ktos nie chce grac na padzie i chce pograc z kolegami majacymi PC to ma kupic konsole zeby pograc na PC? naucz sie czytac ze zrozumieniem gdzie sa moderatorzy to jest temat o pc ludzie wywiad z Rockstarem http://pc.ign.com/articles/936/936304p1.html bedzie patch Edytowane 7 Grudnia 2008 przez TranceFan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2008 (edytowane) Zresztą sama konsola nie starczy, trza TV mnie niezłe :P bedzie patch 1.) Wiemy, i czekamy! 2.) Patch ponoć jest, nie ma akceptacji Microszrotu./ Panie TranceFanie, dołączył pan 20minut temu i od razu wszystkich od idiotów wyzywa ? Pokory trochę ... Edytowane 7 Grudnia 2008 przez Stachuuu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2008 (edytowane) Zrobilem formata i teraz jak wlaczam GTA to w menu glownym mam komunikat ze nie mam Flasha przynajmniej w wersji 9 i zebym uzyl skrotu z menu start zeby zainstalowac. Wchodze na stronke Adobe [korzystajac wlasnie z owego skrotu] i mam komunikat ze mam wersje 10 - jak to u was wyglada? Musisz wrzucic flasha pod IE... ;) Panowie mam prosbe, moze mi ktos wyeksportowac wpis GTA4 z rejestru i wrzucic na serwer? :) postawilem na nowo system i nie chce instalowac tego od nowa, a zapomnialem sobie wyeksportowac. Z gory dzieki i czekam ;) tutaj bedzie HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Rockstar Games\Grand Theft Auto IV Proszę bardzo: 3164165[/snapback] wcześniej była mowa o kupnie proca, ramu i grafy żeby pograć w jedną grę ;) cena tych wszystkich części na pewno przekroczy cenę konsoli. Wyjdź i nie wracaj IMO za pisanie w tym temacie o tym, że lepiej kupić konsole itd powinno być z miejsca 10%... Dzisiaj zakupiłem gre i już mi nerwy puszczaja. Instalacja, logowanie wszytsko. Uruchamiam gre pokazuje sie menu, wciskam start i po chwili wywala do windowsa z komunikatem "fatal error: rc 20" co jest grane? Moj komp x2 @ 2800mhz 2gb @ 1000mhz 8600 gt @ 750-1800-2000 Z tego co widze powinno smigac bez problemu. Mial ktos cos takiego? ;) Edytowane 7 Grudnia 2008 przez Lanc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRANDMASTER Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2008 jestes idiota czy tylko udajesz?nikogo nie obrażałem a ty to robisz. kupić konsole żeby pograć na PCo co chodzi :blink: Kupuje się konsolę żeby grać na konsoli bez takich głupich problemów. nie wiem jak chcesz kupić konsolę żeby grać na pc :/ rozumiem żeby były problemy przy piratach, jednak to są oryginalne gry kupione w sklepie i nawet ciężko niektórym jest zainstalować :/ To jest śmieszne co zrobili z tą grą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soundwave Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2008 kupić konsole żeby pograć na PC mądre walnij się w łeb człowieku jakby ktoś chciał grać na konsoli to by dawno grał Ah... też bym chciał mieć z te 15 lat... gdzie sa moderatorzy to jest temat o pc ludzieNo właśnie bo ktoś tu przegina pałkę... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ohuzo Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2008 Przy okazji: nowe drivery do Nvidii dostępne są tutaj: http://www.nzone.com/object/nzone_gtaiv_downloads.html. Użytkownicy ATI wciąż muszą czekać... I wiecie co? One DIAMETRALNIE poprawiają grafikę i płynność (sprawdziłem tuż przed oddaniem tekstu). Na testowym GF 8800 wszystkie detale skoczyły na High i gra w końcu nabrała rumieńców. Cóż - tak jak można było przypuszczać, w wysokich ustawieniach grafika przebija to, co znamy z konsol (wkrótce dostarczę garść screenów). Poczekajmy teraz spokojnie na patch, a gra z pewnością zajmie w historii należne jej miejsce. Ciekawe bo ja nie widzę najmniejszej różnicy a mam PC'ta z tą właśnie kartą: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2008 czy ktoś wie czy w wersji pc gta4 jest dostępny czołg ?Nie ma, jest tylko apache. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurniczek Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2008 W cenie tego CPU masz X360. I twoje problemy znikną raz na zawsze...heh a ten telewizor z sygnaturki 40 cali fullHD to gratisowo do konsoli dostales? :lol2: Wez juz lepiej nic tu nie pisz o konsolach bo glupoty opowiadasz. Wracajac do tematu to giera wypas, przeszedlem jakies 23% gry, ta srodkowa wyspa odblokowana i musze powiedziec, ze fajny kawalek miasta ;p duzo i duze wiezowce, ulice fajnie wygladaja (z kazdej strony wielkie reklamy), a w nocy to normalnie miodzo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OCM4n14k Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2008 Działa Wam social club? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianie Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2008 Wracajac do tematu to giera wypas, przeszedlem jakies 23% gry, ta srodkowa wyspa odblokowana i musze powiedziec, ze fajny kawalek miasta ;p duzo i duze wiezowce, ulice fajnie wygladaja (z kazdej strony wielkie reklamy), a w nocy to normalnie miodzo ;) No ładne to wszytko, ale w San Andreas był teren bardziej zróżnicowany (góry, pustynie, lasy) jak narazie na tych dwóch dużych wyspach co doszczegłem oprócz budynków to park. Ale i tak miasta sie cudnie prezentują. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrjancy Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2008 Działa cały czas. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OCM4n14k Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2008 Wreszcie załapał, przez 10 min się logowałem i wywalało, że nie może połączyć... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek46op Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2008 Ja nie mam żadnych problemów. Multiplayer chula aż miło. Po instalacji sterów beta nVidi optymalizowanych do GTA już gra się płynnie. Jest już dobrze - czekać na stabilne stery i patcha i będzie już całkowicie dobrze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jake79 Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2008 (edytowane) W końcu jakoś doszedłem do ładu. Żeby założyć konto na socialu trzeba było założyć nową skrzynkę na gmail. Żeby "upłynnić" grę trzeba było z kolei podkręcić procesor, z 2,53 na 3,1 Ghz (Chodzi o E 7200). Teraz działa bez problemu na sugerowanych ustawieniach. (A propos - mnożnik procesora i wartość zegara zmienia się zależnie od obciążenia?; nawet przy samej tylko windzie mnożnik i wartość zegara "skacze" z 6,0 na 9,5 (mnożnik) i 2,0 na 3,1 zegar - czy jest zatem sens korzystać z SpeedStep? - Czy takie "skakanie" jest dobre dla sprzętu?). Edytowane 7 Grudnia 2008 przez Jake79 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duelist Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2008 Tak jest, zależne od ustawień oszczędzania energii w biosie. Wyłączyłem to gdy zobaczyłem, że maksymalizowanie okienka rozmowy gg podnosi mi mnożnik ^^ Swoją drogą ciągle zastanawiam się czy nie kupić tej gry ^_^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viperus Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2008 W końcu jakoś doszedłem do ładu. Żeby założyć konto na socialu trzeba było założyć nową skrzynkę na gmail. Żeby "upłynnić" grę trzeba było z kolei podkręcić procesor, z 2,53 na 3,1 Ghz (Chodzi o E 7200). Teraz działa bez problemu na sugerowanych ustawieniach. (A propos - mnożnik procesora i wartość zegara zmienia się zależnie od obciążenia?; nawet przy samej tylko windzie mnożnik i wartość zegara "skacze" z 6,0 na 9,5 (mnożnik) i 2,0 na 3,1 zegar - czy jest zatem sens korzystać z SpeedStep? - Czy takie "skakanie" jest dobre dla sprzętu?). tak powinno być, to sie nazywa speedstep ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek46op Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2008 Swoją drogą ciągle zastanawiam się czy nie kupić tej gryKupić. Niedługo nowe stery pod ATI, patch do GTA czeka na akceptacje MS czyli na dniach się pojawi i będzie cool :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
caillain Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2008 Jesli tylko masz sprzet, ktory ja pociagnie to moim zdaniem odpowiedz jest oczywista. Tymczasem u mnie gra przestala dzialac po ktoryms restarcie systemu (oryginal z doinstalowanymi wszelakimi smieciami). Przynajmniej mam motywacje do przeinstalowania systemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trymek Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2008 (edytowane) o co chodzi :blink: Kupuje się konsolę żeby grać na konsoli bez takich głupich problemów. nie wiem jak chcesz kupić konsolę żeby grać na pc :/ rozumiem żeby były problemy przy piratach, jednak to są oryginalne gry kupione w sklepie i nawet ciężko niektórym jest zainstalować :/ To jest śmieszne co zrobili z tą grą. Czy was juz pogielo?? Co jak co, ale iksie problemow to jest od groma i to niestety te najgorsze z wrecz palacym sie hardwarem :lol2: Wiedz, ze GTA4 na konsole to wlasnie byl JEDEN WIELI PROBLEM i dlatego tak wszyscy czekali na wersje pecetowa, ktora narazie zawodzi. Idzcie stad, bo burdel robicie. Edytowane 7 Grudnia 2008 przez trymek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...