Skocz do zawartości
KaxxL

Gta 4

Rekomendowane odpowiedzi

Koledzy mam problem..przeszedłem 48% gry i teraz chciałem właczyć grę i pisze load fail czy cos takiego i check your device co mam zrobic? dziwna sprawa mam pierwszy raz cos takiego...

Może to jakas kolejna niedoróbka systemu zabezpieczeń SecuROM. Zapakuj do gry cracka, wtedy nie ma problemów z tym debilnym SecuROM-em.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"Są już pierwsze screeny z GTA IV przeznaczonego na komputery Commodore 64

Oficjalna premiera 15.XI.2008r.

Jak tłumaczą producenci :

Cytat:

"Zadbaliśmy o to, aby każdy mógł zagrać w naszą grę bez wydawania pieniędzy na nowy komputer czy konsole nowej generacji. Planujemy wydać GTA w wersji na PSX, Gameboy Advance, Pegasus. Zmartwiły nas bowiem głosy userów z polskich, rosyjskich i tureckich warezów, którzy boją się że aby zagrać w naszą super produkcję, będą musieli poprosić rodziców o nowego kompa na gwiadke o_O"

poniżej zamieszczam wybrane screeny"

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak sie nazywa ta fura co wyglada z tylu jak Ford Mondeo poprzedniej generacjii i ma na masce wlot powietrza jak z Subaru Impreza ? Strasznie ciezko go spotkac, a jest fajowy. Moim zdaniem chyba nawet szybszy od kopii ferrari i corvetty, tyle ze przednio napedowy :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy Was tez wnerwiaja niektore, strasznie "zaskryptowane" misje? Mam na mysli te ktore polegaja na sciganiu kogos na motocyklu lub samochodem, gdzie mozna w goscia ladowac tony kul (widac ze trafiam bo widac krew) a on i tak jedzie dalej bo musi nas gdzies "doprowadzic". Masakra...

ps. poza tym nie wiem w ogole po co tu sie zarabia tyle kasy jak nie ma co z tym robic... zupelnie jak w Stalkerze SoC

Edytowane przez CarsonPoland

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki p!Ck3r za odpowiedź :)

Wracając jeszcze na moment do płynności gry;

dzisiaj bawiłem się w o/c ramu i okazało się, że widać gołym okiem +2fps przy pamiątkach na 1070Mhz CL5 w porównaniu z 754Mhz CL4 :) Dało się zauważyć, że mniej mieli dyskiem i nie ma takich przycinek na 1s, gdy coś tam się wczytywało. Teraz jest to praktycznie niezauważalne. Mhz górą ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki p!Ck3r za odpowiedź :)

Wracając jeszcze na moment do płynności gry;

dzisiaj bawiłem się w o/c ramu i okazało się, że widać gołym okiem +2fps przy pamiątkach na 1070Mhz CL5 w porównaniu z 754Mhz CL4 :) Dało się zauważyć, że mniej mieli dyskiem i nie ma takich przycinek na 1s, gdy coś tam się wczytywało. Teraz jest to praktycznie niezauważalne. Mhz górą ;)

A ja tam ograniczyłem rozdzielczość z 1920x1200 na 1680x1050 i mam +10FPS HA :razz:

PS

czy wie ktoś jak zagrać przez LAN w DOMU? Ja mam połączony komp z kompem brata przez kabel (skrętka) i w kazdej grze mozemy grać a w gta4 nie widać serva ani mojego ani brata.

Edytowane przez kedly

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja po przeczytaniu topicu tego i innych, wysłuchaniu opinii kilku kumpli, obejrzeniu wielu movie o wersji PC mimo ze mam kase nie kupuje jednak gta4 na pieca. Gwoździem do trumny był filmik porównawczy miedzy pc/kloc. Nie będę komuś dawał zarabiać za to ze nie odrobił pracy domowej. Co z tego ze gra jest świetna jak to jest [ciach!]iany port z konsoli ? To tak jakby napisać bardzo dobre wypracowanie (na piątkę) z masą błędów ortograficznych. Wątpię aby to kiedyś poprawili wiec w gta4 prawdopodobnie "nigdy" nie zagram (może na klocku albo może jak wydadzą ultra patcha albo może jak kompy z przyszłości, które udźwigną to bez żadnych problemów stanieją na tyle abym mógł sobie jednego kupić...). Oby do tego czasu jeszcze ktoś grał w multi ;].

PS

czy wie ktoś jak zagrać przez LAN w DOMU? Ja mam połączony komp z kompem brata przez kabel (skrętka) i w kazdej grze mozemy grać a w gta4 nie widać serva ani mojego ani brata.

gta4 to chyba tylko przez live leci ;]. Edytowane przez yuucOm

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem po reinstalacji Visty i tak jak myslalem bedzie problem z save'ami :damage_wall:

Robie wszysztko tak jak pisze na forum - kopiuje save'y -> format -> instalacja GTA (patch + nowy GFWL) -> tworze konto live offline -> podmieniam pliki i ..... nie dziala load failed.. Co mam z tym zrobic? Nie chce znou zaczynac gry od poczatku..

(Vista 32 bit Ultimate ENG)

Na profilach online dziala to bezproblemu.

Wrzuć to, bo na razie lepszego nie ma - http://forum.purepc.pl/Gry-f9/Gta-4-t23617...aq#entry3167140

FAQ'iem to by tego nie nazwal.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gta4 to chyba tylko przez live leci ;].

to było by bez sensu, więc zeby zagrać z bratem przez lan ktory siedzi w drugim pokoju musze kupić drugą gre i utworzyc drugie konto online? PFFF no aż takiej głupoty by chyba nie zrobili?

Edytowane przez kedly

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie no jest opcja LAN i mi się włącza mimo tego ze mam konto offline na tym windows games czy jak to tam, ale czemu nie znajduje wam serverów to pojęcia nie mam

Dołączona grafika

a tu moje zabawy z huśtawka :)

Edytowane przez p!Ck3r

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba da rade w telefonie, tak mi się wydaje. Jak będe miał wróce do swojego kompa to Ci powiem ;].

a kiedy to nastąpi?

PS. gta w xbox36o ma rozdziałke HD? 1280x720? jeśli tak to ja odpalilem u siebie na monitorze 24" i wygląda to strasznie, nawet AAx4 by tu nie pomoglo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a jak ma wyglądać 1280x720 na ekranie 1920x1200 :>

Dokładnie, w dodatku takie porównanie o kant [gluteus maximus] robić. Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciesze sie, że kupilem gta w dzien premiery, bo jakbym zaczekał i przeczytał jakie tu problemy niektórzy mają to chyba bym sie nie zdecydował, a u mnie i chodzi bez problemu i patch bez problemu sie zainstalował i nie wiesza sie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi