SubMaFioZo. Opublikowano 21 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2008 Koledzy mam problem..przeszedłem 48% gry i teraz chciałem właczyć grę i pisze load fail czy cos takiego i check your device co mam zrobic? dziwna sprawa mam pierwszy raz cos takiego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1710 Opublikowano 21 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2008 Koledzy mam problem..przeszedłem 48% gry i teraz chciałem właczyć grę i pisze load fail czy cos takiego i check your device co mam zrobic? dziwna sprawa mam pierwszy raz cos takiego...Może to jakas kolejna niedoróbka systemu zabezpieczeń SecuROM. Zapakuj do gry cracka, wtedy nie ma problemów z tym debilnym SecuROM-em. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedly Opublikowano 21 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2008 SPOLSZCZENIE DO GTA 4 ( 78% ) WEJDZ I SPRAWDZ !! http://allegro.pl/item511601921_spolszczen..._i_sprawdz.html jaki analfabeta :lol: zobaczcie jaki opis zrobił :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrjancy Opublikowano 21 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2008 To ONA hihi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1710 Opublikowano 21 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2008 jaki analfabeta :lol: zobaczcie jaki opis zrobił :lol2: Jakis dzieciak sciagnał to z torrenta i próbuje zarobic na tym pare groszy. :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makar06 Opublikowano 21 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2008 "Są już pierwsze screeny z GTA IV przeznaczonego na komputery Commodore 64 Oficjalna premiera 15.XI.2008r. Jak tłumaczą producenci : Cytat: "Zadbaliśmy o to, aby każdy mógł zagrać w naszą grę bez wydawania pieniędzy na nowy komputer czy konsole nowej generacji. Planujemy wydać GTA w wersji na PSX, Gameboy Advance, Pegasus. Zmartwiły nas bowiem głosy userów z polskich, rosyjskich i tureckich warezów, którzy boją się że aby zagrać w naszą super produkcję, będą musieli poprosić rodziców o nowego kompa na gwiadke o_O" poniżej zamieszczam wybrane screeny" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SubMaFioZo. Opublikowano 21 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2008 Może to jakas kolejna niedoróbka systemu zabezpieczeń SecuROM. Zapakuj do gry cracka, wtedy nie ma problemów z tym debilnym SecuROM-em. Nie pomaga ... ma ktoś może nowy sejw do gry ? tzn około 48 % ? wogole wkurzyłem sie na max Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logimen Opublikowano 21 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2008 Jak sie nazywa ta fura co wyglada z tylu jak Ford Mondeo poprzedniej generacjii i ma na masce wlot powietrza jak z Subaru Impreza ? Strasznie ciezko go spotkac, a jest fajowy. Moim zdaniem chyba nawet szybszy od kopii ferrari i corvetty, tyle ze przednio napedowy :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 21 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2008 (edytowane) no i nawet niezle na tym zarobi:)) 100sztuk prawie sprzedal po 5zl kazda niezle.... hehe jedna koperta kupila 95..... Edytowane 21 Grudnia 2008 przez Blue Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 21 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2008 (edytowane) Czy Was tez wnerwiaja niektore, strasznie "zaskryptowane" misje? Mam na mysli te ktore polegaja na sciganiu kogos na motocyklu lub samochodem, gdzie mozna w goscia ladowac tony kul (widac ze trafiam bo widac krew) a on i tak jedzie dalej bo musi nas gdzies "doprowadzic". Masakra... ps. poza tym nie wiem w ogole po co tu sie zarabia tyle kasy jak nie ma co z tym robic... zupelnie jak w Stalkerze SoC Edytowane 21 Grudnia 2008 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beereq Opublikowano 21 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2008 Czy ktoś mógłby mi powiedzieć jak znaleźć miejsca, gdzie można sobie doładować hp (coś zjeść?) Narazie to widzę to jedno, obok pierwszego storehouse'a i troszkę daleko mi tam jeździć... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p!Ck3r Opublikowano 21 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2008 w ziomali co hotdogi sprzedaja na ulicy, albo sode z automatu podwójną, sporo tego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SubMaFioZo. Opublikowano 21 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2008 (edytowane) Wspomoże mnie ktoś savem ~48 % gry? przeinstalowałem gre i nadal mam ten bład GRE przesinstalowałem juuz 3 razy dałem nowe save-y znalezione w necie i nadal mam to samo.. rejestr wyczyścilem etc.. Edytowane 21 Grudnia 2008 przez SubMaFioZo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duelist Opublikowano 21 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2008 Ale jesli masz 512MB karte to tekstury po jakims czasie (1-2sek z reguły) sie pojawiaja, a to denerwuje. Tak jest bo skoro nie ma tekstur to nie ma co procek robic ;)Mam właśnie tyle i nie doczytuje nic ^_^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beereq Opublikowano 21 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2008 Dzięki p!Ck3r za odpowiedź :) Wracając jeszcze na moment do płynności gry; dzisiaj bawiłem się w o/c ramu i okazało się, że widać gołym okiem +2fps przy pamiątkach na 1070Mhz CL5 w porównaniu z 754Mhz CL4 :) Dało się zauważyć, że mniej mieli dyskiem i nie ma takich przycinek na 1s, gdy coś tam się wczytywało. Teraz jest to praktycznie niezauważalne. Mhz górą ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedly Opublikowano 21 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2008 (edytowane) Dzięki p!Ck3r za odpowiedź :) Wracając jeszcze na moment do płynności gry; dzisiaj bawiłem się w o/c ramu i okazało się, że widać gołym okiem +2fps przy pamiątkach na 1070Mhz CL5 w porównaniu z 754Mhz CL4 :) Dało się zauważyć, że mniej mieli dyskiem i nie ma takich przycinek na 1s, gdy coś tam się wczytywało. Teraz jest to praktycznie niezauważalne. Mhz górą ;) A ja tam ograniczyłem rozdzielczość z 1920x1200 na 1680x1050 i mam +10FPS HA :razz: PS czy wie ktoś jak zagrać przez LAN w DOMU? Ja mam połączony komp z kompem brata przez kabel (skrętka) i w kazdej grze mozemy grać a w gta4 nie widać serva ani mojego ani brata. Edytowane 21 Grudnia 2008 przez kedly Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 21 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2008 (edytowane) Ja po przeczytaniu topicu tego i innych, wysłuchaniu opinii kilku kumpli, obejrzeniu wielu movie o wersji PC mimo ze mam kase nie kupuje jednak gta4 na pieca. Gwoździem do trumny był filmik porównawczy miedzy pc/kloc. Nie będę komuś dawał zarabiać za to ze nie odrobił pracy domowej. Co z tego ze gra jest świetna jak to jest [ciach!]iany port z konsoli ? To tak jakby napisać bardzo dobre wypracowanie (na piątkę) z masą błędów ortograficznych. Wątpię aby to kiedyś poprawili wiec w gta4 prawdopodobnie "nigdy" nie zagram (może na klocku albo może jak wydadzą ultra patcha albo może jak kompy z przyszłości, które udźwigną to bez żadnych problemów stanieją na tyle abym mógł sobie jednego kupić...). Oby do tego czasu jeszcze ktoś grał w multi ;]. PS czy wie ktoś jak zagrać przez LAN w DOMU? Ja mam połączony komp z kompem brata przez kabel (skrętka) i w kazdej grze mozemy grać a w gta4 nie widać serva ani mojego ani brata. gta4 to chyba tylko przez live leci ;]. Edytowane 21 Grudnia 2008 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 21 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2008 Jestem po reinstalacji Visty i tak jak myslalem bedzie problem z save'ami Robie wszysztko tak jak pisze na forum - kopiuje save'y -> format -> instalacja GTA (patch + nowy GFWL) -> tworze konto live offline -> podmieniam pliki i ..... nie dziala load failed.. Co mam z tym zrobic? Nie chce znou zaczynac gry od poczatku.. (Vista 32 bit Ultimate ENG) Na profilach online dziala to bezproblemu. Wrzuć to, bo na razie lepszego nie ma - http://forum.purepc.pl/Gry-f9/Gta-4-t23617...aq#entry3167140 FAQ'iem to by tego nie nazwal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedly Opublikowano 21 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2008 (edytowane) gta4 to chyba tylko przez live leci ;]. to było by bez sensu, więc zeby zagrać z bratem przez lan ktory siedzi w drugim pokoju musze kupić drugą gre i utworzyc drugie konto online? PFFF no aż takiej głupoty by chyba nie zrobili? Edytowane 21 Grudnia 2008 przez kedly Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p!Ck3r Opublikowano 21 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2008 (edytowane) nie no jest opcja LAN i mi się włącza mimo tego ze mam konto offline na tym windows games czy jak to tam, ale czemu nie znajduje wam serverów to pojęcia nie mam a tu moje zabawy z huśtawka :) Edytowane 21 Grudnia 2008 przez p!Ck3r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OCM4n14k Opublikowano 21 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2008 kedly, a wpisywałeś IP sieci lan tego kompa, na którym stoi serw? Powinno sie połączyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedly Opublikowano 21 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2008 kedly, a wpisywałeś IP sieci lan tego kompa, na którym stoi serw? Powinno sie połączyć. a powiesz mi jak w GTA 4 wpisać IP ? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OCM4n14k Opublikowano 21 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2008 (edytowane) Chyba da rade w telefonie, tak mi się wydaje. Jak wróce do swojego kompa to Ci powiem ;]. Edytowane 21 Grudnia 2008 przez OCM4n14k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedly Opublikowano 21 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2008 Chyba da rade w telefonie, tak mi się wydaje. Jak będe miał wróce do swojego kompa to Ci powiem ;]. a kiedy to nastąpi? PS. gta w xbox36o ma rozdziałke HD? 1280x720? jeśli tak to ja odpalilem u siebie na monitorze 24" i wygląda to strasznie, nawet AAx4 by tu nie pomoglo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OCM4n14k Opublikowano 21 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2008 (edytowane) Za chwile usiąde na drugi komputer i zobacze :P. EdiT: Jednak się myliłem, a wydawało mi się, że na 100% można wpisać IP. Edytowane 21 Grudnia 2008 przez OCM4n14k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cwaniak666 Opublikowano 21 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2008 PS. gta w xbox36o ma rozdziałke HD? 1280x720? jeśli tak to ja odpalilem u siebie na monitorze 24" i wygląda to strasznie, nawet AAx4 by tu nie pomoglo a jak ma wyglądać 1280x720 na ekranie 1920x1200 :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duelist Opublikowano 21 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2008 Porażka z tą grą. Reinstall -> skopane tekstury i oświetlenie, instalacja patch -> gra się już w ogóle nie włącza :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2008 (edytowane) a jak ma wyglądać 1280x720 na ekranie 1920x1200 :>Dokładnie, w dodatku takie porównanie o kant [gluteus maximus] robić. Edytowane 21 Grudnia 2008 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 21 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2008 Ciesze sie, że kupilem gta w dzien premiery, bo jakbym zaczekał i przeczytał jakie tu problemy niektórzy mają to chyba bym sie nie zdecydował, a u mnie i chodzi bez problemu i patch bez problemu sie zainstalował i nie wiesza sie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duelist Opublikowano 21 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2008 Za pierwszym razem mi też wszystko ładnie działało, już nawet pozbyłem się random BSODów, chciałem zrobić reinstall żeby pozbyć się patcha i sprawdzić jak gra chodzi na obecnych ustawieniach i totalna porażka teraz <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...