kwasior500 Opublikowano 5 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2009 procek się męczy bardziej przy SLI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jake79 Opublikowano 5 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2009 Ja także dośwaidczyłem ciekawej rzeczy. Gra mnie chwilowo znudziła. Jestem fanem serii, ale takie SA bardziej mnie przykuwało. W GTA IV, które jest bardzo dobre, po pewnym czasie wkrada się jednak monotonia. Poza tym liczyłem, że ta odsłona da mimo wszystko coś nowego a nie samą tylko podbitą oprawę graficzną...o żenującej optymalizacji nie ma co pisać (mimo łatem dalej są zęby, kipeskie cienie i doczyty a chwilami zaniki tekstur). Chwilowo odkładam...ale napewno wrócę :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 5 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2009 Heh ja też niedawno wywaliłem z hdd, jakieś 40% i po prostu dalej mnie już nie ciągnęło, monotonia... ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 6 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2009 » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - " " Biegniesz za gejem ok. 30m od niego. Na końcu tunelu pojawi się pewien człowiek nielubiący gejów z baseballem. Gdy Ciebie zobaczy zacznie spieprzać na skuterku. Pojeździsz za nim i jest Twoj! Nie udaje się. Robię dokładnie to samo, co jest na filmikach z ytb i nic nie pomaga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 6 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2009 Jeśli problemem jest utrzymanie tempa, możesz tą jedną misję w drodze wyjątku przejść na klawiaturze i myszce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 6 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2009 (edytowane) Próbowałem naprawdę różnych metod. Chyba skończy się na tym, że nagram filmik na ytb, by pokazać całą tą perfidię... http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=384817 http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=394478 No ładnie... Czy ma ktoś może save po tej misji? Wychodzi na to, iż nie da się tej misji ukończyć... Mam ukończone dostępne misje, prócz tych od Pegorrino (jedną zrobiłem). No i ta misja Berniego... Edytowane 6 Lutego 2009 przez Miguel707 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duelist Opublikowano 6 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2009 Sprawdzę save'y może coś jeszcze będzie z tamtych okolic. Ja ją za drugim razem przeszedłem, i nie miałem większych problemów z tym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 6 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2009 Tyle, że u mnie jest błąd z tych dwóch linków, co podałem i przez to misja jest nie do przejścia. Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 8 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2009 Wie ktoś co zrobić, żeby auto było czyste po wczytaniu gry? Wychodzę z safehousa i auto brudne. Jadę na myjnie jest czyste, parkuję idę zapisać jest czyste. Biorę load, wychodzę i brudne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 8 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2009 Wie ktoś co zrobić, żeby auto było czyste po wczytaniu gry? Wychodzę z safehousa i auto brudne. Jadę na myjnie jest czyste, parkuję idę zapisać jest czyste. Biorę load, wychodzę i brudne.Pedant ? :lol2: A tak btw. mi ten problem zniknął wraz z instalacją patcha nr 2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 8 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2009 Patcha nr 2 raczej nie wgram. Wgrywałem 2 razy i gra zaczęła chodzić po nim tragicznie (im dłużej gram tym mniej fps, migające cienie i tekstury) na patchu nr 1 jest wszystko ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
87marek Opublikowano 10 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2009 (edytowane) Witam mam problem :/ może Wy mi pomożecie ... Wczoraj kupiłem nowego kompa, zainstalowałem GTA IV, i NFS Undercover i nie wiem co siędzieje ale po paru minutach gry staja w miejscu i nic nie da sie zrobic, nic poza resetem...:/ wiecie o co może chodzić?? dodam że wymagania napewna śa daleko do przodu spełnione! Prosze o pomoc Edytowane 10 Lutego 2009 przez 87marek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 10 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2009 Witam mam problem :/ może Wy mi pomożecie ... Wczoraj kupiłem nowego kompa, zainstalowałem GTA IV, i NFS Undercover i nie wiem co siędzieje ale po paru minutach gry staja w miejscu i nic nie da sie zrobic, nic poza resetem...:/ wiecie o co może chodzić?? dodam że wymagania napewna śa daleko do przodu spełnione! Prosze o pomoc <_< www.wróżka.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 10 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2009 Witam mam problem :/ może Wy mi pomożecie ... Wczoraj kupiłem nowego kompa, zainstalowałem GTA IV, i NFS Undercover i nie wiem co siędzieje ale po paru minutach gry staja w miejscu i nic nie da sie zrobic, nic poza resetem...:/ wiecie o co może chodzić?? dodam że wymagania napewna śa daleko do przodu spełnione! Prosze o pomocNierealne :lol2: Moze przesadziles z OC proca/grafy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
87marek Opublikowano 10 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2009 Nierealne :lol2: Moze przesadziles z OC proca/grafy Nie no mam intela core duala 2 x 2.5 a grafika geforce 9600, wiec chyba taki głupi NFS powinien chodzic... a wiesza sie identycznie jak GTA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 10 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2009 Zainstaluj nowe stery. Przywróć domyślne ustawinia sterowników graficznych i w ogole. Jak Kręciłeś procka czy grafa to je odkręć a poza tym to temat o GTA4 a nie o NFS:Undercover. Sam instalowałeś system czy nie ? Poza tym czy to jest Windows Xp czy Vista. Podaj jak najwięcej szczegółów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 10 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2009 Zainstaluj nowe stery. Przywróć domyślne ustawinia sterowników graficznych i w ogole. Jak Kręciłeś procka czy grafa to je odkręć a poza tym to temat o GTA4 a nie o NFS:Undercover. Sam instalowałeś system czy nie ? Poza tym czy to jest Windows Xp czy Vista. Podaj jak najwięcej szczegółów.Lub załóż odpowiedni temat w podstawowych zagadnieniach... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 10 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2009 Próbowałem naprawdę różnych metod. Chyba skończy się na tym, że nagram filmik na ytb, by pokazać całą tą perfidię... http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=384817 http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=394478 No ładnie... Czy ma ktoś może save po tej misji? Wychodzi na to, iż nie da się tej misji ukończyć... Mam ukończone dostępne misje, prócz tych od Pegorrino (jedną zrobiłem). No i ta misja Berniego... Pomoże ktoś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duelist Opublikowano 10 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2009 Cholera jasna... mam takie savy: Ale przy każdym dostaje Load failed i nie mam jak sprawdzić >< Dziwne, bo działa autosave i ten ostatni. Jeśli, któryś z nich jest po tej misji z Bernim, prześlę Ci go. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 10 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2009 (edytowane) Tak naprawdę z tej listy "Museum Piece" jest możliwy, choć u tego "mocodawcy" już mam misje porobione dawno. Edytowane 10 Lutego 2009 przez Miguel707 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 10 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2009 Multiplayer totalna tragedia, konkretnie to wyścigi. Przeważnie na pierwszym czy drugim zakręcie jest po wszystkim. O 1000 G można tylko pomarzyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 10 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2009 (edytowane) Ja gram i tak po multi tylko z kolegami więc spychania nie ma. Gamerscore omg daj z tym spokój. Edytowane 10 Lutego 2009 przez chronicsmoke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 14 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2009 Kurde... podziwiam każdą klatkę pod względem grafiki. No może przesadziłem ale screen'y są niezłe. :D Większość zrzutów na "p" jak naPi3rdolony... też ciekawie to wygląda. Detale otaczającego świata gniotą... hehe nie wiedziałem jakiego elo-słowa użyć. <_< Moja opinia odnośnie gry jest taka, że zmiata SA z jej "infantylną gangsterką" w kąt. Opinia kogoś kto mniej grywa... "aż chce się grać" i ogólnie wypas. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 14 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2009 (edytowane) Graficznie gra wygląda wciągająco ... ale mnie odrzuca bloom (ale da się wyłączyć to chyba ... prawda?) i brak AA (to już masakra ... mamy 2009r !!!) Edytowane 14 Lutego 2009 przez Kyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 14 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2009 Bloom włączasz lub wyłączasz przy użyciu przycisku ''P''. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 14 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2009 To nie bloom tylko jakiś inny beznadziejny efekt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sPw Opublikowano 14 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2009 Pomoże ktoś?kup oryginał a misje przejdziesz za pierwszym podejściem... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubaror Opublikowano 14 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2009 Mógłby ktoś wstawić na rapida save tak mnie wiecej z 7% stanu gry po misji Clean Gateway po podczas tej misiji za każdym razem wychodzi mi do pulpitu. Proszę bardzo o wstawkę . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OCM4n14k Opublikowano 14 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2009 Bloom włączasz lub wyłączasz przy użyciu przycisku ''P''. To nie bloom ale blur. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 14 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2009 W moim zmodyfikowanym pliku jest wylaczony bloom (a raczej bardzo mocno ograniczony) ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...