Skocz do zawartości
KaxxL

Gta 4

Rekomendowane odpowiedzi

o kant [gluteus maximus] mozna sobie potluc subiektywne spostrzezenia nie poparte zadnymi dowodami, no i nawiazujac do twojego ostatniego posta odnosnie visty to chyba znalazl sie drugi wyjatek ktory umie ja skonfiugorwac by dzialala cacy T_T

Nie bede wymieniał wad Visty, bo to nie temat o tym. Co prawda nie znam Cię, ale prawdopodobnie o konfigurowaniu systemów wiem wiecej od ciebie. Mam z róznymi systemami operacyjnymi do czynienia już od 20 lat. I zreszta po co mam sie bawić w jakies durne konfigurowania Visty, jak XP-ek mi chodzi dobrze latami bez reinstalki i bez zadnego specjalnego konfigurowania żeby lepiej chodził. Wystarczy o system dbać, nie zasmiecac i oczyscic od czasu do czasu i chodzi swietnie?? No ale to jak wspomniałem nie temat o tym, wiec z mojej strony juz dośc offtopu.

Na dodatek 73gt DDR2 :lol2: Ogólnie pozytywnie, a ja nie chce kupować ze względu na 86gt + PDC @ 3.2Ghz + 4GB ramu... :rolleyes: Coraz bardziej jednak korci mnie aby jednak spróbować :razz:

Spokojnie możesz kupic tę grę. Ja gram na GF 7600GT 256MB GDDR3 i reszcie jak w sigu i w 800x600 na medium spokojnie da sie grac i gierka chodzi całkiem dobrze. Na Twoim 8600 tym bardziej bedzie sie dało grac i to zapewne w jakiejs wyzszej rozdziałce jak 800x600. :) Edytowane przez pawel1710

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie bede wymieniał wad Visty, bo to nie temat o tym. Co prawda nie znam Cię, ale prawdopodobnie o konfigurowaniu systemów wiem wiecej od ciebie. Mam z róznymi systemami operacyjnymi do czynienia już od 20 lat. I zreszta po co mam sie bawić w jakies durne konfigurowania Visty, jak XP-ek mi chodzi dobrze latami bez reinstalki i bez zadnego specjalnego konfigurowania żeby lepiej chodził. Wystarczy o system dbać, nie zasmiecac i oczyscic od czasu do czasu i chodzi swietnie?? No ale to jak wspomniałem nie temat o tym, wiec z mojej strony juz dośc offtopu.

XP bez konfiguracji potrafi być równie denerwujący co Vista bez konfigurowania.

ps

Z systemami masz do czynienia od 20 lat? W wieku 5 lat na commodore żeś kręcił śrubokrętem? :lol2:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z systemami masz do czynienia od 20 lat? W wieku 5 lat na commodore żeś kręcił śrubokrętem? :lol2:

Jak chodziłem do podstawówki to pamiętam że była kwestia typu "Pegasus ma opcje podłączenia do netu" tak więc ... różne cuda różne ;)

Swoją drogą może ktoś zrobić upload oryginalnego pliku "visualSettings.dat"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak chodziłem do podstawówki to pamiętam że była kwestia typu "Pegasus ma opcje podłączenia do netu" tak więc ... różne cuda różne ;)

Swoją drogą może ktoś zrobić upload oryginalnego pliku "visualSettings.dat"

masz oryginalny plik na swoim dysku, jest dokladnie zaraz pod tym zmodyfikowanym i ma rozszerzenie *.MAGIC

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

OMG ta ostatnia misja to porażka! Napierdzielam w spacje z prędkością dźwięku a Niko i tak spada :mur: :mur: Jak to przejść?

czyli za szybko ;) cierpliwości ;P ja podchodzę do tej misji któryś raz

» Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - ostatnia misja

Jedyna misja z którą mam tyle problemów... Jutro przejdę. ;)  

Aaaargh.... Udało się komuś spotkać z Alex (www.craplist.net)? Na jej stronce wysyłam niby maila, ale potem czekam już jakieś 48h gry i nic...

Bądź cierpliwy, mi odpisała chyba po 4 dniach. ;) Generalnie to pamiętaj :

-Perseus

-Turismo (z pobliskiego salonu)

-Show (komediowy najbliżej) albo Strip Club.

Pamiętaj, żeby na pierwszej randce założyć inną koszulę, spodnie i buty niż na spotkaniu. A Foundness 100% za pierwszym razem gwarantowane. ;)  (samo spotkanie da 70% a randka dobije do 100%). I ciesz się zniżkami 50% na ubrania w LC. :) 

Edytowane przez MaciekCi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

XP bez konfiguracji potrafi być równie denerwujący co Vista bez konfigurowania.

Jak ktos nie dba o system, to tak. Zadbany XP chodzi bez problemów i bez reinstalowania latami.

ps

W wieku 5 lat już sie interesowałem Windowsem i Amiga OS. Co prawda wtedy nie umiałem jeszcze wielu rzeczy, bo byłem mały i dopiero poznawałem komputery i systemy, ale jak na 5 latka znałem sie na tym dobrze i od tamtej pory cały czas interesuje sie OS-ami. C64 nigdy nie miałem i tylko od czasu do czasu pogrywałem na tym komputerze u kumpla. ;) Edytowane przez pawel1710

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na dodatek 73gt DDR2 :lol2: Ogólnie pozytywnie, a ja nie chce kupować ze względu na 86gt + PDC @ 3.2Ghz + 4GB ramu... :rolleyes: Coraz bardziej jednak korci mnie aby jednak spróbować :razz:

ja mam to co w podpisie i na srednich ustawieniach mozna pograc. nie czaj sie bo gierka strasznie wciaga ;p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rozbrajajace sa teksty przechodniow itp. :D

Przejezdzam kolo dziwki, a ona: "Suck my titties and fuck off" albo uderzajac w jakis samochod jego kierowca krzyczy: "Where's my fucking baseball bat ?!" :D :D

"Okey, that's enough - I'll buy a gun." - starsza kobieta. :D 

Ja slyszalem: "Cholera jasna!", "Co za [ciach!]o!" i "Co tu sie dzieje?!" :)

Możesz powiedzieć, mniej więcej gdzie ? ;) Tzn. na której wyspie i w jakim regionie. ? :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niemiecki owszem, słyszałem kilka razy. ;)

Podobała mi się jeszcze rozmowa z Dwaynem , kiedy D mówi jaki to on jest biedny "no food , no books , no education, no money ... " a Niko mu na to że nie miał elektryczności do 12 roku życia :lol: Zgasił murzynka konkretnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi