szpachla2 Opublikowano 2 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2009 Dobre :) Jeden z lepszych sortów. Gdzie to znalazłeś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 3 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2009 (edytowane) Gdzie to znalazłeś? Tu jest ten sklepik gdzie na modzie się dobrze znają. ... Edytowane 3 Maja 2009 przez qqrydza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek69 Opublikowano 5 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2009 Małe porównanie wydajności gry w Vista i XP oraz na zintegrowanej karcie Realtek ALC888 i X-fi Gamer XP: ALC888: 24.81 X-fi: 31.47 Vista: ALC888: 30.88 X-fi: 32.10 XP sucks?:P » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "Statystyki" Statistics Average FPS: 30.88 Duration: 37.01 sec CPU Usage: 97% System memory usage: 60% Video memory usage: 94% Graphics Settings Video Mode: 1440 x 900 (60 Hz) Texture Quality: Medium Texture Filter Quality: High View Distance: 24 Detail Distance: 36 Hardware Microsoft® Windows Vista" Home Premium Service Pack 1 Video Adapter: NVIDIA GeForce 9600 GT Video Driver version: 182.50 Audio Adapter: Realtek Digital Output (Realtek High Definition Audio) AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5200+ Statistics Average FPS: 32.10 Duration: 37.01 sec CPU Usage: 98% System memory usage: 61% Video memory usage: 95% Graphics Settings Video Mode: 1440 x 900 (60 Hz) Texture Quality: Medium Texture Filter Quality: High View Distance: 24 Detail Distance: 36 Hardware Microsoft® Windows Vista" Home Premium Service Pack 1 Video Adapter: NVIDIA GeForce 9600 GT Video Driver version: 182.50 Audio Adapter: Głośniki (Creative SB X-Fi) AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5200+ Statistics Average FPS: 24.81 Duration: 37.21 sec CPU Usage: 85% System memory usage: 56% Video memory usage: 98% Graphics Settings Video Mode: 1440 x 900 (60 Hz) Texture Quality: Medium Texture Filter Quality: High View Distance: 24 Detail Distance: 36 Hardware Microsoft Windows XP Professional Dodatek Service Pack 3 Video Adapter: NVIDIA GeForce 9600 GT Video Driver version: 182.50 Audio Adapter: Realtek HD Audio output AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5200+ Statistics Average FPS: 31.47 Duration: 37.11 sec CPU Usage: 87% System memory usage: 57% Video memory usage: 96% Graphics Settings Video Mode: 1440 x 900 (60 Hz) Texture Quality: Medium Texture Filter Quality: High View Distance: 24 Detail Distance: 36 Hardware Microsoft Windows XP Professional Dodatek Service Pack 3 Video Adapter: NVIDIA GeForce 9600 GT Video Driver version: 182.50 Audio Adapter: SB X-Fi Audio [A000] AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5200+ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu25 Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2009 (edytowane) A mogę się spytać czemu moje gta pokazuje, że mam Intel Pantum III Xeon?? » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "Benchmark" Statistics Average FPS: 48.46 Duration: 37.29 sec CPU Usage: 68% System memory usage: 60% Video memory usage: 99% Graphics Settings Video Mode: 1600 x 1200 (65 Hz) Texture Quality: High Texture Filter Quality: Highest View Distance: 36 Detail Distance: 100 Hardware Microsoft Windows XP Professional Dodatek Service Pack 3 Video Adapter: NVIDIA GeForce GTX 260 Video Driver version: 185.68 Audio Adapter: Realtek HD Audio output Procesor Intel Pentium III Xeon Edytowane 6 Maja 2009 przez Krzychu95 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2009 A mogę się spytać ? Nie, nie możesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario_86 Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2009 To to samo tylko ze inna nazwa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Qroń=- Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2009 Sugerujesz, że kolega odpalił tę grę na PIII... i w dodatku osiągnął 48 fps'ów?? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2009 Sugerujesz, że kolega odpalił tę grę na PIII... i w dodatku osiągnął 48 fps'ów?? :blink: Oczywiście, że nie. Skończcie OT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Qroń=- Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2009 (edytowane) Oczywiście, że nie. Skończcie OT. To była tylko ironia. :P A co do samego zapytania, to na iluś screenach już widziałem temu podobne krzaki, więc chyba nic nadzwyczajnego z Xeonem. Edytowane 7 Maja 2009 przez -=Qroń=- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sparki Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2009 (edytowane) patrzcie co znalazłem w kibelku w central parku B-) Edytowane 6 Maja 2009 przez sparki97 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 7 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2009 Panowie "cool down" z zachowaniem i OT ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sPw Opublikowano 7 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2009 Zastanawiam się kiedy panowie z Rockstar wezmą się za jakieś zabezpieczenie antycheatowe w multi. Banda dzieciaków na godmodzie zaczyna mnie pomału męczyć. Ciężko jest trafić na jakiś mecz żeby nie było jakichś pajaców spawnujących auta, helikoptery czy biegających jako niewidoczni... :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 7 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2009 Jest ktoś chętny nabić trochę rankingu w Hangman's NOOSe? Jak tak to mój nick w grze to NoriegaBleh. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobellito Opublikowano 7 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2009 Witam mam pytanie czy na Xp SP 2 pójdzie ta gierka.Co do kart Ati wyszedł jakiś patch poprawiający działanie czy chodzi o ten 1.0.3.0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 7 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2009 Witam mam pytanie czy na Xp SP 2 pójdzie ta gierka.Co do kart Ati wyszedł jakiś patch poprawiający działanie czy chodzi o ten 1.0.3.0 Pierwszej strony tematu nie laska przeczytac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobellito Opublikowano 7 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2009 Pierwszej strony tematu nie laska przeczytac? A łaska. Podane jest że SP 3 ale chodzi mi o to czy ktoś gra na Sp 2. Czy gra się uruchomi. Bo nie mam zamiaru na razie instalować aktualizacji. Póki co gram na xboxie :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 7 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2009 A łaska. Podane jest że SP 3 ale chodzi mi o to czy ktoś gra na Sp 2. Czy gra się uruchomi. Bo nie mam zamiaru na razie instalować aktualizacji. Póki co gram na xboxie :rolleyes: Jak dobrze poszukasz to znajdziesz jak odpalic pod SP2, ale oficjalnie nie dziala pod SP2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 7 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2009 (edytowane) Szkoda, że zabrakło profesjonalnego podejścia do multi ze strony R*. Multi nie jest zły, wyścigi motorami w 30 osób to poezja, samochodami na trasach gdzie drogi się krzyżują to z kolei lekka masakra. Brakuje tylko normalnej obsługi serwerów jaką znamy od czasów Q3 i CS i antycheat'a. Co do bugów i błędów gry. Odkąd mam oryginalną grę i porządek w systemie jak i komputer jest podkręcony tak by był stabilny to problemów nie mam. Warto pamiętać o tym jak instalować grę bo oprócz samego GTA IV trzeba po wgrywać kilka pobocznych aplikacji które są potrzebne http://www.forum.wiaderko.com/poradniki-do...-problemow.html na dokladkie jeszcze dobrze zrobiony filmik z gta iv Edytowane 7 Maja 2009 przez chronicsmoke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario_86 Opublikowano 7 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2009 A łaska. Podane jest że SP 3 ale chodzi mi o to czy ktoś gra na Sp 2. Czy gra się uruchomi. Bo nie mam zamiaru na razie instalować aktualizacji. Póki co gram na xboxie :rolleyes: Da sie. Ja tak grałem. Opis eng całej operacji: 1: Run Regedit by Clicking on Start > Run , type in regedit and press enter 2: Make a backup of your registry (just in case) 3: Browse to "HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\C ontr ol\Windows" 4: Modify the value of "CSDVersion" from "0x00000200" (SP2) to the Windows XP SP3 value of "0x00000300" 5: Close registry editor. 6: Reboot. 7: Start GTA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 10 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2009 (edytowane) Nowa wersja GTA4 environment moda http://www.gtaforums.com/index.php?act=ST&...entry1058970366 A słyszeliście plotki, że ponoć TLAD, który obecnie jest tylko na Xboxa 360 w wakacje ma wyjść na pozostałe platformy? No i trailer ciekawie zapowiadającego się zombie moda http://v5.tinypic.com/player.swf?file=2dqbtd&s=5 Edytowane 10 Maja 2009 przez chronicsmoke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 10 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2009 Na PC teoretycznie jest możliwość, ale nie po to M$ płacił 50 milionów dolarów żeby dodatek wyszedł na PS3, do tego tylko z pół rocznym opóźnieniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 10 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2009 (edytowane) Nowa wersja GTA4 environment moda http://www.gtaforums.com/index.php?act=ST&...entry1058970366 Nie wiem jak jest z ta wersja ale poprzednia to byl pic na wode, fotomontaz z marketingowym belkotem. Wiecej zmian w grafice wprowadzala sama zabawa z saturacja, kontrastem i jasnoscia (ktora autor zaznaczal jako wazna czesc moda) niz mod. Edytowane 10 Maja 2009 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 10 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2009 Nie wiem jak jest z ta wersja ale poprzednia to byl pic na wode, fotomontaz z marketingowym belkotem. Wiecej zmian w grafice wprowadzala sama zabawa z saturacja, kontrastem i jasnoscia (ktora autor zaznaczal jako wazna czesc moda) niz mod. Z tego co ja zauważyłem to mod zmienia kilka tekstur między innymi błysk świateł samochodów, dodaje więcej przechodniów, zwiększa zasięg widzenia budynków tzn farclip i kilka innych rzeczy więc pic na wode to to nie jest ale grafiki znacznie nie poprawia ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EQu337 Opublikowano 15 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2009 Witam. Mój problem polega na tym że użyłem "Serial Code" do GTA 4 i gdzieś go zgubiłem. Moje pytanie brzmi czy mogę jakoś odzyskać ten kod z komputera ? :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sPw Opublikowano 15 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2009 Zgubiłeś?? Razem z pudełkiem z gry idołączonymi książeczkami?? Nie no, a ja myślałem że mam syf w pokoju bo czasem czegoś szukam :grin: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EQu337 Opublikowano 15 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2009 Nie zgubiłem samą książeczkę z Serialem. Ale ja się nie pytam o to czy zgubiłem a o to czy idzie go z dysku odczytać jakos ... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sPw Opublikowano 15 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2009 Nie zgubiłem samą książeczkę z Serialem. Ale ja się nie pytam o to czy zgubiłem a o to czy idzie go z dysku odczytać jakos ... :) Poszukaj może siedzi gdzieś w plikach na dysku... :lol: Ale nie wiem czy nie łatwiej będzie ci poszukać tej książeczki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EQu337 Opublikowano 15 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2009 Poszukaj może siedzi gdzieś w plikach na dysku... :lol: Ale nie wiem czy nie łatwiej będzie ci poszukać tej książeczki :)Hmm... Już szukam jej miesiąc wiec wątpię że się znajdzie :) a nie ma może jakiegoś programu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nekto Opublikowano 15 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2009 Ej mam pytanko na jakich detalach mi pujdzie plynnie gta4 moj komp AMD 7750 black edition o/c 3.0Ghz 3gb 800mhz ram ati hd 3870 1gb o/c przepsutowosc karty 63,2 gb/s i windows xp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EQu337 Opublikowano 15 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2009 (edytowane) Ej mam pytanko na jakich detalach mi pujdzie plynnie gta4 moj komp AMD 7750 black edition o/c 3.0Ghz 3gb 800mhz ram ati hd 3870 1gb o/c przepsutowosc karty 63,2 gb/s i windows xpMyśle że dobrze ja mam AMD Phenom x4 9550 2.21 , 2 GB 800mhz i nvidia geforce 9600 gt 512 i wszystko na max. Ponawiam swoje pytanie czy jest możliwość odczytania serial code z komputera? Edytowane 15 Maja 2009 przez EQu337 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...