Gość MaRuH Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2008 Amen chciało by się powiedzieć. Jak zainstalowałem najnowsze stery to wszystko działa bardzo fajnie i nie mogę za bardzo narzekać, 5+ h gry i żadnego pulpity itp stąd osoby, które narzekają, że gra jest dupna po prostu muszą znaleźć odp stery ot co. LPKorn3324 jak tobie chodzi gta?, na jakich ustawieniach?, mamy w sumie podobne wydajnościowo sprzęty, chcę mniej więcej wiedzieć jak to u mnie będzie łazić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVyKoMp Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2008 (edytowane) Panowie mam problem - wrzuciłem muzę do User Music i tak czy siak tylko gadanie na Independence! dobra rozwiązane - trzeba było przeskanować... kurcze wziąłem ustawienia takie jak proponuje mi gra a i tak po chwili RESC10 masakra ! Edytowane 8 Grudnia 2008 przez NoVyKoMp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Charnaś Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2008 Wziałeś w opcjach audio scan music ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carck3r Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2008 Full Scan + auto scan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2008 (edytowane) HA! Dziala! GRAM! xD średnio jest 18 fps, ale dość dobrze chodzi, fakt faktem tnie, ale na takim sprzęcie myślałem że będzie gorzej. 800*600 wsio na min. [; Screeny: http://img150.imageshack.us/my.php?image=g...16453032zy0.jpg http://img150.imageshack.us/my.php?image=g...16373054yf2.jpg Parokrotna defragmentacja dysku pomogła - HUD załapał i kamera nie lata :D Statistics Average FPS: 22.33 Duration: 36.86 sec CPU Usage: 91% System memory usage: 80% Video memory usage: 93% Graphics Settings Video Mode: 800 x 600 (56 Hz) Texture Quality: Low Render Quality: Low View Distance: 1 Detail Distance: 1 Hardware Microsoft Windows XP Professional Dodatek Service Pack 3 Video Adapter: NVIDIA GeForce 7900 GT/GTO Video Driver version: 180.84 Audio Adapter: Realtek HD Audio output Intel® Core2 Duo CPU E4500 @ 2.20GHz Edytowane 8 Grudnia 2008 przez Drunk_ZoZol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cwaniak666 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2008 Panowie mam problem - wrzuciłem muzę do User Music i tak czy siak tylko gadanie na Independence! ustaw w opcjach audio na sekwencje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klataa Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2008 ustaw w opcjach audio na sekwencje Jest jakas opcja odblokowania zabezpieczenia zuzycia pamieci grafiki?? Mam 9800GX2 wiec mam w sumie 1gb pamieci lecz nie moge dac tekstur na high... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2008 Jest jakas opcja odblokowania zabezpieczenia zuzycia pamieci grafiki?? Mam 9800GX2 wiec mam w sumie 1gb pamieci lecz nie moge dac tekstur na high... commandline.txt + -nomemrestrict A dokladniej poszukaj bo juz bylo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
187 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2008 przyszlo juz komus gta z planety gier z allegro? bo cisnienie rosnie a gry jak nie bylo tak neima Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVyKoMp Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2008 Jest jakas opcja odblokowania zabezpieczenia zuzycia pamieci grafiki?? Mam 9800GX2 wiec mam w sumie 1gb pamieci lecz nie moge dac tekstur na high... ta gra nie wykorzystuje SLI, CF i x2 -.- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cwaniak666 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2008 Jest jakas opcja odblokowania zabezpieczenia zuzycia pamieci grafiki?? Mam 9800GX2 wiec mam w sumie 1gb pamieci lecz nie moge dac tekstur na high... ta gra nie wykorzystuje SLI, CF i x2 -.- to akurat bez znaczenie czy obsługuje czy nie w tym przypadku bo pamięć takiej grafiki jak 9800GX2 (2x512MB) się nie sumuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamski8 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2008 dzieki sterownika 180.70 tekstury pojawily sie i moge normalnie grac ale kiedy zminimalizuje gre i zmaksymalizuje to tekstur nie ma ;/ troche szkoda bo nie moge nawet pogadac na gg podczas gry ;o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2008 (edytowane) przyszlo juz komus gta z planety gier z allegro? bo cisnienie rosnie a gry jak nie bylo tak neima Coś jest nie tak, też już czekam trochę i dalej nie ma. Jak jutro nie przyjdzie to dzwonie co mi się nie uśmiecha bo dlaczego mam jeszcze płacić za ich głupotę. Powystawiali kilka aukcji w których wystawiali po 200szt gta potem jak sprzedało się 45szt zaraz zamykali i jest takich aukcji chyba z cztery, potem znów wystawiali aż w końcu zauważyli że nie mają tyle gier na stanie i musieli czekać na dostawę, śmiech na sali i żal. Edytowane 8 Grudnia 2008 przez maruh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boxer Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2008 Panowie ile macie klatek na Full Detal w 1680x1050 na 9600GT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klataa Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2008 A jak zagrac online? Niby zarejestrowałem sie w usłudze live ale jak daje aby mnie zalogowało to dostaje komunikat ze moj region nie jest obsługiwany:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2008 Bo trzeba było założyć konto na UK a nie na nasz "kraj"... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klataa Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2008 Bo trzeba było założyć konto na UK a nie na nasz "kraj"...Tylko ja nie moge zmienic na cos innego niz Polska,.,,, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2008 http://www.xbox.com/en-US/default.htm Wbijasz tu i zakładasz konto ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2008 (edytowane) Załóż sobie na stronce. Dobijają mnie te stery 180.84. Po zmianie z oficjalnych gra co jakiś czas mi się wysypuje z "out of video memory" Edytowane 8 Grudnia 2008 przez MariuszDW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1710 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2008 Coś jest nie tak, też już czekam trochę i dalej nie ma. Jak jutro nie przyjdzie to dzwonie co mi się nie uśmiecha bo dlaczego mam jeszcze płacić za ich głupotę. Powystawiali kilka aukcji w których wystawiali po 200szt gta potem jak sprzedało się 45szt zaraz zamykali i jest takich aukcji chyba z cztery, potem znów wystawiali aż w końcu zauważyli że nie mają tyle gier na stanie i musieli czekać na dostawę, śmiech na sali i żal.A trzeba było iśc do MM. Miałbyś od ręki, juz dawno bys grał i nie płacił za przesyłkę. :) Dlatego ja nie kupuje przez internet. No, dobra, może czasem kupuje, ale tylko jesli sklep jest w moim miescie i moge towar szybko odebrac ososbiscie. :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jake79 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2008 kolejna sprawa na catalystach 8.12beta cos dziwnie migaja mi tekstury drogi tzn sa obroce minimalnie kamere znikaja na ulamek sekundy i znow sie pojawiaja strasznie to irytujace oO widzial ktos cos takiego? U mnie jest podobne zjawisko. Mam ATI 4850 HD 512 ASUS TOP i najnowsze sterowniki. Da się zauważyć owe opóźnienia w zakresie doczytywania tekstur. Troszkę to wkurza ale ostatecznie nie jest to poważna rzecz. Właśnie niemalże skończyłem sprawy zawodowe 4 today i zamierzam zanurzyć się w Liberty City :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2008 (edytowane) A trzeba było iśc do MM. Miałbyś od ręki, juz dawno bys grał i nie płacił za przesyłkę. :) Dlatego ja nie kupuje przez internet. No, dobra, może czasem kupuje, ale tylko jesli sklep jest w moim miescie i moge towar szybko odebrac ososbiscie. :razz: Tylko w moim mieście nie ma MM :wink:, jest 45km od mojego miasta także po zakupach. Zamiast MM mam Media Expert ale tam nie mają gta4. Gdybym miał MM to wiadomo że bym kupił tam, cena przyzwoita i na miejscu. Edytowane 8 Grudnia 2008 przez maruh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malyna Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2008 ja juz im wystawilem negatyw - nie polecam nikomu tej firmy.. Cos mi sie wydaje ze pojade jutro do sklepu, a od PlanetyGier zazadam zwrotu kasy, bo nie wydaje mi sie zebym przed czwartkiem/piatkiem dostal paczke zal.pg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hyper_2002 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2008 Załóż sobie na stronce. Dobijają mnie te stery 180.84. Po zmianie z oficjalnych gra co jakiś czas mi się wysypuje z "out of video memory" Coś chyba w tym jest... przed chwilą też mi się wysypała" FATAL ERROR RSC10" bodajże... Właśnie czyszczę stery i zobaczę na nowo... PS. Mamy tą samą kartę. <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2008 (edytowane) ja juz im wystawilem negatyw - nie polecam nikomu tej firmy.. Cos mi sie wydaje ze pojade jutro do sklepu, a od PlanetyGier zazadam zwrotu kasy, bo nie wydaje mi sie zebym przed czwartkiem/piatkiem dostal paczke zal.pg Ja postaram się poczekać jeszcze do końca tego tyg, jeśli nie przyjdzie wystawie oczywiście negatywa i będę chciał zwrotu kasy. Nie wydaje mi się aby była to wina poczty, pewnie w ogóle nie wysłali. Edytowane 8 Grudnia 2008 przez maruh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jake79 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2008 U mnie jest podobne zjawisko. Mam ATI 4850 HD 512 ASUS TOP i najnowsze sterowniki. Da się zauważyć owe opóźnienia w zakresie doczytywania tekstur. Troszkę to wkurza ale ostatecznie nie jest to poważna rzecz. Właśnie niemalże skończyłem sprawy zawodowe 4 today i zamierzam zanurzyć się w Liberty City :wink: Dodatkowo sporadycznie zdarzają się anomalie przy wyświetlaniu podłoża, które gubi tekstury i staje się szare...Niech dadzą w końcu tego patcha. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzon4 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2008 kupiłem dzisiaj oryginał gta4. Zainstalowalem odpalam i [gluteus maximus] gra nie startuje. Pomyślałem prze reinstaluje sobie winde. Podczas deinstalacji gta pytalo mnie o dezaktywacje klucza. pomyslalem ze nie ma to sensu skoro zaraz będę instalował od nowa grę. Teraz ten klucz nie dziala a co najgorsze nie da sie cofnąc tej zmiany programem revoke. :( wiece co na to poradzić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2008 kupiłem dzisiaj oryginał gta4. Zainstalowalem odpalam i [gluteus maximus] gra nie startuje. Pomyślałem prze reinstaluje sobie winde. Podczas deinstalacji gta pytalo mnie o dezaktywacje klucza. pomyslalem ze nie ma to sensu skoro zaraz będę instalował od nowa grę. Teraz ten klucz nie dziala a co najgorsze nie da sie cofnąc tej zmiany programem revoke. :( wiece co na to poradzić? Tez zrobilem podobnie jak Ty, reinstall windy bez wywalania gry i nie mialem zadnych problemow z ponowna aktywacja. A jak objawia sie nie dzialanie? Blad ze klucz nie poprawny czy co? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2008 Gwoli tradycji i jako ciekawostka Win 2008 wersja testowa: Statistics Average FPS: 43.00 Duration: 36.90 sec CPU Usage: 95% System memory usage: 66% Video memory usage: 97% Graphics Settings Video Mode: 1280 x 1024 (75 Hz) Texture Quality: Medium Render Quality: High View Distance: 40 Detail Distance: 100 Hardware Microsoft® Windows Server® 2008 Standard Service Pack 1 Video Adapter: NVIDIA GeForce 8800 GT Video Driver version: 180.84 Audio Adapter: Speakers (Creative SB X-Fi) Intel® Core2 Duo CPU E8200 @ 3.6GHz Ciekawe czy w patchu dodadzą obsługę podwójnych kart - te półtora gigsa vramu wymagane przy wszystkim na high daje do myślenia ;) Jakby nie patrzeć już rok temu chłopaki zrobili grę, którą ciężko odpalić w 100% nawet dziś ... Jak oni te cienie przepchnęli przez kontrolę jakości? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cwaniak666 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2008 Gwoli tradycji i jako ciekawostka Win 2008 wersja testowa: Statistics Average FPS: 43.00 Duration: 36.90 sec CPU Usage: 95% System memory usage: 66% Video memory usage: 97% Graphics Settings Video Mode: 1280 x 1024 (75 Hz) Texture Quality: Medium Render Quality: High View Distance: 40 Detail Distance: 100 Hardware Microsoft® Windows Server® 2008 Standard Service Pack 1 Video Adapter: NVIDIA GeForce 8800 GT Video Driver version: 180.84 Audio Adapter: Speakers (Creative SB X-Fi) Intel® Core2 Duo CPU E8200 @ 3.6GHz Ciekawe czy w patchu dodadzą obsługę podwójnych kart - te półtora gigsa vramu wymagane przy wszystkim na high daje do myślenia ;) Jakby nie patrzeć już rok temu chłopaki zrobili grę, którą ciężko odpalić w 100% nawet dziś ... Jak oni te cienie przepchnęli przez kontrolę jakości? :blink: no dobra ale jak to się ma w odniesieniu do innego systemu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...