Gość chronicsmoke Opublikowano 25 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2009 Ile u was sie GTA IV instaluje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beereq Opublikowano 25 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2009 Panie i panowie Mam problem z GTA. Pierwsza sprawa - misja "late checkout" (jakoś tak) ładuje się w nieskończoność - próbowałem z 10 razy i za każdym razem jest to samo. Zna ktoś na to sposób? Wyczytałem na google, że może pomóc przejście innej misji i dopiero tej. Tak więc próbuję przejść inną misję - nazywa się chyba "Hate the Haters" - to ta gdzie jedzie się z florianem do parku, a jego ktoś ma niby zaatakować. Problem jest taki, że muszę trzymać pewien dystans od Floriana, a nie ważne jaki trzymam misja zostaje przerwana, bo albo jestem za blisko, albo za daleko. Nie ogaraniam! Pomoże ktoś rozwiązać moje 2 problemy? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 25 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2009 Dobrze, że można zaktualizować live :(-mikroszit. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2009 Panie i panowie Mam problem z GTA. Pierwsza sprawa - misja "late checkout" (jakoś tak) ładuje się w nieskończoność - próbowałem z 10 razy i za każdym razem jest to samo. Zna ktoś na to sposób? Pewnie za każdym razem wjeżdżasz na tą strzałkę autem... wyjdź z auta i po prostu podejdź do punktu misji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beereq Opublikowano 25 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2009 Dzięki za zainteresowanie. Z problemem numer 2 poradziłem już sobie. Ale ta misja "late checkout" mnie przerasta. Oczywiście wysiadam z auta i wchodzę do strzałki. Zostawiałem już nieraz samochód kilka ulic dalej, ale to nic nie zmienia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 25 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2009 (edytowane) Sprawdzcie sobie te stery XTreme-G_185.20 --> http://hosted.filefront.com/gozilla1 :) Sprawdzę chętnie... jak z jakością obrazu bo pamiętam, sięgając pamięcią kilka pokoleń kart wstecz, poziom tych sterowników był na bardzo wysokim poziomie. Super jakość obrazu połączony z ewidentnym wzrostem wydajności względem "drajwerów" od "enwidi". :wink: Edytowane 25 Stycznia 2009 przez qqrydza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shooter Opublikowano 25 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2009 Obczajcie czy macie takie samo przekłamanie jak ja. To jest sklep z bronia w Chinatown (Bismarck). Ustawcie sie tak jak ja i w taki sposob, aby lampion byl w lewym górnym rogu (jak na screenie) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 25 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2009 (edytowane) Sprawdzę chętnie... jak z jakością obrazu bo pamiętam, sięgając pamięcią kilka pokoleń kart wstecz, poziom tych sterowników był na bardzo wysokim poziomie. Super jakość obrazu połączony z ewidentnym wzrostem wydajności względem "drajwerów" od "enwidi". :wink: Z moje strony komentarz jest nie na miejscu :wink: , ale takie stery można produkować w ciągu 5min :lol2: , jedyna zmiana to lod -0.1 z 00. Do gta4 to polecam 180.84 lu 181.22. Edytowane 25 Stycznia 2009 przez sideband Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logimen Opublikowano 25 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2009 Heh, przeinstalowalem GTA bo patch2 zchrzanil mi grafike i giera spowolnila znacznie. Co dziwne, po reinstalce zachowuje sie jak po paczu2, tzn. spadl fps strasznie i sa te dziwne skosne cienie, chociaz minej widoczne :| Uzylem Magic'a i nie dzialaja mi zmiany samochodow, grup i ch wystepowania i inne pliki modowane. Ale zmienione bronie smigaja. O co kaman ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 25 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2009 (edytowane) Nie mam pojęcia dlaczego u niektórych osób pacz powoduje problemy, ale dzięki paczowi w końcu można grać na 2GB ramu, nie ma doczytek i alt+tab błyskawicznie jestem na pulpicie. Opcja definition fajnie zmienia cienie na lepsze ale niestety powoduje blura strasznego. Gra jest teraz w pełni grywalna i nie mam z paczem żadnych problemów . Acha sterowniki 181.22 WHQL może to one też dały kopa ;). Edytowane 25 Stycznia 2009 przez Gregor1230 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logimen Opublikowano 25 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2009 (edytowane) Wlasnie zakonczylem swoja przygode z ta gra. Calkowicie odmowila posluszenstwa, nie odpala sie :| Nie mam zamiaru znowu jej instalowac bo zajmuje to ok. 45min. Edytowane 25 Stycznia 2009 przez logimen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duelist Opublikowano 25 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2009 To trochę przydługawo... może zrób obraz płyt i z dysku instaluj? Już nawet moje leciwe DVD szybciej kręci dyskiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 25 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2009 (edytowane) To trochę przydługawo... może zrób obraz płyt i z dysku instaluj? Już nawet moje leciwe DVD szybciej kręci dyskiem. U mnie też wgrywała się ostatnio około 45 min a właśnie mam obrazy na dysku. Ile u ciebie się instaluje? Mój dysk Seagate 16MB sata 320GB @Logimen u mnie to samo po patchu gra zwalniała i zwalniała. Edytowane 25 Stycznia 2009 przez chronicsmoke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duelist Opublikowano 25 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2009 No to u mnie jest 8min z hakiem. Teraz defragmentuje instalację i po tym dam znać jak gra na czysto chodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 25 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2009 U mnie 49 min z zegarkiem na ręku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logimen Opublikowano 25 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2009 No to u mnie jest 8min z hakiem. Teraz defragmentuje instalację i po tym dam znać jak gra na czysto chodzi. 8 min ?! chcialbym o widziec bo jakos nie wierze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duelist Opublikowano 25 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2009 (edytowane) :huh: , to już xn'ty reinstal i nigdy nie było dłużej. Jeszcze tylko z 10min defragmentacji. Edit: ... buahahaha... gra chodzi 2x wolniej niż przedtem i doinstalowanie 1 patcha nic nie daje :angry: Jakkolwiek, jutro już jej nie będzie :wink: Edytowane 26 Stycznia 2009 przez Duelist Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 26 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2009 Zainstalowałem patcha 1.0.2 i GTA chodzi o wiele lepiej. Także mi ten patch wiele poprawił. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burdoror Opublikowano 26 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2009 U mnie frame rate skoczylo o 7-10 fps. Nie jest zle. Niestety znany wszystkim problem z teksturami nie zniknal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToXaRz Opublikowano 26 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2009 Mam pytanie czy też u was po patchu tekstury nie nadążają z ładowaniem? dawniej nie miałem problemów że jadę i nie widzę rusztowań czy słupów przy chodniku a teraz wczytują się po fakcie kolizji więc stad moje pytanie da się jakoś ,,cofnąć" patcha czy reinstall ? pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burdoror Opublikowano 26 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2009 Niestety tez to zauwazylem. Dzieje sie to nawet w trakcie cut-scenek :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 26 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2009 Nie mam zamiaru znowu jej instalowac bo zajmuje to ok. 45min. Dziwne, u mnie instalacja trwa ok 25min. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2009 może to będzie troche nie miarodajne porównanie ale co tam - zmieniłem sys z visty sp1 na xp sp3, zainstalowałem gta z tym najnowszym patchem i gra działa tak na oko minimum 30% szybciej. Jak odpaliłem by tylko zobaczyć czy działa doznałem małego szoku bo gra była ... płynna :D tam gdzie wcześniej szarpało bardzo nieprzyjemnie. 1] Vista sux! 2] patch chyba jest ok:D (działa dźwięk!;p ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qki86 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2009 u mnie po tym patchu sa problemy dziwne z cieniami i nie działają misje. nie otwiera sie garaż i nie mozna korzystac z komputerów w kafejce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2009 U mnie pewne problemy z cieniami były i są. Misje na szczęście działają, ale z laptopa w domu nie mam jak skorzystać. W kafejce jeszcze nie próbowałem. W sumie już się odzwyczaiłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2009 Dziwne, u mnie instalacja trwa ok 25min.Z 2xraid0 mieszcze się w 5 minutach z instalacją. Co 4 dyski to nie jeden ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 26 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2009 może to będzie troche nie miarodajne porównanie ale co tam - zmieniłem sys z visty sp1 na xp sp3, zainstalowałem gta z tym najnowszym patchem i gra działa tak na oko minimum 30% szybciej. Jak odpaliłem by tylko zobaczyć czy działa doznałem małego szoku bo gra była ... płynna :D tam gdzie wcześniej szarpało bardzo nieprzyjemnie. 1] Vista sux! 2] patch chyba jest ok:D (działa dźwięk!;p ) Vista wymaga znacznie więcej pamięci a jeśli Twoja "sygnaturka" jest aktualna to 2,5 GB mogło być powodem spadku "fps". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smol__ar Opublikowano 26 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2009 Tragedia. Po zainstalowaniu nowego patcha nie da się grać. Fps spadło o dobre 10-15 przy tych samych ustawieniach co na pierwszym patchu. Komp z podpisu +małe Oc pamięci @900/proc 3GHz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DUSZEK2323 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2009 tutaj coś o modach po nowym patchu (parę programów), ze niby mają działać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2009 Z 2xraid0 mieszcze się w 5 minutach z instalacją. Co 4 dyski to nie jeden ;). no nieźle, a nagrywarki DVD w raidzie próbowałeś? Może do 3 minut by się zaszło :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...