kuebk Opublikowano 24 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2008 Tak, z niego odpalam grę No to niestety nie pomoge, bo ja mialem kiedys praktycznie identyczny problem z tym ze mi nawet Social Club nie startowal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2008 (edytowane) p!Ck3r - w momencie jak Francis kaze mi zabic Derricka to mam u niego 100% wiec raczej ciezko bedzie u nieg miec jakies misje, zas z drugiej strony to widze ze jak zabije Francisa to mi mam jakies 86% czyli pewnie z 1 misja jeszcze jest, ale jakos nie mam Francisa aktywnego. No i u Garrego mam 40%, jak kropne jego brata to bedzie mi dalej dawal misje? a jakie to ma znaczenie? wczuwamy się w fabułę i podejmujemy decyzję kto ma żyć a kto do piachu, ja kosiłem cwaniaczków którzy mieli wszystko a chcieli śmierci wszystkich innych nawet najbliższych z rodziny. Edytowane 24 Grudnia 2008 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 24 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2008 (edytowane) a jakie to ma znaczenie? wczuwamy się w fabułę i podejmujemy decyzję kto ma żyć a kto do piachu, ja kosiłem cwaniaczków którzy mieli wszystko a chcieli śmierci wszystkich innych nawet najbliższych z rodziny. To ze dla Ciebie nie ma - nie znaczy ze nie ma znaczenia dla kogos innego. Edytowane 24 Grudnia 2008 przez kuebk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p!Ck3r Opublikowano 24 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2008 p!Ck3r - w momencie jak Francis kaze mi zabic Derricka to mam u niego 100% wiec raczej ciezko bedzie u nieg miec jakies misje, zas z drugiej strony to widze ze jak zabije Francisa to mi mam jakies 86% czyli pewnie z 1 misja jeszcze jest, ale jakos nie mam Francisa aktywnego. No i u Garrego mam 40%, jak kropne jego brata to bedzie mi dalej dawal misje? TomekB - a wlacza Ci sie Social Club? » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "j" Derrick zawsze daje po zabiciu Francisa misje, możesz zrobić save przed tym i sie jeszcze upewnić. A Garry będzie dawać misje, nie dowiedzą się ze to ty zrobiłeś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Capricorn1 Opublikowano 24 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2008 sproboj te sterowniczki: http://pccentre.pl/download/details/Nvidia...XP_32bit/id=355 Dzięki wielkie, pomogło :) Działa świetnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kredek Opublikowano 24 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2008 jestem w polowie gry wlasnie zabilem Derrica i nie ma juz ikonek z misjami na mapie...czy to juz koniec gry?? w statsach jest napisane ze 50% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 24 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2008 Czekaj na telefony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kredek Opublikowano 24 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2008 czekam juz dlugo ale nikt nie dzwoni..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1710 Opublikowano 24 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2008 czekam juz dlugo ale nikt nie dzwoni.....Może zapomnieli zapłacić abonament i im telefon wyłączyli. :razz: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chezzo Opublikowano 24 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2008 czy mozna tu sluchac wlasnych mp3 ? jesli tak to gdzie je wrzucic ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razorex2 Opublikowano 24 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2008 Było już poruszane 100x, google również by nie zaszkodziło. ...\Moje Dokumenty\Rockstar Games\GTA IV\User Music Później w opcjach (Audio) trzeba włączyć skan. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1710 Opublikowano 24 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2008 (edytowane) Nie musisz wrzucac tam plików mp3. Wystarczy, że wrzucisz same skróty do empetrójek, które masz np. na innej partycji/dysku i tez bedzie grać. Edytowane 24 Grudnia 2008 przez pawel1710 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NZR Opublikowano 24 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2008 Wrzucilem te 2 pliki od Carsona i gra sie nie wlacza :lol: Mógłby ktos z łaski swojej podrzucic mi plik filelist.pak z X:\….\Grand Theft Auto IV\pc\data\ i handling.dat z X:\...\Grand Theft Auto IV\common\data\ ? Zapomnialem wczesniej zrobic backupu :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 24 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2008 (edytowane) a zrobiles to co bylo wczesniej (wyzej) napisane? :D ehhh... Edytowane 24 Grudnia 2008 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Google Opublikowano 24 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2008 A ja mam inny problem z grą mianowicie jeszcze 2 godzinki temu wszystko bylo ok a teraz ? zreszta sami zobaczcie: http://img126.imageshack.us/my.php?image=beztytuuat5.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nappy Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2008 To raczej problem z przekrecona grafa niz gra... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Google Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2008 To raczej problem z przekrecona grafa niz gra...Karta radek 4850x2 nie podkrecany ;] problem ustapil po ponowym uruchomieniu kompa a zrobil sie gdy 4 razy nacisnalem klawisz Q :blink: wiem ze to dziwne ale tak bylo ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duelist Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2008 Miałem to samo, tyle, że po reinstalce gry, restarty nic nie dawały. Pomogło przeinstalowanie sterów od grafiki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasażer Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2008 A wie ktos z jakich portow korzysta GTA4? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2008 Cz tylko ja z tu obecnych, nie mam problemów z GTA? No poza instalką, bo to piekło było ;] Ale tekstury naprawiłem rivką i od tamtej pory żadnych kłopotów :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nick126 Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2008 Ja też kłopotów zbytnich nie miałem, po za znikaniem głosu po wymianie... GRAFIKI ;| Ale gra tak nadrabia, że i to nie przeszkadza. Ja nawet nie wiem co wy tak na instalacje narzekacie. Mi to problemów nie sprawiło, normalna instalacja była, bez komplikacji. Carson - zniszczenia fajne. Jak pierwszy raz wystartowałem autem i lekko puknąłem taxi od razu się zaczęła palic :D Myślałem, że przesadziłeś, ale później było ok ;) A możesz coś zrobic by przy dachowaniu dach się wgniatał albo chociaż rysował? U mnie po takim wyczynie dach jak nowy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Google Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2008 Znowu grafa sie skopala ;/ ta gra to jeden wielki bug nawet po zmianie sterow do karty jest tak samo ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedly Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2008 Znowu grafa sie skopala ;/ ta gra to jeden wielki bug nawet po zmianie sterow do karty jest tak samo ... jak ktoś chce miec problemy (w przenośni) to je bedzie miał. Kazdy problem da sie rozwiazac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Google Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2008 No to napisz mi co mam z tym zrobic stery przeinstalowalem i nadal nic http://img126.imageshack.us/my.php?image=beztytuuat5.jpg :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jake79 Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2008 (edytowane) ja mam na viscie tak: C:\Users\V\Documents\Rockstar Games\GTA IV\User Music potem w optionsach skan i grają, radio indepence czy jakos tak ;P (czasem moze byc wstawka jakiegos wywiadu itd. nie jest jak w starych wersjach ze odrazu gra twoja muza) No qrwa, kiedy właśnie w ten sposób to robię...pojawia się komunikat o możliwości zmiany utworów za pomocą "n/b" i d**a :wink: Dalej lecą jakieś defaultowe bełty. W poprzednich częściach nie miałem z tym żadnych trudności a tu... p.s. O.k. coś tam zaczęło działać, choć niektórych przerywników nie można przewinąć. Edytowane 25 Grudnia 2008 przez Jake79 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NZR Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2008 a zrobiles to co bylo wczesniej (wyzej) napisane? :D ehhh... TZN ? :D mozesz podrzucic te swoje pliki ? : >:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2008 Cz tylko ja z tu obecnych, nie mam problemów z GTA? No poza instalką, bo to piekło było ;] Ale tekstury naprawiłem rivką i od tamtej pory żadnych kłopotów :PA można wiedzieć w jaki sposób ? :). Zbieram większość informacji na temat gta4 (np o sterach, patchach, jak usunąć ograniczenia, wyniki benhmarków na różnych kompach, redukcje blooma itp) i bedzie można niedługo dobre FAQ stworzyć. Jak macie jakieś przydatne tricki i tym podobne walcie na PW i sie FAQ zrobi :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hyper_2002 Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2008 Ja również na nic narzekać nie mogę... żadnych problemów z grą, a i płynność w pełni zachowana (po uprzednim wyłączeniu ClipCapture) przy najwyższych ustawieniach i rozdz. 1680x1050 . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logimen Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2008 Od przesiadki na platforme Intela i Q6600 przez 2 tyg zero problemow. Teraz zauwazylem tylko, ze gra troche spowolnila i tam gdzie bylo zazwyczaj 30 fps teraz potrafi byc 20fps i zaczela momentami przycinac. Dziwne, poki co da sie grac. Nic nowego szczegolnie nie instalowalem... everesta tylko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek46op Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2008 To normalne ze nieraz w radiu słychać takie dźwięki jakby telefon stal przy głośnikach i zaczął dzwonić? Takie tyry,tyry,tyry... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...