majkick Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2009 a ja mam pytanie czy to prawda ze achievementy sa dostepne tylko w oryginalnej wersji gry ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2009 OMG ta ostatnia misja to porażka! Napierdzielam w spacje z prędkością dźwięku a Niko i tak spada :mur: :mur: Jak to przejść? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2009 Aaaargh.... Udało się komuś spotkać z Alex (www.craplist.net)? Na jej stronce wysyłam niby maila, ale potem czekam już jakieś 48h gry i nic... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1710 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2009 (edytowane) o kant [gluteus maximus] mozna sobie potluc subiektywne spostrzezenia nie poparte zadnymi dowodami, no i nawiazujac do twojego ostatniego posta odnosnie visty to chyba znalazl sie drugi wyjatek ktory umie ja skonfiugorwac by dzialala cacy T_TNie bede wymieniał wad Visty, bo to nie temat o tym. Co prawda nie znam Cię, ale prawdopodobnie o konfigurowaniu systemów wiem wiecej od ciebie. Mam z róznymi systemami operacyjnymi do czynienia już od 20 lat. I zreszta po co mam sie bawić w jakies durne konfigurowania Visty, jak XP-ek mi chodzi dobrze latami bez reinstalki i bez zadnego specjalnego konfigurowania żeby lepiej chodził. Wystarczy o system dbać, nie zasmiecac i oczyscic od czasu do czasu i chodzi swietnie?? No ale to jak wspomniałem nie temat o tym, wiec z mojej strony juz dośc offtopu. Na dodatek 73gt DDR2 :lol2: Ogólnie pozytywnie, a ja nie chce kupować ze względu na 86gt + PDC @ 3.2Ghz + 4GB ramu... :rolleyes: Coraz bardziej jednak korci mnie aby jednak spróbować :razz:Spokojnie możesz kupic tę grę. Ja gram na GF 7600GT 256MB GDDR3 i reszcie jak w sigu i w 800x600 na medium spokojnie da sie grac i gierka chodzi całkiem dobrze. Na Twoim 8600 tym bardziej bedzie sie dało grac i to zapewne w jakiejs wyzszej rozdziałce jak 800x600. :) Edytowane 4 Stycznia 2009 przez pawel1710 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2009 Nie bede wymieniał wad Visty, bo to nie temat o tym. Co prawda nie znam Cię, ale prawdopodobnie o konfigurowaniu systemów wiem wiecej od ciebie. Mam z róznymi systemami operacyjnymi do czynienia już od 20 lat. I zreszta po co mam sie bawić w jakies durne konfigurowania Visty, jak XP-ek mi chodzi dobrze latami bez reinstalki i bez zadnego specjalnego konfigurowania żeby lepiej chodził. Wystarczy o system dbać, nie zasmiecac i oczyscic od czasu do czasu i chodzi swietnie?? No ale to jak wspomniałem nie temat o tym, wiec z mojej strony juz dośc offtopu.XP bez konfiguracji potrafi być równie denerwujący co Vista bez konfigurowania. ps Z systemami masz do czynienia od 20 lat? W wieku 5 lat na commodore żeś kręcił śrubokrętem? :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smol__ar Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2009 Z systemami masz do czynienia od 20 lat? W wieku 5 lat na commodore żeś kręcił śrubokrętem? :lol2:Jak chodziłem do podstawówki to pamiętam że była kwestia typu "Pegasus ma opcje podłączenia do netu" tak więc ... różne cuda różne ;) Swoją drogą może ktoś zrobić upload oryginalnego pliku "visualSettings.dat" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2009 ... Swoją drogą może ktoś zrobić upload oryginalnego pliku "visualSettings.dat" visualSettings.dat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2009 Jak chodziłem do podstawówki to pamiętam że była kwestia typu "Pegasus ma opcje podłączenia do netu" tak więc ... różne cuda różne ;) Swoją drogą może ktoś zrobić upload oryginalnego pliku "visualSettings.dat" masz oryginalny plik na swoim dysku, jest dokladnie zaraz pod tym zmodyfikowanym i ma rozszerzenie *.MAGIC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2009 (edytowane) OMG ta ostatnia misja to porażka! Napierdzielam w spacje z prędkością dźwięku a Niko i tak spada :mur: :mur: Jak to przejść? czyli za szybko ;) cierpliwości ;P ja podchodzę do tej misji któryś raz » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - ostatnia misja 1. strzeliłem w motorówkę z dachu, więc mi zwiała 2. tuż przy jumpie się wywaliłem bo detail distance miałem ustawione na 10 i "wyskoczyła" mi beczka(boja czy co to było) 3. Jak wyżej , tyle że kamień i motor wylądował w wodzie 4. Nie wiedziałem że to ja mam stery nad helikopterem i wpadłem do wody ;P Jedyna misja z którą mam tyle problemów... Jutro przejdę. ;) Aaaargh.... Udało się komuś spotkać z Alex (www.craplist.net)? Na jej stronce wysyłam niby maila, ale potem czekam już jakieś 48h gry i nic... Bądź cierpliwy, mi odpisała chyba po 4 dniach. ;) Generalnie to pamiętaj : -Perseus -Turismo (z pobliskiego salonu) -Show (komediowy najbliżej) albo Strip Club. Pamiętaj, żeby na pierwszej randce założyć inną koszulę, spodnie i buty niż na spotkaniu. A Foundness 100% za pierwszym razem gwarantowane. ;) (samo spotkanie da 70% a randka dobije do 100%). I ciesz się zniżkami 50% na ubrania w LC. :) Edytowane 4 Stycznia 2009 przez MaciekCi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowal_91 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2009 (edytowane) próbowałem go dorwać :P Edytowane 4 Stycznia 2009 przez Kowal_91 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1710 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2009 (edytowane) XP bez konfiguracji potrafi być równie denerwujący co Vista bez konfigurowania.Jak ktos nie dba o system, to tak. Zadbany XP chodzi bez problemów i bez reinstalowania latami. ps Z systemami masz do czynienia od 20 lat? W wieku 5 lat na commodore żeś kręcił śrubokrętem? :lol2: W wieku 5 lat już sie interesowałem Windowsem i Amiga OS. Co prawda wtedy nie umiałem jeszcze wielu rzeczy, bo byłem mały i dopiero poznawałem komputery i systemy, ale jak na 5 latka znałem sie na tym dobrze i od tamtej pory cały czas interesuje sie OS-ami. C64 nigdy nie miałem i tylko od czasu do czasu pogrywałem na tym komputerze u kumpla. ;) Edytowane 4 Stycznia 2009 przez pawel1710 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logimen Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2009 Rozbrajajace sa teksty przechodniow itp. :D Przejezdzam kolo dziwki, a ona: "Suck my titties and fuck off" albo uderzajac w jakis samochod jego kierowca krzyczy: "Where's my fucking baseball bat ?!" :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makar06 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2009 Sa nawet polskie słowa raz prawie potraciłem kobiete i powiedziała cholera jasna xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2009 Ja slyszalem: "Cholera jasna!", "Co za ciach!o!" i "Co tu sie dzieje?!" :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misieek Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2009 A ja jeszcze nic a grałem 80 godzin :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek46op Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2009 (edytowane) Polacy + multiplayer + mody = :lol2: Edytowane 5 Stycznia 2009 przez bartek46op Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamboocha Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2009 Na dodatek 73gt DDR2 :lol2: Ogólnie pozytywnie, a ja nie chce kupować ze względu na 86gt + PDC @ 3.2Ghz + 4GB ramu... :rolleyes: Coraz bardziej jednak korci mnie aby jednak spróbować :razz:ja mam to co w podpisie i na srednich ustawieniach mozna pograc. nie czaj sie bo gierka strasznie wciaga ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Helldud3 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2009 zawsze był czołg w gta a czemu w IV go nie ma :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2009 Czy ktoś może zrobić upa pliku z ustawieniami na sztywno rozdziałki i detali? Nie pamiętam jak się nazywał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2009 Rozbrajajace sa teksty przechodniow itp. :D Przejezdzam kolo dziwki, a ona: "Suck my titties and fuck off" albo uderzajac w jakis samochod jego kierowca krzyczy: "Where's my fucking baseball bat ?!" :D :D "Okey, that's enough - I'll buy a gun." - starsza kobieta. :D Ja slyszalem: "Cholera jasna!", "Co za [ciach!]o!" i "Co tu sie dzieje?!" :) Możesz powiedzieć, mniej więcej gdzie ? ;) Tzn. na której wyspie i w jakim regionie. ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2009 Jeszcze "Uważaj!" i "Przepraszam". Polskie teksty słyszałem niedaleko pierwszego mieszkania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2009 Będę musiał pobiegać między ludźmi bo jeszcze niczego polskiego nie słyszałem. :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2009 Ja słyszałem "O mój Boże" :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2009 Grałem mało, ale też nigdy nie słyszałem polskiego tekstu. Może jesteście tak zafascynowani grą, że sami słyszycie te odzywki ? xD Brata się pytałem i tez nigdy nie słyszał. . . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2009 Gadają gadają, wystarczy pobiegać "po ludziach" w pierwszej dzielnicy :) Wczoraj w Bohanie puknąłem jakiegoś gostka, który naprawiał sobie autko - usłyszałem Scheisse! :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2009 Może jesteście tak zafascynowani grą, że sami słyszycie te odzywki ? xD :blink: No większej głupoty dawno nie czytałem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zaraz wielkie oburzenie. Ot takie moje stwierdzenie było i jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2009 Niemiecki owszem, słyszałem kilka razy. ;) Podobała mi się jeszcze rozmowa z Dwaynem , kiedy D mówi jaki to on jest biedny "no food , no books , no education, no money ... " a Niko mu na to że nie miał elektryczności do 12 roku życia :lol: Zgasił murzynka konkretnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamper1 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2009 jest dużo odzywek po polsku!! a nawet przekleństw, kto nie wierzy niech sobie pobiega i po popycha ludzi.... i zobaczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luckyx Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2009 zobaczylem jak chodzi gta4 na quadzie z 9800gt - kupuje x360 arcade. Wydanie tej gry w takiej postaci jest skandalem, i jak malo ktora powinno sie ja piracic zeby Rockstar sie nauczylo ze traktujac klienta jak zlodzieja daleko nie zajedzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...