logimen Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2008 najpierw magic, a pozniej dopiero jakikolwiek mod. Inaczej nie da rady. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ohuzo Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2008 Ja nie wiem co wy macie, czytam niektóre posty i śmiać mi się chce... A mi dobrze chodzi na medium na moim nowym lapku - Samsung NC10 :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2008 (edytowane) Statistics Average FPS: 36.98 Duration: 37.07 sec CPU Usage: 65% System memory usage: 49% Video memory usage: 77% Graphics Settings Video Mode: 1680 x 1050 (60 Hz) Texture Quality: Medium Render Quality: Very High View Distance: 35 Detail Distance: 50 Hardware Microsoft Windows XP Professional Dodatek Service Pack 3 Video Adapter: ATI Radeon HD 4800 Series Video Driver version: 6.14.10.6891 Audio Adapter: SoundMAX HD Audio Intel® Core2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz tak sie to prezentuje na nie kreconym procku. Frapsa nawet nie wlaczalem poniewaz drastyczny spadek fps zauwazylem chyba tylko dwa razy i w sumie tylko w nocy w dzien jest spoko. Na cale szczescie gra wciaga niesamowicie i dlatego tez wybaczam wszelakie problemy jakie mialem a, zeby odpalic gierke. Dzisiaj 4 razy robilem formata na 4 roznych windach i wkoncu chodzi. Jeszcze zobacze co to bedzie jak proca pocise na 3,4Ghz bo po instalce nie zmienialem taktow jeszcze... Statistics Average FPS: 47.94 Duration: 37.30 sec CPU Usage: 56% System memory usage: 48% Video memory usage: 79% Graphics Settings Video Mode: 1680 x 1050 (60 Hz) Texture Quality: Medium Render Quality: Very High View Distance: 35 Detail Distance: 50 Hardware Microsoft Windows XP Professional Dodatek Service Pack 3 Video Adapter: ATI Radeon HD 4800 Series Video Driver version: 6.14.10.6891 Audio Adapter: SoundMAX HD Audio Intel® Core2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz JAk widac po puszczeniu proca na 3,4 Ghz gierka dostaje kopa ... gra sie o wiele przyjemniej i jak narazie wiekszych dropow nie zauwazylem. Szkoda jedynie, ze karta nie ma na pokladzie 1GB :( Edytowane 28 Grudnia 2008 przez Buziak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2008 (edytowane) Ta gra to banan ŚWIĄTECZNY :) będą teraz wydawać patch`e przez pół roku Ale ogólnie premiera była zgodnie z planem nachapali się na święta Ludzie pod choinką znaleźli BUBLE ------------ Jak na razie świat czeka na kolejny patch od Rockstar`a, który powinien ważyć z 500MB i poprawić wszystkie błędy Ale raczej cudów nie ma się co spodziewać i kolejny patch będzie miał 25MB kolejny 20MB, kolejny 15MB itd :) Pozdro ----------- PS Na 7950GT znowu się powaliło, tekstury widać tylko metr przed samochodem a reszta to czarna dziura zrobiło się coś takiego http://www.rockstargames.com/support/gta4pc/docs/7900.doc Edytowane 28 Grudnia 2008 przez MAGIC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2008 U mnie też grę powaliło. Widzę skrzynki na listy, lampy, a drogi i budynków nie. Co bym nie zrobił to samo. Nowe stery, reinstall gry... W zasadzie przeszedłem więc chyba pora ją puścić do ludzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duelist Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2008 (edytowane) Jak na razie świat czeka na kolejny patch od Rockstar`a, który powinien ważyć z 500MB i poprawić wszystkie błędy Ale raczej cudów nie ma się co spodziewać i kolejny patch będzie miał 25MB kolejny 20MB, kolejny 15MB itd :) Po co Ci 500MB patch, jeśli pliki odpowiedzialne za to wszystko ważą ok 50-70MB? :wink: Sam silnik można poprawić 20MB patchem :) Edytowane 28 Grudnia 2008 przez Duelist Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boru91 Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2008 Ech nie liczcie na cuda... ani patch ani sterowniki nie zrobią karty graficznej MOCNĄ... ja sie przyzwyczaiłem do tych 10-15FPS i da sie jakoś grać ..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2008 (edytowane) Wiekszosc problemow z grafika wystepuje po zmianie sterow i nieodpowiednich ustawieniach w opcjach graficznych gry , w moim wypadku wszystkie textury przelonczyly sie na nizszy poziom gra dostala niesamowitego kopa 45-60fps ale jakosc grafiki mnie odpychala od monitora ;) Jedyna opcja w takim wypadku wykasowanie pliku : SETTINGS.CFG ktory to znajduje sie dosc gleboko w C:\Document and Settings\........ przy problemach z grafika warto ten plik czasami usunac sly44 Tragedia sie rozpocznie ja k bedziesz musial przechodzic bardziej skomplikowane misje wtedy potrzeba precyzyjnych ruchow ktore mozna uzyskac tylko dzieki odpowiednio wysokiemu framerate tak minimum powyzej 30fps gralem godzine z fps okolo 50 na codzien mam 25-40 naprawde kolosalna roznica Edytowane 28 Grudnia 2008 przez Mario2k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zajcev99 Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2008 Wiekszosc problemow z grafika wystepuje po zmianie sterow i nieodpowiednich ustawieniach w opcjach graficznych gry , w moim wypadku wszystkie textury przelonczyly sie na nizszy poziom gra dostala niesamowitego kopa 45-60fps ale jakosc grafiki mnie odpychala od monitora ;) Jedyna opcja w takim wypadku wykasowanie pliku : SETTINGS.CFG ktory to znajduje sie dosc gleboko w C:\Document and Settings\........ przy problemach z grafika warto ten plik czasami usunac Ehh ta optymalizacja na PC. mój kumpel zainstalował tego patcha i stery inne próbował i nie miał żadnej różnicy... tyle samo ciągle miał fpsów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boru91 Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2008 Wcale nie Mario wykonuje już takie misje i wcale nie jest najgorzej trzeba sie po prostu przyzwyczaić ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2008 Na kompie z podpisu smiga jak ta lala :) Zadnych zamulen, doczytywan Z tego co zauwazylem przez 1h gry to: -jak sie dlugo pali gume to opony wybuchaja ;p -przy duzym skoku auta mieka zawieszone podwoziem o asfalt uderzaja -chyba slyszalem po polsku "CO SIE DZIEJE" ale nie jestem pewien Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal92 Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2008 ma takie pytanko, gdzie się robi poboczne misje? bo główną fabułę już zaliczyłem i jakie auta można przerabiać w tym garażu co jest na tych przedmieściach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2008 Misje poboczne robisz u "przypadkowych" kolesi, takie małe zielone ludziki na gps'ie. Nie widzisz ich na dużej mapie, tylko na gps, gdy koło nich przejeżdżasz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2008 Jest tez kilka misji od pewnego goscia, ktory wytyczne daje zawsze przez rozmowe z budki telefonicznej ;) Budka oznaczona jest na mapie ikona celownika i podpisem "assassin". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g00dMan Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2008 (edytowane) ma takie pytanko, gdzie się robi poboczne misje? bo główną fabułę już zaliczyłem i jakie auta można przerabiać w tym garażu co jest na tych przedmieściach? Do tego co już powiedzieli CarsonPoland i Black_war dodam że jeszcze jakieś 40 zadań z policyjnego komputera, 10 misji od Little Jacob'a i misje od Brucie'go ;) Edytowane 28 Grudnia 2008 przez g00dMan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 29 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2008 (edytowane) Do tego jeszcze taksówki ale to do jakiejś tam misji później już sie nie da, no i umawianie się na randki z dziewczynami, wprawdzie nie są to misje ale też daje korzyści gdy masz ileś tam procent znajomości(tego że cie lubi) Edytowane 29 Grudnia 2008 przez demon92 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HanSolo Opublikowano 29 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2008 Jak wezwać taxi jak jestem pijany i nie chcę jechać własnym autem do domu ?:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kronox55 Opublikowano 29 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2008 a normalnie próbowałeś ? ;d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek46op Opublikowano 29 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2008 Na kompie z podpisu smiga jak ta lala :) Zadnych zamulen, doczytywan Z tego co zauwazylem przez 1h gry to: -jak sie dlugo pali gume to opony wybuchaja ;p -przy duzym skoku auta mieka zawieszone podwoziem o asfalt uderzaja -chyba slyszalem po polsku "CO SIE DZIEJE" ale nie jestem pewien Jakie detale? Po ulicach chodzą różni ludzie: polacy, ruscy, ukraińcy itp ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peedro Opublikowano 29 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2008 Jak wezwać taxi jak jestem pijany i nie chcę jechać własnym autem do domu ?:) Normalnie E naciskasz :> ja jednak proponuje pojeździć samochodem po pijaku :] wrażenia niezapomniane :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gulczas1985 Opublikowano 29 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2008 Panowie gierka niesamowicie wciąga... Wczoraj zacząłem grać w trybie Deathmatch w MP i muszę przyznać, że gra się niesamowicie :) I tak minęło magicznie 5h :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HanSolo Opublikowano 29 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2008 Normalnie E naciskasz :> ja jednak proponuje pojeździć samochodem po pijaku :] wrażenia niezapomniane :] Jeździłem po pijaku autem już 2 razy, bo nie wiedziałem jak taxi wezwać :D. Musze się teraz taxi przejechać :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OCM4n14k Opublikowano 29 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2008 Wskocz przed taxi i dopiero zagwizdaj ;], Niko po pijaku ma mniejszy zasięg gwizdu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowal_91 Opublikowano 29 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2008 (edytowane) Dzisiaj zauważyłem, że nie pokazuje mi ile mam amunicji w danej broni... Wie ktoś gdzie to można ustawić? edit: ok, przyczyną było podmienienie moda z prawdziwymi nazwami samochodów :D Edytowane 29 Grudnia 2008 przez Kowal_91 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian1024 Opublikowano 29 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2008 kowal ja to mialem tylko po wgraniu patcha i po restarcie gry wszystko bylo ok.sprawdz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 29 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2008 Jakie detale? Po ulicach chodzą różni ludzie: polacy, ruscy, ukraińcy itp ;] Samo ustawilo na med i high i chyba 25 draw distance Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 29 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2008 nie moge sie podciagnac, aby wczlapac sie do heli. wale spacje ale chlopakowi brak pary. trzeba miec jakas technik do tego czy jak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 29 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2008 A ja jak wzywam taxi i chce wsiasc to taksowkarz leci ;P Acha pytanko idzie gdzies zrobic save zeby zostalo rowniez autko ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 29 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2008 Po pijaku nigdy nie udało mi się taxi złapać, taksówkarze uciekają :D Poza tym żeby na trzeźwo wsiąść do taxi nie trzeba gwizdać, wystarczy od razu przytrzymać F i wsiada jako pasażer (jak jacyś są w środku to Niko ich wyrzuca :P). Żeby wskoczyć do heli trzeba nawalać w spacje ile wlezie. Ja cisnąłem dwoma kciukami na zmianę :P Żeby auto przy save zostało przed budynkiem musisz zatrzymać się w wyznaczonym żółtym polu przed hotelem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek46op Opublikowano 29 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2008 (edytowane) wff? Edytowane 29 Grudnia 2008 przez bartek46op Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...