KaxxL Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 A najgorze jest to ze jak potem oddzwaniasz to sekretarka:d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goru Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 Telefon mnie strasznie wnerwia, zawsze do mnie dzwonia w najmniej odpowiednich momentach. A ten z UL papers (czy jakos tak) to prawdziwy natret. Wiem ze jest opcja zablokowania fabuly w telefonie ale to nie o to chodzi. Jak odmowisz przyjecia misji to nie mina dwie minuty i znow tel dzwoni. Masakra... jak w "real life", z checia bym wyrzucil ten telefon w gta gdyby byla taka mozliwosc. Dokładnie, jest to tak denerwujące jak np. chcesz sobie polansować po mieście a tu jep koleś do ciebie dzwoni z misją i co dobre 2-3 minuty nie ważne ile razy nei odbierzesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziadek_bober Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 Co od tych telefonów to mnie irytuje bardziej, to że jade przez cale miasto do jakiegoś typa po misję a tu nagle, gdy jestem na miejscu, wysiadam z samochodu to dzwoni stary znajomy, z zapytaniem czy nie wyjdę z nim gdzieś (złośliwość normalnie). I teraz nie zgodzimy się to tracimy respect, a zgodzimy się to tracimy dużo czasu na dojazdy i zawsze ta policja gdzieś się napatoczy.... :razz: i misje idą w odstawke. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 Tak samo jest jak się zgodzisz z kimś wyjść ustawiasz się jedziesz po niego, a w tym czasie dzwoni inna osoba i tak zrezygnujesz z tego co jedziesz respect w dół olejesz tego co dzwoni też i tak źle i tak niedobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 To się nazywa REALIZM panowie... hehe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziadek_bober Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 Jeszcze jak się człowiek spóźni to tez sapy maja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 [..] Do fabuły też mam pewne 'ale'. Gra bardzo przypomina Hitmana. Ciągle kogoś zabijamy. Niko jest jak pies na posyłki. Każdemu chce pomagać "Ok, ty nic nie musisz robić, to ja to zrobię za Ciebie!". [..] Bo jakby nie patrzec potrzebuje hajsu to sie chyta wszystkiego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 W FC2 Wam to właśnie nie pasowało :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 W FC2 Wam to właśnie nie pasowało :PAle w GTA 4 nie masz drętwego modelu jazdy, nudy i wszędobylskiej "bezpłciowości" lecz niezłe dialogi, otoczkę fabularną, makabrę, radiostacje, policję i tony innych dupereli - w FC2 jest bieda ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duelist Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 Weeeeeeeeee :grin: Niezniszczalna bestia :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basik Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 Co dalej ? Nikt juz nie dzwoni z misjami, na mapie pusto, zaczalem robic misje dla policji i ganiac golabie. Ale % cos nie przybywa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 Spotkaj się z kimś, pojeździj po mieście ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 (edytowane) Jakieś wieści o nowych patchach ? ? ? oficjalne i nieoficjalne ważne żeby poprawiły błędy Edytowane 30 Grudnia 2008 przez MAGIC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nick126 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 Bo jakby nie patrzec potrzebuje hajsu to sie chyta wszystkiego.Hmm... Hasju? A po co mu ten hajsu? Jedyne co w tej 'fabule' fajnego to poszukiwanie 'special someone'. Kasa nie potrzebna. A zresztą... chwyta się wszystkiego dla pieniędzy... też takie drętwe i nudne. Rozwalasz każdego i wszystkie misje się na tym opierają... aż denerwujące to jest. Szkoda, że nie można podejmować więcej własnych decyzji o tym kogo zabić a kogo oszczędzić. » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "Chcą bym zabił drugiego, a potem sapią :)" Dimtri każe mi zabić Michaila - zabijam i Dimitri się mnie wypiera i strzela focha, że jak ja tak mogłem. Playboy chce bym zabił Dwayne - zabijam i to samo - sapie mi, że to jest nie fajne itp i zrywa kontakt... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "Chcą bym zabił drugiego, a potem sapią :)" Dimtri każe mi zabić Michaila - zabijam i Dimitri się mnie wypiera i strzela focha, że jak ja tak mogłem. Playboy chce bym zabił Dwayne - zabijam i to samo - sapie mi, że to jest nie fajne itp i zrywa kontakt... Bo jakbyś zrobił na odwrót, czyli wg własnych(bohatera gry) przekonań a nie to co ci każą, sprawy potoczyły by się na plus dla honoru. O to w tym chodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 (edytowane) Co wy z tym telefonem????????? Przyjmujecie propozycję spotkania, a zaraz potem oddzwaniacie z opcją anulowania planów. Respect nie ulega zmianie :) A jak już, to taxi i załatwiamy wszystko w 3 minuty... Edytowane 30 Grudnia 2008 przez Aquarium Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobra66646 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 Mam GTA IV kupiłem w Wigilie orginał , Na laptopie nie miałem internetu (dzisiaj przyszedł) Kiedy Porejstrowałem się tam w Social Club i w Windows Live Odpaliłem Gierkę , poszły wszystkie te 'r' i wyświetlił się napis 'Grand Theft Auto IV' I zrobił się czarny ekran , po kilku sekundach wyskakuje błąd GTA IV FATAL ERROR: UNABLE to create depth render target - Please re-install Directx/or install the latest video card driver To jest Laptop marki Acer Extensa System :Windows Vista Home Basic Procek : Intel Pentium Dual - Core 2.0 GHz 2gb ram Karta Graficzna : Intel Graphics Media Accelerator 732mb 4500M Prosze O Pomoc ! Z góry DZIĘKI ;d :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 Karta Graficzna : Intel Graphics Media Accelerator 732mb 4500MNa tym to se możesz pasjansa odpalić... a nie GTA4. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Auris Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 X4500? W laptopie mam X3100 i fajnie by bylo gdyby San Andreas mialo z 25kl/s w 800x600 i low :wink: Obstawiam ze roznica w wydajnosciach tych kart to jakies ~30% W koncu X4500 to chyba nastepca. Tak wiec w mim krotkim podsumowaniu zycze milej gry w GTASA (nie szalej z detalami) :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobra66646 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 A jaką kartę byś cie radzili ? ;d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saleen Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 W laptopie nie da sie zmienić karty graficznej 1. Kup se innego laptopa za 5000zł 2. Kup se X360 / PS3 3. Kup se komp stacjonarny jak chcesz grać Niestety, innych wyjść brak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobra66646 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 Mam stacjonarnego kompa ;p , muszę kartę graficzną wymienic radzili byscie jakies GeForc'a czy Radeona ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 (edytowane) W laptopie nie da sie zmienić karty graficznej Można wymienić jeśli karta jest dedykowana, a nie zintegrowana. Kobra66646 zależy jaki to komputer Edytowane 30 Grudnia 2008 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobra66646 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 Nie ;p nie zrozumieliśmy się W lapku nie chce zmieniac Tylko w PC stacjonarnym ;d i sie pytam jaką radzicie wsadzic ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 Nie ;p nie zrozumieliśmy się W lapku nie chce zmieniac Tylko w PC stacjonarnym ;d i sie pytam jaką radzicie wsadzic ? gtx280 jest dobra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NZR Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 kobra a moze podalbys swoj obecny konfig ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 gtx280 jest dobra Już z mody wyszły. GTX 295 to jest coś dla Ciebie, panie Kobra. ( XD ) 89% graczy uważa, że najważniejsza jest karta graficzna ... Takie znane słowa, myślę że dadzą do myślenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobra66646 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 kobra a moze podalbys swoj obecny konfig ? Ja w stacjonarnym nie mam sie czym szczycic Windows XP 1,50 gb ramu Procek Intel Celeron 2,80 GHz Karta Radeon X550 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 tutaj karta również nie pomoże Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...