kredek Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2008 no i skonczylem gre, wybralem revange...ale w game progress bylo 60 %....gdzie jest pozostale 40%??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2008 A od kiedy w GTA mamy tylko wątek fabularny do zaliczenia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misieek Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2008 Mam 68% i co dalej ? :| nie ma żadnych misji? A co z tym Most Wanted? Jak to "aktywować"? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p!Ck3r Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2008 (edytowane) 100% Completion: Complete all missions - 68% Complete all 30 car thefts - 2% Complete all 50 stunts - 2.5% Collect all 200 pigeons - 2.5% Complete missions from all random characters - 5% Complete all 20 vigilante crimes - 2.5% Kill all 30 people on the list - 2.5% Beat someone on every activity - 5% Get all special abilities from your friends (doesn't include Dwayne or Roman and do the associated activities - 10% Edytowane 25 Grudnia 2008 przez p!Ck3r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kredek Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2008 100% Completion: Complete all missions - 68% Complete all 30 car thefts - 2% Complete all 50 stunts - 2.5% Collect all 200 pigeons - 2.5% Complete missions from all random characters - 5% Complete all 20 vigilante crimes - 2.5% Kill all 30 people on the list - 2.5% Beat someone on every activity - 5% Get all special abilities from your friends (doesn't include Dwayne or Roman and do the associated activities - 10% dzieki man...mnie interesuje tylko watek fabularny wiec gre uwazam za skonczona, a szkodabo jakas krotka, choc 96 misji to nie jest malo...gra jest swietna i co dziwne po skonczeniu jeszcze mi sie nie znudzila i gralbym bez konca..czekamy na jakis dodatek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2008 A można wiedzieć w jaki sposób ? :). Zbieram większość informacji na temat gta4 (np o sterach, patchach, jak usunąć ograniczenia, wyniki benhmarków na różnych kompach, redukcje blooma itp) i bedzie można niedługo dobre FAQ stworzyć. Jak macie jakieś przydatne tricki i tym podobne walcie na PW i sie FAQ zrobi :).Jeśli chodzi o tekstury i rive, to już pisałem ja i całkiem nie dawno jeden z forumowiczów screeny wrzucał. Default drivers, clean czy coś tam takiego jest pod rozwijalnymi strzałeczkami w głównym oknie rivy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2008 Jeśli chodzi o tekstury i rive, to już pisałem ja i całkiem nie dawno jeden z forumowiczów screeny wrzucał. Default drivers, clean czy coś tam takiego jest pod rozwijalnymi strzałeczkami w głównym oknie rivy.Chodzi zapewne o "Reset all driver's settings to their default values" ;). Ok dzięki, przyda sie tak jak FAQ do tego tematu ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shymeq Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2008 (edytowane) Oto moje małe zabawy z "handlingiem" Wóz strażacki o masie 100 ton :lol2::D Filmik na Youtube FILMIK na SC Edytowane 27 Grudnia 2008 przez Shymeq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g00dMan Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2008 Mam 68% i co dalej ? :| nie ma żadnych misji? A co z tym Most Wanted? Jak to "aktywować"? Most Wanted bierzesz z policyjnego komputera który jest w każdym radiowozie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logimen Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2008 Wie ktos moze dlaczego po zmianie parametrow auta w handling editorze i zapisaniu zmian one sie nie zapisuja ? Pliki maja zdjety atrybut READ ONLY, a mimo to ustawienia wracaja do fabrycznych :| Dziwne, bo np. bronie moge edytowac i grupy pojazdow :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2008 Oto moje małe zabawy z "handlingiem" Wóz strażacki o masie 100 ton :lol2::D FILMIK Coś szczególnego ustawiałeś że tekstury tak ładnie są wczytane? bo u mnie czasem jest tak że np gdy szybko jadę to tekstury drogi nie są wczytane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misieek Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2008 Most Wanted bierzesz z policyjnego komputera który jest w każdym radiowozie a to? Complete all 20 vigilante crimes - 2.5% Kill all 30 people on the list - 2.5% Beat someone on every activity - 5% Get all special abilities from your friends (doesn't include Dwayne or Roman and do the associated activities - 10% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasslehoff Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2008 ciekawe czemu, ale u mnie na Win XP gta wraz z systemem zabiera 1,3GB ramu, gdzie reszta? gdzies trzeba przydzielic ile gta ma do dyspozycji? sie tylko marnuje moje 4gb (rzeczywiste 3,25GB - 32bit system) po za tym denerwuja mnie powoli te straszne doczytywania textur :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nick126 Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2008 Oto moje małe zabawy z "handlingiem" Wóz strażacki o masie 100 ton :lol2::D FILMIK Jak się pobawić tym plikiem by pozmieniać wartości? [pliki od Carsona wrzucone] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek46op Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2008 Shymeq na jakich detalach grasz? Podaj je... bardzo ładnie Ci gra chodzi a tą samą kartę mamy :) Podaj swoje receptury :] Co do filmiku - szczeka opada. Brawo! ^_^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedly Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2008 Oto moje małe zabawy z "handlingiem" Wóz strażacki o masie 100 ton :lol2::D FILMIK fajnie ze sie wogole strona ładuje ...... <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p!Ck3r Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2008 (edytowane) a to? Complete all 20 vigilante crimes - 2.5% Kill all 30 people on the list - 2.5% Beat someone on every activity - 5% Get all special abilities from your friends (doesn't include Dwayne or Roman and do the associated activities - 10% Complete all 20 vigilante crimes - 2.5% - zabic 20 osob z komputera policji- current crimes Kill all 30 people on the list - 2.5% - Most Wanted Beat someone on every activity - 5% - tu chyba chodzi o wygranie w bila, kregle itd. Get all special abilities from your friends (doesn't include Dwayne or Roman and do the associated activities - 10% - trzymac na tyle dobrze z ziomkami zeby miec mozliwosc: od romana taxi, jacoba broń, bruciego heli, packiego bomby Edytowane 26 Grudnia 2008 przez p!Ck3r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2008 W trybie GTA Race trzeba czekac na wszystkich az znajda sie na mecie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g00dMan Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2008 a to? Complete all 20 vigilante crimes - 2.5% Kill all 30 people on the list - 2.5% Beat someone on every activity - 5% Get all special abilities from your friends (doesn't include Dwayne or Roman and do the associated activities - 10% vigilante crimes - komputer policyjny jak juz pisalem ;) Kill all 30 people on the list - jw ;) to jest właśnie to "Most Wanted " Na każdej wyspie jest po 10 kryminalistów. Beat someone on every activity - musisz z Brucie, Little Jacob i Packie skorzystać z każdej dostępnej rozrywki jak i pobić w każdej grze tj: Brucie - musisz iść popływać łodzią, iść się napić, zjeść coś, polatać helikopterem, wyskoczyć na przedstawienie, striptiz, wygrać w kręgle i darty; Little Jacob - darts, napić się, zjeść, bilard, show, striptiz; Packie - kręgle, darts, napić się, bilard, show, striptiz. Get all special abilities from your friends - musisz odblokować specjalne umiejętności Bruciego, Little Jacoba i Packiego. Umiejętność poszczególnego przyjaciele odblokuje się jeżeli osiągniesz wskaźnik "Like" na poziomie 75% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shymeq Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2008 Coś szczególnego ustawiałeś że tekstury tak ładnie są wczytane? bo u mnie czasem jest tak że np gdy szybko jadę to tekstury drogi nie są wczytane. Ja gram na takich ustawieniach rozdzielczość 1680x1050 texture quality medium render quality high View Distance 35 Detal distance 35 Vechicle density 100 Shadow density 3 najgorsze jest to że przy kodowaniu filmu przy użyciu wbudowanego w grę edytora, wykorzystywany jest tylko 1 rdzeń ! proca ;/ Jak się pobawić tym plikiem by pozmieniać wartości? [pliki od Carsona wrzucone] Gra ma zabezpieczenie także gdy po prostu edytujesz jakiś plik nie odpali się, musisz najpierw obejść zabezpieczenie. Najprościej to zrobisz używają tego programu GTAIV Magic Patcher v 1.0.1 Pliki modyfikujesz przy pomocy notatnika i zmieniasz poszczególne parametry, tak jak we wcześniejszych częściach GTA :) Dla tych którym nie chce się ładować link z Rockstar Social Club Podaję link do filmu na Youtube Film na Youtube Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodziej Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2008 Witam! Nie moge poradzic sobie z misją, w ktorej gonimy Dimitra. Przechodziłem juz z 5 razy i albo rozbijam się helikopterem albo dostaje rakietą ;/ Juz nie mm do tego siły. Prosiłbym o przejście tej jednej misij smile.gif Niżej podaję link do save'a: http://przeklej.pl/d/0000cr7j103p/sgta412 Po przejsciu proszę o przesłanie nadpisanego stanu gry. Z gry dziękuję! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2008 Gra ma zabezpieczenie także gdy po prostu edytujesz jakiś plik nie odpali się, musisz najpierw obejść zabezpieczenie. Najprościej to zrobisz używają tego programu GTAIV Magic Patcher v 1.0.1 Pliki modyfikujesz przy pomocy notatnika i zmieniasz poszczególne parametry, tak jak we wcześniejszych częściach GTA :) No przeciez o tym pisalem, niektorym to nawet sie posta w calosci nie chce przeczytac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2008 (edytowane) Oczywiscie mam problem ... blad ktory mnie neka tyczy sie gtaIV.exe i nie mam zielonego pojecia dlaczego ... poprostu jak gra ma wystartowac to widze ten cudowny blad (menu chodzi itp.). Jakies lekarstwo na to jest ?? I niech nikt nie pisze, ze tak sie dzieje na piracie i kup oryginal bo wydalem te 150 zl i juz sie grzeje przed kompem ... Edytowane 26 Grudnia 2008 przez Buziak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misieek Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zauważyliscie że jak jedziemy fura policyjna, zgasnie nam silnik ze nie mozemy odpalic i jak zadzwonimy na 911 to odrazu odpala i jedziem dalej? :0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2008 Oczywiscie mam problem ... blad ktory mnie neka tyczy sie gtaIV.exe i nie mam zielonego pojecia dlaczego ... poprostu jak gra ma wystartowac to widze ten cudowny blad (menu chodzi itp.). Jakies lekarstwo na to jest ?? I niech nikt nie pisze, ze tak sie dzieje na piracie i kup oryginal bo wydalem te 150 zl i juz sie grzeje przed kompem ...Aa....masz błąd....mhm...no to żeby go nie było to trzeba go zniwelować. Więcej nie pomożemy bo nawet nie napisałeś co to za błąd! :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misieek Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2008 Aa....masz błąd....mhm...no to żeby go nie było to trzeba go zniwelować. Więcej nie pomożemy bo nawet nie napisałeś co to za błąd! :P Może chciał się tylko tym podzielić... Dużo osób żyje ze swoim malutkim błędem :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2008 (edytowane) Aa....masz błąd....mhm...no to żeby go nie było to trzeba go zniwelować. Więcej nie pomożemy bo nawet nie napisałeś co to za błąd! :P Czytac nie umiesz ?? Blad zostal w pelni opisany chcesz screena zeby zobaczyc komunikat z windowsa ze aplikacja zostala zamknieta i problem tkwi w gta4.exe Napisalem rowniez, ze wlacza sie menu i po nacisnieciu start wywala mi blad aplikacji. Jasniej napisac sie tego nie da ... czy to na oryginalnym .execu czy na cracku caly czas widze ten piekny cudowny blad. Format nie pomogl. Edytowane 26 Grudnia 2008 przez Buziak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logimen Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2008 A mi sie popsuly kregle. Wchodze do kregielni, podchodze to obslugi i nic sie nie pokazuje. Nie moge kupic "kolejki" i nie moge grac. Co jest ? :| W zasadzie to juz tak mialem od poczatku, nie liczac pierwszej randki z Michelle, wtedy dzialaly. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sopel Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2008 Oto moje małe zabawy z "handlingiem" Wóz strażacki o masie 100 ton :lol2::D FILMIK No teraz wiem jak wygląda płynne gte IV ;] Próbował ktoś oderwać drzwi od wozu? tzn. stoi fura z otwartymi drzwiami,wsiadam do fury rozpędzam się i uderzam w drzwi.Moje auto rozpieprzone a drzwi nietknięte. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1710 Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2008 A mi sie popsuly kregle. Wchodze do kregielni, podchodze to obslugi i nic sie nie pokazuje. Nie moge kupic "kolejki" i nie moge grac. Co jest ? :| W zasadzie to juz tak mialem od poczatku, nie liczac pierwszej randki z Michelle, wtedy dzialaly.Moze wywiesili tam Twoje zdjecie na takiej gablotce z napisem: Tych klientów nie obsługujemy. ;) :razz: A tak na serio, to pierwsze słysze o takim problemie. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...