rafwlkp Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2008 Czytac nie umiesz ?? Blad zostal w pelni opisany chcesz screena zeby zobaczyc komunikat z windowsa ze aplikacja zostala zamknieta i problem tkwi w gta4.exe Napisalem rowniez, ze wlacza sie menu i po nacisnieciu start wywala mi blad aplikacji. Jasniej napisac sie tego nie da ... czy to na oryginalnym .execu czy na cracku caly czas widze ten piekny cudowny blad. Format nie pomogl. Kod błędu z raportu... skomplikowane jak jasna choinka :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zarcel Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2008 No teraz wiem jak wygląda płynne gte IV ;] Próbował ktoś oderwać drzwi od wozu? tzn. stoi fura z otwartymi drzwiami,wsiadam do fury rozpędzam się i uderzam w drzwi.Moje auto rozpieprzone a drzwi nietknięte. Tak, wsiadasz, nie pozwalasz mu zamykac drzwi i jadac do tylu zachaczasz o inny samochod i sie urywaja, sam sie zdziwilem ale fajny efekt :D byc moze tylko w tych co Ty jestes ale watpie. oczywiscie zachaczasz drzwiami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2008 Oczywiscie mam problem ... blad ktory mnie neka tyczy sie gtaIV.exe i nie mam zielonego pojecia dlaczego ... poprostu jak gra ma wystartowac to widze ten cudowny blad (menu chodzi itp.). Czytac nie umiesz ?? Blad zostal w pelni opisany chcesz screena zeby zobaczyc komunikat z windowsa ze aplikacja zostala zamknieta i problem tkwi w gta4.exe Napisalem rowniez, ze wlacza sie menu i po nacisnieciu start wywala mi blad aplikacji. Jasniej napisac sie tego nie da ... czy to na oryginalnym .execu czy na cracku caly czas widze ten piekny cudowny blad. Format nie pomogl. Wiesz, chciałem Ci tylko zwrócić uwagę na szersze opisanie problemu, ale skoro się wywnętrzniasz...to może i ja jestem ślepy. Ale porównując obie wypowiedzi nie widzę aby w pierwszej było napisane to co tak jasno przecież opisałeś ;] Gdzie na początku napisałeś że "aplikacja została zamknięta" albo że wywala po naciśnięciu start? Albo że ani crack ani reinstal nie pomógł? "blad ktory mnie neka tyczy sie gtaIV.exe", "oprostu jak gra ma wystartowac to widze ten cudowny blad (menu chodzi itp.)" [już nie mówię o tym, że skoro błąd występuje przy starcie gry to nie ma mowy o wyświetleniu menu ;) bo co innego uruchamianie a load. I myślę, że ja umiem jednak czytać a to u Ciebie jest problem ze sklecaniem zdań ;) No ale do rzeczy. Pierwsze co bym na twoim miejscu zrobił to reinstal i próbować na czystym systemie. Ale to zrobiłeś. Odepnij internet, wyłacz firewalle etc. Druga sprawa, sterowniki. Najnowsze wersje, jak nie to starsze, bo wątpie żebyś po reinstalce skonfigurował inaczej system niż poprzednio, a to w tym właśnie może być problem. Riva tuner, clean driver to default, a nóż pomoże. Odkręć sprzęt jeśli coś majstrowałeś. No i kombinuj, bo jakieś rozwiązanie jest na pewno ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2008 To jest jeden z bugów. Czasami się odrywają, czasami nie. Ot tak, zależy od nastroju... BTW Hammer policajów i jazda na gazie przez skrzyżowaniu i czekanie aż nawinie się jakaś taksóweczka = bezcenne xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misieek Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2008 No teraz wiem jak wygląda płynne gte IV ;] Próbował ktoś oderwać drzwi od wozu? tzn. stoi fura z otwartymi drzwiami,wsiadam do fury rozpędzam się i uderzam w drzwi.Moje auto rozpieprzone a drzwi nietknięte. U mnie jest ok, tzn. drzwi odpadaja. .....i u mnie tez tak płynnnie jest... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1710 Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2008 To jest jeden z bugów. Czasami się odrywają, czasami nie. Ot tak, zależy od nastroju... BTW Hammer policajów i jazda na gazie przez skrzyżowaniu i czekanie aż nawinie się jakaś taksóweczka = bezcenne xD Hummery w ogóle są super, do rozrób. Fajnie sie nimi jeździ po innych samochodach. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2008 (edytowane) Kod błędu z raportu... skomplikowane jak jasna choinka :blink: cos jeszcze ?? I jesli mialbym kod bledu rockstar to bym se to zrobil... Wiesz, chciałem Ci tylko zwrócić uwagę na szersze opisanie problemu, ale skoro się wywnętrzniasz...to może i ja jestem ślepy. Ale porównując obie wypowiedzi nie widzę aby w pierwszej było napisane to co tak jasno przecież opisałeś ;] Gdzie na początku napisałeś że "aplikacja została zamknięta" albo że wywala po naciśnięciu start? Albo że ani crack ani reinstal nie pomógł? "blad ktory mnie neka tyczy sie gtaIV.exe", "oprostu jak gra ma wystartowac to widze ten cudowny blad (menu chodzi itp.)" [już nie mówię o tym, że skoro błąd występuje przy starcie gry to nie ma mowy o wyświetleniu menu ;) bo co innego uruchamianie a load. I myślę, że ja umiem jednak czytać a to u Ciebie jest problem ze sklecaniem zdań ;) No ale do rzeczy. Pierwsze co bym na twoim miejscu zrobił to reinstal i próbować na czystym systemie. Ale to zrobiłeś. Odepnij internet, wyłacz firewalle etc. Druga sprawa, sterowniki. Najnowsze wersje, jak nie to starsze, bo wątpie żebyś po reinstalce skonfigurował inaczej system niż poprzednio, a to w tym właśnie może być problem. Riva tuner, clean driver to default, a nóż pomoże. Odkręć sprzęt jeśli coś majstrowałeś. No i kombinuj, bo jakieś rozwiązanie jest na pewno ;) Zgadzam sie, masz racje, kiedy napisalem ze przy wejsci do gry wywala mi blad chodzilo mi o gameplay ... moj blad. Sprzet odkrecany, postawilem nawet dla odmiany WinXP SP3 ENG i nadal to samo ... nie mam juz sil ... gre reinstalowalem juz ladnych kilka razy. Najnowsze stery do wszystkiego wliczajac myche i klache. Stracilem juz fene co jeszcze moge zmnienic zeby sprobowac odpalic gameplay... Edytowane 26 Grudnia 2008 przez Buziak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2008 A ja się tak jarałem nowym gta, skończyłem wątek fabularny, kilka mocniejszych rozwałek zaliczonych, kumple zadowoleni na 100% i ni ma co robić w tej grze - nuda jak w poprzednich wersjach. Sam tak mam? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudd Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2008 Jest jeszcze multi (mnie przynajmniej narazie wciąga ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jake79 Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2008 (edytowane) CZY JEST W PLANACH JAKAŚ PORZĄDNA ŁATKA? Po kilkunastu godzinach moja dobra wola jest na wyczerpaniu...dziwaczne spadki fps, doczyty tekstur, kiepskie sterowanie, blokowanie się postaci etc...To w końcu GTa i chciałoby się cieszyć nią w pełni, a nie na pół gwizdka :wink: ...do tego mój komputer trudnio nie jest najgorszy(vide IC2 duo @3,3 + Radeon 4850 asus top + 4 Gb ddr 2). Od strony technicznej jest to jedna z najgorszych lokalizacji. Mam wrażenie, że po wgraniu pierwszej quasi-łatki płynność się pogorszyła :blink: (chyba korzystanie z własnej muzyki nie ghra tu roli; czy tak?) Znacie jakieś triki na poprawienie kulejących technikaliów? Edytowane 26 Grudnia 2008 przez Jake79 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2008 Jest jeszcze multi (mnie przynajmniej narazie wciąga ;) )Na multi jakieś takie pustki, pewnie wszyscy się z fps-dropami zmagają :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misieek Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2008 No multi nie zaciekawe... Góra 20 osób gra...gdize w SA grałem po 50 osób minimum.... Tez mi się nudzi jak nie ma żadnych konkretnych misji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firo Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2008 moze glupie pytanie ale ... jak odpalic multi na polskiej wersji ? Jestem zarejestrowany w SC i WindowsLive , gdzie w ogole jest opcja multiplayer ? :D I czy mimo ze usluga WindowsLive nie jest dostepna w Polsce mozna legalnie grac nie obawiajac sie banow itp ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HanSolo Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2008 (edytowane) Od kilku dni walczyłem z uruchomieniem GTA4 (wersja 2xdvd 0x0008 i do tego crack razor1911). W końcu udało się odpalić. Ale nie jest tak pięknie. Czasem GTA4 odpali się, a czasem zawiesi się na początkowych napisach, albo w menu kursor się wiesza, działa baaardzo wolno i nie da się nic zrobić, a czasem jak wychodzę z gry to pojawia się pulpit i zwiecha kompa. Do tego mam strasznie mało fps. Niezależnie czy mam ustawione 1280x1024 i ustawienia high i medium czy mam 1024x768 i ustawienia low i low, to przez pierwsze 5-10 minut mam ok 30-40 fps, a później 5-15 :/. Da się coś z tym zrobić? Zastanawiam się czy jak kupię oryginał to będzie lepiej, ale boję się że wydam 140zł i dalej sobie nie pogram tak, jakbym chciał. Konfiguracja kompa to: Athlon 64 X2 6000+ @ 3,3GHz, DDR2 800MHz @825 MHz 4-4-4-12-2T GeIL, Asus 9800GTX2 512MB, Asus M2N-32SLI Deluxe nForce 590SLI, 2xWD6400AAKS RAID0. Edytowane 26 Grudnia 2008 przez HanSolo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2008 (edytowane) Od kilku dni walczyłem z uruchomieniem GTA4 (wersja 2xdvd 0x0008 i do tego crack razor1911). W końcu udało się odpalić. Ale nie jest tak pięknie. Czasem GTA4 odpali się, a czasem zawiesi się na początkowych napisach, albo w menu kursor się wiesza, działa baaardzo wolno i nie da się nic zrobić, a czasem jak wychodzę z gry to pojawia się pulpit i zwiecha kompa. Do tego mam strasznie mało fps. Niezależnie czy mam ustawione 1280x1024 i ustawienia high i medium czy mam 1024x768 i ustawienia low i low, to przez pierwsze 5-10 minut mam ok 30-40 fps, a później 5-15 :/. Da się coś z tym zrobić? Zastanawiam się czy jak kupię oryginał to będzie lepiej, ale boję się że wydam 140zł i dalej sobie nie pogram tak, jakbym chciał. Na forum GRY obowiązuje reguła 1 gra = 1 temat. Zanim założysz nowy temat o grze sprawdź w INDEKSIE GIER, czy taki temat już nie istnieje. Zabrania się udostępniania cracków, seriali, nielegalnych kopii gier oraz pytania o informacje umożliwiające ich zdobycie! Chyba już wiem czemu masz problemy ze spolszczeniem Fallouta 3... Powiedzmy ze narazie ostrzegam. Potem bedzie BAN. Propagowanie piractwa: * Początkujący użytkownicy 10% +14 dni ZPP. * Użytkownicy 10% +14 dni ZKU lub BAN od ręki (niepodważalna i ostateczna decyzja należy do moderatora). Przecież nie musisz we wszystkie gry grać jak leci. Masz dobrego kompa wiec pewnie Cie stać i na gre. Też bym chciał pograć w gta4 (mimo bugów) bo grałem troche na klocku + u kumpla na PC ale narazie nie mogę sobie na nie pozwolić ( i czekam na jeszcze jednego patcha)... Edytowane 26 Grudnia 2008 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HanSolo Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2008 (edytowane) Przecież nie musisz we wszystkie gry grać jak leci. Masz dobrego kompa wiec pewnie Cie stać i na gre. Też bym chciał pograć w gta4 (mimo bugów) bo grałem troche na klocku + u kumpla na PC ale narazie nie mogę sobie na nie pozwolić ( i czekam na jeszcze jednego patcha)... Chce kupić GTA4, ale trochę się obawiam że będzie dalej lipa straszna z niską wydajnością :(. Widzę że zamiast wydać 140zł na grę to muszę jeszcze zainwestować z 3000zł na nowy komputer, bo dochodzę do wniosku, że na tym moim to mogę się wordem i excelem bawić :). W takim wypadku będę musiał poczekać z rok czy dwa, aż zmienię komputer żeby pograć płynnie w GTA4 :(. A tak btw, czy jest sens dokupywać drugie 2GB ramu, żeby w sumie było 4x1GB do GTA4? Czy raczej ten zabieg nic nie da? Edytowane 26 Grudnia 2008 przez HanSolo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudesmen Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2008 Wydaje mi sie ze 2gb styka, u mnie gra bieze ok 1,3gb A co do kompa za 3k zł to pomyłka. Ja zaczalem gre na X2@ 2,6ghz + 2600xt - kiepsko, potem x2@2,6ghz + 3870 - tez kiepsko - z multi po kilku sekundach mnie wywalalo, potem x3@2,9ghz + 2600xt - grywalnie ale detale itp slabe, a gdy kupilem 9600gso gra wkoncu porzadnie zaczela chodzic, na duzo wyzszych detalach duzo wiecej fps i procek zaczal miec wieksze uzycie, wczesniej 60%, teraz 80% wiec jak widzisz upgrade za 900zł i jest fajnie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2008 (edytowane) A tak btw, czy jest sens dokupywać drugie 2GB ramu, żeby w sumie było 4x1GB do GTA4? Czy raczej ten zabieg nic nie da?Jak już będziesz miał te 4GB ram nie zapomnij kupić 64bitowy system operacyjny... bo w innym wypadku po co te 4GB? Wydaje mi sie ze 2gb styka, u mnie gra bieze ok 1,3gb A co do kompa za 3k zł to pomyłka. Ja zaczalem gre na X2@ 2,6ghz + 2600xt - kiepsko, potem x2@2,6ghz + 3870 - tez kiepsko - z multi po kilku sekundach mnie wywalalo, potem x3@2,9ghz + 2600xt - grywalnie ale detale itp slabe, a gdy kupilem 9600gso gra wkoncu porzadnie zaczela chodzic, na duzo wyzszych detalach duzo wiecej fps i procek zaczal miec wieksze uzycie, wczesniej 60%, teraz 80% wiec jak widzisz upgrade za 900zł i jest fajnie ;) Problem w tym że nie potrafisz dobrać odpowiednich komponentów, bo mając X2 i 2600 i zamieniając kartę na mocniejszą ale pozostawiając ten sam procesor zrobiłeś niepotrzebne upgrade, wystarczyło zamiast tak często wymieniać grafikę od razu kupić X3. Tak to wygląda jeśli chodzi o GTA4. Edytowane 27 Grudnia 2008 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziadek_bober Opublikowano 27 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2008 Śledzę ten wątek od czasu gdy pojawiło się gta na PC i bardzo dużo osób miało mniejsze, bądź większe problemy z tą grą. Ja się cieszyłem, że nie miałem: ani z instalacją, ani później w grze. No właśnie wszystko chodziło jak ta lala aż do wczoraj. Mianowicie od wczoraj nie goni mnie policja :blink: Gdy przejadę przez bramki nie płacąc to nic się nie dzieje! Mogę zabić ile osób chcę i też nic! Gdy strzelam do policji w samochodzie to zachowują się oni jak normalni ludzie z gry - czyli boją się i uciekają :blink: Dopiero jak się zabiję i wyjdę ze szpitala to wszystko po staremu jest i wtedy mnie gonią jak narozrabiam. Co ciekawe założyłem konto młodszemu bratu żeby mógł sobie grać i u niego w grze jest wszystko ok. Miał ktoś taki problem? Co o tym myślicie, od czego to może być? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HanSolo Opublikowano 27 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2008 Czyli GTA4 potrzebuje więcej niż 2 rdzenie procka :/. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 27 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2008 Jestem po kilku godzinach gry, gram na dosc niskich ustawieniach ale i tak gra ladnie wygląda, pomimo tego ze gra przytnie to i tak jest świetna, poprostu wciagą jak bagno. Żadnych błędów nie mam tylko czasem jakaś tam barierka sie nie pojawi, ale to rzadkość. IMHO gra zasługuje na 9/10, pół punkta odejmuje za wymagania a drugie pół za te różne bugi(których osobiscie nie uswiadczylem). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HanSolo Opublikowano 27 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2008 Jestem po kilku godzinach gry, gram na dosc niskich ustawieniach ale i tak gra ladnie wygląda, pomimo tego ze gra przytnie to i tak jest świetna, poprostu wciagą jak bagno. Żadnych błędów nie mam tylko czasem jakaś tam barierka sie nie pojawi, ale to rzadkość. IMHO gra zasługuje na 9/10, pół punkta odejmuje za wymagania a drugie pół za te różne bugi(których osobiscie nie uswiadczylem). Na jakich ustawieniach dokładnie grasz i jaki masz komputer? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba84_2005 Opublikowano 27 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2008 moze glupie pytanie ale ... jak odpalic multi na polskiej wersji ? Jestem zarejestrowany w SC i WindowsLive , gdzie w ogole jest opcja multiplayer ? :D I czy mimo ze usluga WindowsLive nie jest dostepna w Polsce mozna legalnie grac nie obawiajac sie banow itp ? Do multi wchodzisz przez telefon w grze. Aby pograć nie możesz mieć zarejestrowanego Windows Live na region polski inaczej wywala błąd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 27 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2008 a u mnie bez łatki działa okej sprzet jak w sigu, gram 1680, 1440, 1280, zależnie czy mi się chce przestawić, samochodów na 100, reszta domyślnie + render na maxa, płynnie 100% pytanie: co mi grozi jeśli nie lubię wozić kumpli na kręgle ?:P pytanie2: zasejwowałem z cheatem na bronie - mam niby zablokowane achiewment cleaned jakiś street. czym to grozi ? z tą grą da sie żyć, ja sobie zrobiłem wsadówkę która killuje rsgc i całą resztę śmiecia po grze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Google Opublikowano 27 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2008 A mi pojawil sie kolejny bug mianowicie lampy zaczely mi migac :huh: jak juz mowilem(pisalem) wczesniej ta gra to jeden wielki bug ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p!Ck3r Opublikowano 27 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2008 masz komputer zabugowany, ja żadnego problemu z gra nie miałem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 27 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2008 (edytowane) Czesc, Mam gre od 2 dni. Pomijajac fakt, ze musialem zorganizowac sobie dodatkowy dysk, na ktorym postawilem XP z SP3 (poniewaz na moim 2k3 gry nie dalo sie zainstalowac) spotkala mnie mila niespodzianka. Gra zainstalowala sie bez problemow, uruchomila sie bez problemow i gram na ustawieniach 1680x1050 MEDIUM/HIGH/35/90/90/9 i gra sie przyjemnie. Czasem (np. raz/dwa razy dziennie) mam wylot na pulpit. Czytajac jednak co sie u niektorych z ta gra dzieje to i tak jestem zadowolony. Denerwuje mnie jedna rzecz - czy da sie zablokowac kamere, zeby zawsze byla od tylu postaci/samochodu? Szczegolnie denerwujace jest to przy porwadzeniu auta gdy skrecam to czasem nie widze gdzie jade... Edytowane 27 Grudnia 2008 przez Martinii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedly Opublikowano 27 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2008 Czesc, Mam gre od 2 dni. Pomijajac fakt, ze musialem zorganizowac sobie dodatkowy dysk, na ktorym postawilem XP z SP3 (poniewaz na moim 2k3 gry nie dalo sie zainstalowac) spotkala mnie mila niespodzianka. Gra zainstalowala sie bez problemow, uruchomila sie bez problemow i gram na ustawieniach 1680x1050 MEDIUM/HIGH/35/90/90/9 i gra sie przyjemnie. Czasem (np. raz/dwa razy dziennie) mam wylot na pulpit. Czytajac jednak co sie u niektorych z ta gra dzieje to i tak jestem zadowolony. Denerwuje mnie jedna rzecz - czy da sie zablokowac kamere, zeby zawsze byla od tylu postaci/samochodu? Szczegolnie denerwujace jest to przy porwadzeniu auta gdy skrecam to czasem nie widze gdzie jade... kamera jeździ za "tobą" ale czasem zbyt wolno - przydaje sie klawisz wyrównania - w moim przypadku lusterko :P na 0,5sek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 27 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2008 Wiecie jak w pliku handling nazywa się ten policyjny Hummer? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek46op Opublikowano 27 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2008 Ta łatka pogarsza grę ... ale jak grać bez niej w MP? PS. Włączyłem blur'a na freemode gdzie było 30 osób i mnie na pulpit wywaliło xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...